Kies Jouw (Gratis) Cursus

MrsHighbrow_OnlineCursus

Van Browstyling tot Brow Lamination. Via Mrs.Highbrow kun je maar liefst 5 online cursussen volgen, waarvan er één gratis is! De trainingen kun je op je eigen tempo volgen en na afloop krijg je een handgeschreven certificaat. Met uitzondering van de gratis cursus, hiervoor ontvang je een digitaal certificaat. Ontdek hier alle voordelen.

- Door Desi van Dijk

Of je nu een beginnende stylist bent in de beauty branche of dat je al redelijk ervaren bent, wij hebben de cursus die bij je past. Zo is de cursus Browstylist voor de wat meer beginnende specialist en is de cursus Brow Lamination echt voor de browstyliste met wat meer ervaring. Doordat de trainingen online zijn, kunnen we elke gepassioneerde brow artist waar ook ter wereld kennis laten maken met de fascinerende wereld van brows. Ook handig: doordat het lesmateriaal online is, kunnen we het eenvoudig updaten, zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast scroll je op je eigen tempo door de cursus heen en kun je op elk willekeurig moment pauzeren of terug naar een bepaalde module. Ook bespaar je kostbare tijd doordat je niet hoeft te reizen, die je natuurlijk het liefst besteedt aan klanten of het oefenen van jouw skills.

“Very good course, clear, fun to read, perfect!” - Marleen K. 

Leading Experts Uit De Beauty Branche

De online cursussen zijn samengesteld door Mrs.Highbrow CEO Ska van Buren, met leading experts uit de beauty branche. De jarenlange ervaring en kennis die zij hebben is vertaald naar een toegankelijke manier van leren. Zo zijn een aantal tutorials samen met Francien Vermeer of Elijah Cikot gemaakt.

Francien is een echte brow pro die vrouwen van de mooist brows voorzag, maar ook andere specialisten het beste uit zichzelf liet halen. Francien heeft namelijk jarenlang als wenkbrauwspecialist en salonmanager bij Mrs.Highbrow gewerkt, en de laatste jaren was zij head of training op de academy van Mrs.Highbrow. 

MrsHighbrow_OnlineCursus_Tutorials

Een deel van de online cursussen zijn door Mrs.Highbrow
CEO Ska van Buren en Francien Vermeer samengesteld. 

Francien Vermeer

Francien Vermeer, voormalig wenkbrauwspecialist en
head of training bij Mrs.Highbrow. 

Ook kan je browstyliste Elijah terug vinden in de online cursus Henna Brows. Elijah Cikot is al langere tijd ambassadeur van Mrs.Highbrow en gebruikt met veel plezier onze producten tijdens haar behandelingen. Rond haar vijftiende ontwikkelde Elijah een grote passie voor wenkbrauwen, en niet veel later merkte ze dat er in haar woonplaats Middelharnis, vlak bij Rotterdam, veel vraag was naar brow behandelingen. Ze besloot in te springen op deze trend en opende haar eigen salon: Brow Architecture. In de tutorial in de online cursus Henna Brows neemt Elijah je mee in alle stappen van het proces. 

 

Mrs.Highbrow Elijah

Elijah Cikot, ambassadeur van Mrs.Highbrow en specialist in de online tutorial Henna Brows. 

De Voordelen Van Een Mrs.Highbrow Cursus

  • Uitgebreide theorie ontwikkeld en samengesteld door leading experts uit de beauty branche.
  • Starten wanneer het jou uitkomt. 
  • Een online toets om jouw kennis te testen (niet voorwaardelijk voor het ontvangen van jouw certificaat). 
  • Een chatfunctie waardoor je al je aanvullende vragen aan ons kunt stellen. 
  • Onze mastertrainers staan voor je klaar om feedback op jouw ingezonden werk te geven. 
  • Een handgeschreven certificaat bij de betaalde cursussen, een digitaal certificaat bij de gratis cursus Kleurenleer.
  • Toegang tot onze browcommunity waar je je kennis kan verbreden en je netwerk kan versterken. 
  • De cursussen zijn zowel in Nederlands als in het Engels te volgen.
  • De online cursus kan worden besteld in combinatie met een Starter Kit. Je ontvangt dan extra veel korting!

“Covers everything a brow stylist needs to know! And I love working with your products!” - Natalie C.

5 Online Trainingen  

Mrs.Highbrow biedt op dit moment vier online cursussen aan waarin je alles leert over wax, henna, brow lamination en lash lift, en er is één gratis expert module. Een overview:

Browstylist. In deze cursus leer je de basis. Je leert van alles over wax, hoe het werk en wat het is. We geven je handvatten om een wenkbrauw te shapen, maar ook hoe je een intake gesprek voert. De cursus bevat een instructievideo en uiteraard een examen om jouw kennis te toetsen. 
Prijs cursus Browstylist zonder kit: €69.
Prijs cursus Browstylist in combinatie met kit: €143.

Henna Brows. Het doel van deze cursus is dat je met de juiste dosis zelfvertrouwen aan henna brows gaat beginnen. Uiteraard vertellen we alle belangrijke achtergrondkennis en nemen we je stap voor stap mee in het hele proces. Dit zal nog duidelijker worden door middel van twee tutorials.
Prijs cursus Henna Brows zonder kit: €69.
Prijs cursus Henna Brows met Starter Kit €209. 

Brow Lamination. Een trend die we afgelopen jaar veel voorbij zagen komen: Brow Lamination. We zullen je alle ins-and-outs vertellen over deze razend populaire behandeling en ook hier nemen we je stap voor stap mee in de gehele behandeling. 
Prijs cursus Brow Lamination zonder kit: €69.
Prijs cursus Brow Lamination met Starter Kit: €135. 

Mrs.Highbrow Online cursus Brow Lamination

Lash Elevation. Deze unieke cursus laat je kennis maken met de mooie wereld van natuurlijke lashes. Met alle achtergrondkennis, tips & tricks, stappen en tutorials ben jij helemaal up-to-date om te mooiste oogopslag te creëren! 
Prijs cursus Lash Elevation zonder kit: €69.
Prijs cursus Lash Elevation met Master Kit en Lash Elevation Brush: €134,95. 

Gratis! Dyōtics Kleurenleer. Deze cursus is een echte exportmodule. Wil je meer kennis over hoe je het best de verschillende kleuren van Dyōtics kunt mixen en keer op keer de best passende kleur voor elke klant maakt? Dan past deze cursus perfect bij jou! Uiteraard wel handig om al enige tijd met Dyōtics te hebben gewerkt of deze cursus als verdieping op de cursus Henna Brows wilt volgen. 

Na afronding van deze cursus ontvang je een digitaal certificaat! 

Vragen of meer Info?

Hier vind je alle cursussen die Mrs.Highbrow aanbiedt. Heb je nog aanvullende vragen over de online trainingen of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar hello@mrshighbrow.com of stel je vraag via de chatfunctie op deze website.