CARE • Jul 20, 2024

Unverzichtbare Pflege für Augenbrauen- und Wimpernbehandlungen

Flesje met heerlijke care en verzorging van mrs.Highbrow

Of het nu gaat om waxen, verven met Brow Henna of Hybrid Dye, of een Lash of Brow Lift: met de juiste verzorging heb je nog meer succes! 5 Onmisbare producten voor al jouw behandelingen.

1. Get Set: met kalmerend kamille

Get Set Pre Epilation Gel is de beste verzorging vóór waxen of threaden. Een verfrissende gel die de wenkbrauwen en huid eromheen grondig maar mild reinigt. Met onder andere kamille en castorolie.


  • Extra verzorging: Een grondig gereinigde huid voorkomt ontstekingen en bultjes na afloop.

  • How to use: Beng wat Get Set aan op een wattenschijfje en reinig de brow goed.

2. Cool Down: lekker verfrissend


Heerlijke verzorging ná het waxen of threaden met Cool Down After Epilation Gel. Met mint voor een superfrisse en tintelende sensatie. 


  • Extra verzorging: De gel werkt verkoelend en gaat roodheid tegen.

  • How to use: Beng wat gel aan op een wattenschijfje of -staafje en sluit hiermee je wax of threading behandeling af.

3. Oil LaLa: extra verzorging

Waxen gaat nóg beter (en dus sneller) met Oil Lala Miracle Wax Assistant. Een heerlijke olie met milde geur.

  • Extra verzorging: De olie zorgt voor een beschermend laagje, zodat er geen wax op de huid achterblijft en haartjes beter worden verwijderd.

  • How to use: Beng na het reinigen met Get Set wat Oil Lala aan een wattenschijfje en ga hiermee over de huid langs de wenkbrauwen. Gebruik echt maar een heel klein beetje, anders wordt de huid te oily.

4. Keratin Complex: de beste verzorging

Keratin Complex is een luxe verzorging die de wimpers en wenkbrauwen voedt en beschermt.

  • Extra verzorging: De Lash en Brow Lift zijn chemische behandelingen die ervoor kunnen zorgen dat het keratinegehalte in de haartjes afneemt. Hierdoor kunnen de wenkbrauwen en wimpers broos worden en zelfs uitvallen. Door deze behandelingen af te sluiten met Keratin Complex, vul je het keratinegehalte in de haartjes weer aan, waardoor ze extra sterk worden.

  • How to use: Met behulp van een spoolie breng je Keratin Complex aan op de wimpers of wenkbrauwen, aan het einde van de Lash Lift of Brow Lamination behandeling. Niet verwijderen.

Jouw klanten gezondere wimpers en wenkbrauwen, jij meer winst. Klinkt als een win-win situatie, niet?

Keratin Complex: Waarom je dit wil doorverkopen


Bied jouw klanten die extra verzorging na een Lash Lift of Brow Lamination, en vraag €5-€10 extra. 


Of verkoop het door. Onder het kopje Retail vind je speciale bundels, zodat je Keratin Complex voordelig kunt inkopen, en met een leuke marge kunt doorverkopen! 

5. Treatment Enhancer: voor elke behandeling

Treatment Enhancer bevat een mix van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een grondige reiniging en verzorging van de wenkbrauwen én wimpers.


  • Extra verzorging: Deze magische liquid maakt behandelingen effectiever. Meng met Brow Henna voor een betere afdruk op de huid, of reinig de wenkbrauwen en wimpers ermee. Verf zal beter pakken, en de Lash en Brow Lift producten kunnen beter doordringen in de haartjes.

  • How to use: Reinig de brows of wimpers eerst met Skin Prep Lotion of een oogmake-up remover. Daarna ga je er met een watje met Treatment Enhancer overheen.