Interieur Inspiratie voor de koudere dagen

Het is belangrijk om de inrichting van je salon aan te passen aan de seizoenen en het weer buiten, omdat het ook invloed heeft op jouw klanten. De inrichting van je salon moet passen bij de sfeer van de klant, zodat ze zich goed voelen als ze binnenkomen. Ook al wordt het buiten koud en donker, zorg voor een warm welkom voor jouw klanten.

Vind hier onze top 3 tips om in deze koudere dagen je salon op te fleuren.
apple_cinnamon_candles

Apple-kaneelkaarsenDe naar appel geurende kaarsen zijn een klassieker om het herfstseizoen mee aan te kondigen. Ze creëren een warme en gezellige uitstraling. De zoete geur zorgt voor een warme en huiselijke uitstraling die er perfect uitziet als je van het koude en regenachtige buiten naar binnenkomt.

Bekijk deze DIY-ideeën waar je zelf kaneelkaarsen kunt maken met behulp van kaneelstokjes.

Ginger_tea

Gember thee


Gemberthee is niet alleen heerlijk, maar ook heel goed voor de gezondheid. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt verondersteld dat het de Yang-energie in het lichaam verhoogt. Pittige gember verbetert ook de bloedsomloop en in combinatie met honing is het ongelooflijk verzachtend als we ons koud voelen. Voor meer verwarmende kruiden kan je een kaneelstokje in de thee doen.

Pine_autumn_decor

Interieurdecoratie en accessoires

Als je je interieur wilt aanpassen aan de herfstsfeer, ga dan voor zwaardere stoffen en diepe kleuren. Je kan kiezen voor donker gekleurde kussens die jouw salon een knus gevoel geven. Voeg qua kleuren rood, oranje en bruin toe aan je decor. Als je op zoek bent naar een extra herfstgevoel, voeg dan een paar natuurlijke accenten toe zoals bladarrangementen of dennenappel trossen.

Henna Work Station, Mrs.Highbrow

Work related decor

Henna Brows, we zijn er allemaal dol op. Maar je weet ook: het is een tijdrovende behandeling. Om hier meer uit te halen, is een goed georganiseerde werkplek cruciaal. Met onze gloednieuwe Dyotics work station heb je al je henna producten overzichtelijk bij elkaar. Zodat jij je kunt richten op wat je het liefst doet: mooie brows creëren, zonder een volgende klant die al staat te trappelen. En het ziet er ook nog eens mooi en professioneel uit in je salon!

Decoratie en accessoires hoeven niet altijd duur te zijn. Kijk voor meer inspiratie op deze website waar je tal van goedkope en gemakkelijke doe-het-zelfideeën voor herfstdecoraties kunt vinden.

Heb je onlangs je salon ingericht en ben je trots op het resultaat? Laat het ons weten in Mrs.Highbrow Facebook Group of tag ons op Instagram.