Spot On Mrs.Highbrow Distributeur Kymberley

Kymberley Hooper Mrs.Highbrow distributor
Kymberley Hooper (40) is de eigenaar van brow bar The Rabbit Room, academy The Beauty Bae én ze is een van Mrs.Highbrows distributeurs in Australië. Daarnaast behoort ze ook nog eens tot de top 3 van browstylisten in Brisbane. Tijd om kennis te maken met deze ambitieuze beauty.
 
Kymberley begon pas vier jaar geleden in de beautybranche. Nadat ze haar baan bij een ingenieursbureau had opgezegd. Totaal iets anders, maar ze waagde de gok. En met succes. Kymberley: "Ik begon met het zetten van wimperextensions, maar ik had nogal wat klanten die vroegen of ik hun wenkbrauwen kon doen, dus toen heb ik geïnvesteerd in mijn waxcertificaat. Ik ging met PhiBrows in zee en heb in de loop der jaren verschillende henna-cursussen gevolgd. Ik kreeg steeds meer vragen van andere wenkbrauwspecialisten, en na ongeveer een jaar anderen geholpen te hebben besloot ik er mijn werk van te maken. Ik wilde mensen echt goed gaan trainen, en zo werd The Beauty Bae geboren."

"Door mijn werk kan ik vrouwen zich zelfverzekerd laten voelen. Niets mooier dan dat."

Andere Specialisten Trainen

Kymberley is erg gepassioneerd over het opleiden van andere specialisten. "Er gaat niets boven de wetenschap dat je hebt bijgedragen aan de financiële onafhankelijkheid van iemand anders en hen de tools hebt gegeven om te slagen in het vak." Naast het opleiden van andere specialisten maakt Kymberley altijd nog tijd vrij voor behandelingen, want ook dat vindt ze veel te leuk om te doen. "Door mijn werk kan ik vrouwen een zelfverzekerd en mooi gevoel geven. Er is niets meer lonend dan dat."
Wat maakt wenkbrauwen dan zo bijzonder? Kymberley: "Ze omkaderen het gezicht en kunnen iemands schoonheid versterken. Als je het goed doet, kun je er vrouwen zelfs jonger door laten uitzien."

"Ik heb veel verschillende brow henna merken uitgeprobeerd, maar niets kwam in de buurt van Dyotics!"

Dyotics Brow Henna

Wie of wat is je grootste inspiratiebron? Kymberley: "Oh god! Er zijn er zoveel! Mrs.Highbrow bijvoorbeeld. Ik kijk graag naar goede artiesten en probeer hun werk na te bootsen, zodat ik nog beter word."
Dat is een groot compliment! En we zijn op onze beurt erg blij dat Kymberley heeft gekozen voor Mrs.Highbrow en Dyotics en onze producten in haar wholesale website verkoopt. Waarom deze merken? "Ik hou gewoon van ze! Dyotics henna is de beste die ik ooit heb geprobeerd. De tinten zijn niet zo warm en de kleuren zijn gewoon mooi en natuurlijk. Mrs.Highbrow Brow Lamination is zacht voor de huid en werkt echt geweldig. We hebben in het verleden veel andere merken geprobeerd, maar geen enkele komt in de buurt van dat van jullie!"

Top 3 Van Browstylisten 

Op de vraag of ze nog meer plannen voor de toekomst heeft, zegt ze volmondig ja. "Ik zou graag naar een grotere ruimte willen verhuizen en een stel ongelooflijke wenkbrauwartiesten voor me laten werken. Ik ben onlangs genomineerd voor de Top 3 brow artists in Brisbane, dus ik wil dat gebruiken om een ​​nog groter klantenbestand en volgers op te bouwen. Mijn uiteindelijke doel is om een ​​hoog opleidingsniveau te bieden en een bijdrage te leveren in de wimper- en wenkbrauw community hier in Australië.​"