How to • Oct 09, 2018

Into The Blue

mrshighbrow-blogpost-header

 

Het nieuwe jaar is nog maar net ingeluid. En dat betekent dat we weer even back to the basics gaan. Want wat is er ook alweer minstens zo belangrijk als het resultaat van jouw behandelingen? Juist, de manier waaróp je werkt. Zo hygiënisch mogelijk dus. En daarvoor raden wij Barbicide aan.

 


Tekst: Anouk Bruel

mrshighbrow-barbicide-tools

Als brow stylist heb je maar één doel: het mooist mogelijke resultaat behalen. Of dat nu een strakke brow of een fluffy variant is. Maar helaas moet er ook schoongemaakt worden. Mrs.Highbrow doet dat met Barbicide. Dit is de marktleider op het gebied van desinfectiemiddelen en zorgt à la minute voor bacterie-, kiem-, en virusvrije materialen.

mrshighbrow-barbicide
Barbicide biedt niet alleen schoonmaakproducten die je misschien liever in een keukenkastje verstopt, maar ook items zoals de mini flacon en dompelaar. En die mogen, als het aan de specialisten van Mrs.Highbrow ligt, gezien worden. Zet zo'n dompelaar juist neer op je werkplek. En 'm het staan nadat je het hebt gebruikt. De klanten zullen opmerken dat je bewust omgaat met hygiënische regels. Prijs: €11,95.
mrshighbrow-barbicide

Tweezers En Tangetjes

Zowel de mini flacon als de desinfectie dompelaar vul je met Barbicide geconcentreerd. Dit is de vloeistof die desinfecterend werkt en voor brandschone tools zorgt binnen een halve minuut. Daar worden we nog eens happy van. Het verschil is dat de mini flacon speciaal is ontworpen voor kleine tools: pincetten, tweezers, wenkbrauwschaartjes, vijlen en tangetjes. Naast de browfessors kunnen manicure- en pedicurespecialisten hier dus ook mee uit de voeten. Prijs: €14,95.

mrshighbrow-barbicide

Van Wenkbrauwspecialist Tot Kapper

De desinfectie dompelaar is simpelweg een grotere flacon. Perfect om veel tools tegelijkertijd op te schonen. Deze dompelaar is dan ook niet alleen geschikt voor wenkbrauwspecialisten en nagelstylisten maar ook voor de kapper. Een ander verschil is dat de mini flacon net wat compacter is, waardoor deze het makkelijkst op je werktafel past. Bedenk dus hoeveel ruimte je hebt en welke tools jij binnen no time gedesinfecteerd nodig hebt. Prijs: €33,95.