Persoonlijke Groei Gegarandeerd Met Deze 5 Boeken

Mrs.Highbrow
Je kunt anderen niet helpen voordat jij jezelf helpt. Als (nieuwe) eigenaar van een salon of als startende brow professional is het natuurlijk heel spannend in deze nieuwe rol. Vraag jij je af hoe je het meest effectief je eerste maand kan beginnen, niet overwerkt, maar toch productief kan zijn en dat allemaal als een badass wil handelen? Dan zijn deze 5 boeken voor jou een goede inspiratie en motivatie om je daarmee te helpen.
Mrs.Highbrow

The First 90 Days

Dit boek is een must-read voor als jij transitioneert in een nieuwe rol in de salon van styliste naar (assistent) manager. Het leert je over hoe je op de meest effectieve manier kennis verzamelt voor je nieuwe rol. Hoe je sterke relaties ontwikkeld met nieuwe collega’s. En hoe je moet omgaan met de mentale en fysieke veranderingen in een nieuwe omgeving.

Mrs.Highbrow

Everything Is Figureoutable by Marie Forleo

Droom je ervan om je eigen brow business te beginnen of misschien heb je al een bedrijf, maar heb je daarbinnen dromen die je nog een beetje angstig maken? Dan is dit het perfecte boek voor jou!

Hoewel de meeste zelfhulpboeken snelle oplossingen bieden, zal Everything is Figureoutable je hersenen opnieuw trainen om creatiever en positiever te denken bij tegenslagen. Als jij moeite hebt bij het oplossen van een probleem of het bereiken van een droom, twijfel niet dat het aan jezelf ligt. Het is dat je nog niet de enige overtuiging hebt gevonden die alles verandert.

Mrs.Highbrow

Your Money Or Your Life

9 Steps to Transforming Your Relationship with Money and Achieving Financial Independence

Al meer dan vijfentwintig jaar wordt Your Money or Your Life beschouwd als hét boek om de controle over je leven weer te herpakken door je relatie met geld te veranderen. Natuurlijk wil je de beste brow business runnen, maar het gaat niet alleen om mooie brow resultaten. Hoe je het maximale uit je geldstroom kan halen is natuurlijk ook een groot doel. Maar hoe pak je dat op de meest effectieve manier aan zowel voor je bedrijf als op persoonlijk gebied?

In het boek worden moderne onderwerpen behandelt, zoals investeren in indexfondsen, het beheren van inkomstenstromen zoals bijzaken en freelancen, het online volgen van je financiën en het voeren van moeilijke gesprekken over geld.
Dit boek laat ook zien hoe je:
• uit de schulden komt en kunt sparen;
• geld bespaart en het opbouwen van goede gewoontes, in plaats van strikte budgettering.

 

Mrs.Highbrow

What a Time to Be Alone

The Slumflower's guide to why you are already enough

Op het gebied van je carrière zit je nu misschien in een groei, wellicht heb je net je Brow Stylist of Henna Brows cursus certificaat en volg je alle stappen die hoort te doorlopen, maar voel jij vanbinnen je niet de topvrouw die je aan het worden bent.

In What A Time To Be Alone zal The Slumflower je levensgoeroe en beste vriendin zijn.Ze zal je laten zien dat alleen zijn niet alleen oké is: het is zo ongeveer het beste dat je ooit is overkomen.

Zoals ze zegt: 'Je bent een badass en je bent hier voor een reden.' Het wordt tijd dat je dat realiseert.

1. Bepaal jouw eigenwaarde, neem de tijd om te genezen en jezelf kracht te geven in deze chaotische wereld.

2. Vermijd de negativiteit van andere mensen en besef dat iedereen zichzelf ergens tegen beschermt - hoe agressief hun methode ook is.

3. Onderhoud en groei gezonde relaties en voorkom giftigheid in je vriendschappen.

Mrs.Highbrow

Essentialism by Greg McKeown

Heb jij moeite met informatie-overload? Heb jij je soms zowel overwerkt als onderbenut gevoeld? Voel je de druk maar bent niet productief? Als je op een van deze vragen ja hebt geantwoord, is de uitweg het essentialisme. Het betekent de kern aanname van ‘We kunnen alles hebben’ en ‘Ik moet alles doen’ uitdagen en het vervangen door het streven naar ‘het juiste ding, op de juiste manier, op het juiste moment '.

Er is altijd wat te leren als het gaat om zelfontwikkeling. Al helemaal in de nooit stilzittende brow branche. Perfectie is niet het einddoel, maar de beste versie van jezelf zijn wel. Vergeet niet om geduldig zijn op elk leerpad dat je nu aan het bewandelen bent, dat je de stap hebt gemaakt verdient al een schouderklopje.