TREND • Jan 11, 2022

Dé Beauty Trends van 2022

MrsHighbrow_BlogPost_DeBeautyTrends2022

Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan de bushy brow, en dat is wat ons betreft goed nieuws! En wat heeft 2022 verder in petto als het om beauty gaat? We namen een kijkje op de internationale catwalks. 

- Door Desi van Dijk

First Things First: Brows

Als je dacht dat de wenkbrauw niet voller en breder kon, heb je het mis. Wenkbrauwen mogen komend jaar nóg meer fluffy en bushy zijn dan in 2021. Natuurlijk, vol en liftend, de haartjes hoeven ook niet langer perfect geknipt te zijn, maar mogen lekker wild. De ideale behandeling om dit effect te creëren, is Brow Lamination, dat we inmiddels allemaal wel kennen. Zorg dat je klant daarnaast naar huis gaat met Brow Soap, zodat zij elke dag dit effect kan optimaliseren. De fluffy en bushy brow geeft precies het effect wat we willen; big, bold en beautiful. Daarnaast hoeft in 2022 de 'arch' ook niet meer zo strak. 

 

Glitter & Glamour

Glitters maken een look avontuurlijk, opvallend en bold. Beoordeel zelf maar hoe Blu Marine dit deed bij de fashion week van afgelopen najaar. Daarnaast zijn glitters ook nog eens veelzijdig. Gebruik glitters als oogschaduw, nagellak, op je lichaam of zelfs in je haar. Wellicht kun je de look van jouw klant in je stoel afmaken door een mooie touch met glitter. Ook handig: verkoop mooie glitter in potjes in jouw salon en laat aan jouw klant zien hoe ze het kan gebruiken. 

Glossy Lips

De lipgloss is terug vanuit de 00’s! Dat vinden wij van Mrs. Highbrow alleen maar leuk, wat een mooie gloss laat je confident en powerful voelen. En het fijne is dat je er verder niet veel voor nodig hebt. De gloss-trend kun je goed combineren met een lipliner om zo de lippen duidelijk te definiëren. Of doe de gloss over je matte lipstick heen. Een perfect product ook om te verkopen in je salon. Want wat is er nu mooier dan een paar goede brows en glossy lips. 

Powerful Met Kleur

Opvallende kleuren zijn dit jaar zijn helemaal hot. In je haar en qua make-up. We zagen deze trend al veel voorbijkomen op de catwalk en bij andere celebrities. Ook zullen opvallende kleuren eyeliner een trend gaan zijn. Kleuren die mooi kunnen matchen en erg opvallend zijn, zijn limegroen en turquoise. En laat dit nou net het doel zijn van de make-uptrends in 2022. 

 

Subtiel In Stijl

Naast alle glitters en heftige en nieuwe vormen van eyeliners en glossy lippen mag ook de natural look worden gezien. Met een fluffy en bushy brow die we eerder beschreven, weinig foundation en een subtiele blush, liefst in paars. Een regelrechte trend op TikTok die zorgt voor een mooie lavendel/lila gloed, die een interessante twist zal geven aan elke make-up look. 

Benieuwd naar hoe de trends zich ontwikkelen of nieuwsgierig naar nieuwe producten? Meld je aan bij onze Brow Community op onze website en blijf op de hoogte.