Perfecte Wenkbrauwen Met Mrs.Highbrow Brow Contour Paste

Mrs.Highbrow Brow Contour Paste

Met Mrs.Highbrow Brow Contour Paste creëer je eenvoudig perfecte Henna of Hybrid Brows. Omlijn de wenkbrauwen met deze witte pasta voor een barrière tussen de wenkbrauwen en huid, zodat je netjes binnen de lijntjes verft. Voor een superstrak resultaat.


- Door Desi van Dijk 


Brow Contour Paste is een handig hulpmiddel bij Henna of Hybrid Brows. De (henna)verf loopt niet uit door de paste en de lijnen blijven strak. Je kunt Brow Contour Paste met de losse hand aanbrengen of eerst lijnen zetten met Mapping Thread


Wel raden we aan om het brow mapping bepekt te houden. Met Brow Henna of Hybrid Dye kun je namelijk geen compleet nieuwe wenkbrauw creëren, wat wel het geval is bij permanente make-up. Dit komt doordat de henna of verf alleen op de huid pakt waar enigszins haar zit. Op plekjes waar (bijna) geen haar zit, hecht het niet goed. Je moet het dus doen met de brows die die klant heeft. Ga daarom nooit te ver buiten de natuurlijke wenkbrauwen, omdat aangebrachte verf daar toch niet lang zal blijven zitten.

MappingThreadGuidLines
Mrs.Highbrow Brown Contour Paste.​​

Superhelden: Mapping Thread & Contour Paste

Mapping Thread en Brow Contour Paste zijn twee tools die je goed samen kunt gebruiken om de beste vorm aan de brows te geven. Hoewel je geen totaal nieuwe vorm kunt creëren met wenkbrauwhenna of Hybrid Dye, kun je de bestaande vorm er wel mee aanscherpen. Om ze strakker en meer gelijk te maken. 


Als je aan de slag gaat met Mapping Thread, maak je gebruik van de belangrijkste delen van de wenkbrauw. Zoals de aanzet, de arch en het staartje. Maar je kijkt ook naar de neus en de vorm van het gezicht. Het zijn 5 belangrijke basislijnen die je moet zetten. Om je kennis even op te frissen hoe je deze lijnen precies zet, kun je deze blog post lezen. Hierin leggen we uit hoe je de lijnen precies neer moet zetten.

MappingThreadGuidLines

Na het stempelen van de lijnen met Mapping Thread kun je met Brow Contour Paste een dikkere omlijning maken. Zorg dat je goed de lijnen aanhoudt en wees daarom secuur met het aanbrengen van de Brow Contour Paste. De lijn die tegen de brow aangrenst moet super strak blijven. De paste die je naar boven of onder uitsmeert mag minder strak zijn. Door het aanbrengen van de Brow Contour Paste maak je het jezelf nog gemakkelijker. Naast dat je dikke duidelijke lijnen ziet, voorkom je ook dat je de brow henna op ongewenste plekken rondom de brow aanbrengt. 

BrowContourPaste

Gebruik De Highlighter Brush Voor De Brow Contour Paste

  1. Breng de Brow Contour Paste aan met een fijne kwast, zoals de Mrs.Highbrow Highlighter / Contour Brush. Door de rechte en stevige haren die deze brush heeft, maak je superstrakke lijnen.

  2. De Brow Contour Paste heeft een droge structuur en daarom is het van belang dat je eerst je kwast licht vochtig maakt. Zo kun je de witte pasta soepel aanbrengen.

  3. Na het aanbrengen van de Brow Contour Paste kun je aan de slag met Brow Henna of Hybrid Dye. Een duidelijke uitleg hoe je de brow henna het best kunt aanbrengen, vind je hier.

  4. Nadat de inwerktijd van de henna of verf is verstreken, verwijder je de henna met een vochtig wattenschijfje. De Brow Contour Paste verwijder je tegelijkertijd mee.

Reviews Van Brow Stylisten


Veel van onze klanten gebruiken Brow Contour Paste en zijn erg blij met deze handige tool om de meest strakke brows te maken. Het product is namelijk makkelijk in gebruik, maar maakt jouw werk ook veel eenvoudiger. Nieuwsgierig naar wat onze klanten ervan vinden? Lees zelf maar!

Mrs.Highbrow Brow Contour Paste Reviews

Alles Voor Perfecte Henna Brows


Naast Mapping Paste zijn er meer handige tools om perfecte Henna Brows te creëren. Veel specialisten ontwikkelen in de loop van de tijd hun eigen manier, maar zijn Henna Brow nog vrij nieuw voor je? Lees dan de volgende tips. Hiermee maak je het jezelf zo makkelijk mogelijk zodat jij zelfverzekerd aan de slag kunt. 


  1. Na het verwijderen van eventuele make-up maak je de huid schoon met Skin Prep Lotion (inbegrepen in de Mrs.Highbrow Brow Henna Master Kit).

  2. Maak de wenkbrauwen eventueel nog extra schoon met Mrs.Highbrow Treatment Enhancer. Je kunt er ook voor kiezen om de henna met deze magische liquid te mengen

  3. Om de wenkbrauw super sharp te krijgen zet je lijnen met Mapping Thread.

  4. Nu breng je Brow Contour Paste aan om een barrière tussen huid en haar te vormen. Gebruik hiervoor een Highlighter / Contour Brush.

  5. In je Mrs.Highbrow Brow Henna Master Kit zitten alle producten en kleuren die je nodig hebt om de meest flawless Henna Brows te maken. Met de Treatment Enhancer geef je de kleur nog een extra boost.

  6. Na het verwijderen van de henna en de resten van de Brow Contour Paste kun je kleine foutjes corrigeren met de Tint Remover (inbegrepen in de Mrs.Highbrow Brow Henna Master Kit). 

Brow Contour Paste & De Online Cursus

Meer weten over Brow Mapping Paste? In de Online Cursus Henna Brows hebben we een nieuw hoofdstuk toegevoegd waar brow mapping aanbod komt. En in de tutorial laat brow stylist Elijah je zien hoe je Mapping Thread én Brow Mapping Paste gebruikt. 


Elijah: "Brow Mapping Thread is echt een must tijdens mijn behandelingen. Ik gebruik het voor elke behandeling en voor elke klant. De brows van sommige klanten meet ik wat gedetailleerder uit dan de ander, afhankelijk van de eigen vorm van de wenkbrauw of de wensen van de klant."


Heb je de online cursus al een tijdje terug aangeschaft? Geen probleem! Je kunt gewoon weer inloggen en de cursus teruglezen. 

Online Course Brow Mapping
In de online cursus Henna Brows van Mrs.Highbrow worden in een tutorial de stappen van Brow Mapping uitgelegd​​
Online Course Brow Mapping
Daarnaast laat Brow styliste Elijah​​ je in de online cursus Henna Brows van Mrs.Highbrow zien hoe je Brow Contour Paste gebruikt.