Bronsun In De Mix

Bronsun brow dye professional

Bronsun heeft al enige tijd de Instagram feeds van menig brow professional veroverd. En ook klanten keren terug naar de salon om hun brows specifiek te laten verven met Bronsun. Dat komt doordat het de eerste regular verf is die een tint op de huid achterlaat zonder dat je met brow henna aan de slag hoeft. En doordat je kunt mixen en matchen tot je een unieke tint hebt voor elke klant. Wij leggen je uit hoe. 

Net als de Dyotics Brow Henna, is Bronsun in onze webshop verkrijgbaar in zes tinten. Zodat je écht elke klant van dienst kunt zijn. De tinten verschillen van zwart, grafiet, chestnut, lichtbruin en bruin tot donkerbruin. De kleuren zijn readymade, maar mixen mag ook. Om zo voor elke klant een unieke shade te creëren. Daarom nemen we je mee in het mixen en matchen van Bronsun. Je kunt de tinten van Bronsun eindeloos met elkaar mengen om bepaalde tinten koeler, warmer, lichter of juist donkerder te maken. In alle andere gevallen kun je het speelse in jezelf naar boven halen en verschillende combinaties uitproberen. 

Bronsun wenkbrauwen brows eyebrows

#1 Black is dé klassieke kleur voor het verven van wimpers. Daarnaast kan de kleur ook worden gebruikt in combinatie met andere tinten van Bronsun voor het donkerder maken van de kleur of om een koelere tint te creëren. 

#2 Graphite is geschikt voor het kleuren van wenkbrauwen van blondines. Met deze tint krijg je een cool en ashy resultaat. Daarnaast is deze kleur ideaal om te mixen met andere kleuren van Bronsun om deze minder warm te maken. 

#4 Chestnut is ideale tint voor het verven van wenkbrauwen van warme, lichtbruine en mediumblonde types. Het resultaat van deze tint is niet te intens. De kleur is ideaal om te mixen met andere tinten van Bronsun en zo een iets warmere tint te creëren bij het kleuren van de wenkbrauwen. 

#5 Light Brown is de ideale kleur voor licht en medium blonde beauty’s, maar ook perfect voor roodharige. Deze kleur past goed bij licht tot medium huidtypes. De kleur kan daarnaast ook worden gebruikt in combinatie met andere tinten van Bronsun om de kleur iets lichter en tegelijkertijd warmer te maken. 

#6 Brown is een intense tint die geschikt is voor donkerblonde en lichtbruine beauty’s met een lichte tot medium kleur huidtype. De kleur bruin kan daarnaast in combinatie worden gebruikt met andere tinten van Bronsun om een donkerdere kleur te neutraliseren of om een koelere tint te creëren bij het kleuren van wenkbrauwen. 

#7 Dark Brown is geschikt voor klanten met een getinte tot donkere huid. Deze kleur is daarnaast ideaal voor het verven van wimpers van klanten die niet ultieme zwarte wimpers willen. Daarnaast kan deze kleur in combinatie met andere tinten worden gebruikt voor het donkerdere maken van lichte kleuren of om een lichte kleur iets intenser te maken.  

Mixen met Bronsun Light Brown 

Lichtbruin is een mooie, warme, bijna goudkleurige tint (en de lichtste in de reeks). Deze tint zal altijd een warme ondertoon behouden. Maar door hem licht te mengen met grafiet, creëer je toch een assig effect. En daar heb je maar een klein beetje voor nodig. Vanaf een toevoeging van 5% Bronsun Graphit kun je al verschil zien. Hieronder het resultaat van Bronsun Light Brown, Bronsun Brown én Bronsun Graphit, gemengd in 1:1 verhouding met Bronsun Milk-Developer.

Bronsun brows eyebrows wenkbrauwen henna brows

Een mix van #5 Light Brown, #Brown en #Graphit

 

Dark Brown & Black 

Nog zo’n prachtig voorbeeld. Hoewel we zwart voornamelijk gebruiken om wimpers te verven, is het ook ideaal om andere Bronsun tinten nét wat donkerder te maken of een koelere ondertoon te creëren. Net als de @prettybrowclub bij deze beauty heeft gedaan door Bronsun Dark Brown te combineren met Bronsun Black, op 1:1 verhouding met de tintontwikkelaar. 

Bronsun brows wenkbrauwen henna brows

Bronsun #6 Dark Browns + #1 Black 

 

Bronsun Chestnut & Light Brown

Bronsun Chestnut is een tint die intens lijkt op de verpakking, maar nooit te intens zal uitpakken. Naast het feit dat deze tint ideaal is voor vrouwen met warme, lichtbruine en mediumblonde haren, is het ook perfect om andere Bronsun tinten iets warmer te maken. Dat probeerde @studioelevenbbs bij deze Australische beauty uit in combinatie met Bronsun Light Brown. 

 Bronsun light brow chestnut wenkbrauwen brows

Een mooie mix van Bronsun #4 Chestnut and #5 Light Brown.

Jouw beurt om de wenkbrauwen van je klanten nog unieker te maken. Bekijk hier alle Bronsun tinten in 15 ml verpakkingen.