Word Een Mrs.Highbrow Selected Salon

Mrs.Highbrow selected salon eyebrows wenkbrauwen amsterdam
De salon van Mrs.Highbrow is helaas gesloten. Dit betekent dat duizenden loyale klanten het nu zonder hun favoriete wenkbrauwspecialist moeten doen. Omdat wij iedereen de mooiste brows gunnen, stellen wij een lijst van de beste specialisten samen. En misschien word jij wel geselecteerd! 
Na bijna 10 jaar wenkbrauwmagic te hebben beoefend, moeten we onze salondeuren sluiten vanwege de effecten van Covid-gerelateerde overheidsvoorschriften. Voor altijd. Het spijt ons vreselijk! Maar de unieke uitdagingen die onze huidige toestand van de wereld met zich meebrengt, zijn te veel gevraagd van ons en onze trouwe wenkbrauwartiesten. We prijzen ons gelukkig en rijk met alle herinneringen die we de afgelopen 10 jaar hebben mogen maken. We zijn alle mensen dankbaar, alle liefde en de onvergetelijke ervaringen. Van landelijke televisie tot fantastische kranten en tijdschriften. Mrs.Highbrow is een behoorlijk fenomeen. Met dit in onze rugzak gaan we op reis. Online.

Duizenden Loyale Klanten 

Met Mrs.Highbrow Professional gaan we vol enthousiasme door. En onze gloednieuwe Mrs. Highbrow At Home webwinkel www.mrshighbrow.com. Maar dit betekent wel dat duizenden loyale klanten het nu zonder hun favoriete wenkbrauwspecialist moeten doen. Omdat wij iedereen de mooiste brows gunnen, stellen wij een lijst van de beste specialisten samen. Daar kun jij voor worden geselecteerd.

Door Mrs.Highbrow Geselecteerd 

Om op onze list te komen, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:
​- Je hebt een salon in Amsterdam of omstreken.
​- Je biedt de volgende behandelingen aan: waxen, tinten, threaden, henna brows, lash lift.
​- Je maakt flawless werk.
Ben jij klaar voor de Mrs.Highbrow Selected list? Stuur een mail naar hello@mrshighbrow.com, met je website, Instagram-account én foto's van recent werk. Wie weet mag jij straks Mrs.Highbrow klanten van de mooiste brows voorzien! ​Let op: Over onze keuze kan niet worden gecorrespondeerd.