TINTING • May 25, 2021

Bronsun In De Mix

Bronsun brow dye professional

Bronsun heeft al enige tijd de Instagram feeds van menig brow professional veroverd. En ook klanten keren terug naar de salon om hun brows specifiek te laten verven met Bronsun. Dat komt doordat het de eerste regular verf is die een tint op de huid achterlaat zonder dat je met brow henna aan de slag hoeft. En doordat je kunt mixen en matchen tot je een unieke tint hebt voor elke klant. Wij leggen je uit hoe. 

De tinten van Bronsun verschillen van zwart, grafiet, chestnut, lichtbruin en bruin tot donkerbruin. De kleuren zijn readymade, maar mixen mag ook. Om zo voor elke klant een unieke shade te creëren. Je kunt de tinten van Bronsun eindeloos met elkaar mengen om bepaalde tinten koeler, warmer, lichter of juist donkerder te maken.  

Bronsun wenkbrauwen brows eyebrows

 

 

#1 Bronsun Black is dé klassieke kleur voor het verven van wimpers. Daarnaast kan de kleur ook worden gebruikt in combinatie met andere tinten van Bronsun voor het donkerder maken van de kleur of om een koelere tint te creëren. 

#2 Bronsun Graphite is geschikt voor het kleuren van wenkbrauwen van blondines. Met deze tint krijg je een cool en ashy resultaat. Daarnaast is deze kleur ideaal om te mixen met andere kleuren van Bronsun om deze minder warm te maken. 

#4 Bronsun Chestnut is ideale tint voor het verven van wenkbrauwen van warme, lichtbruine en mediumblonde types. Het resultaat van deze tint is niet te intens. De kleur is ideaal om te mixen met andere tinten van Bronsun en zo een iets warmere tint te creëren bij het kleuren van de wenkbrauwen. 

#5 Bronsun Light Brown is de ideale kleur voor licht en medium blonde beauty’s, maar ook perfect voor roodharige. Deze kleur past goed bij licht tot medium huidtypes. De kleur kan daarnaast ook worden gebruikt in combinatie met andere tinten van Bronsun om de kleur iets lichter en tegelijkertijd warmer te maken. 

#6 Bronsun Brown is een intense tint die geschikt is voor donkerblonde en lichtbruine beauty’s met een lichte tot medium kleur huidtype. De kleur bruin kan daarnaast in combinatie worden gebruikt met andere tinten van Bronsun om een donkerdere kleur te neutraliseren of om een koelere tint te creëren bij het kleuren van wenkbrauwen. 

#7 Bronsun Dark Brown is geschikt voor klanten met een getinte tot donkere huid. Deze kleur is daarnaast ideaal voor het verven van wimpers van klanten die niet ultieme zwarte wimpers willen. Daarnaast kan deze kleur in combinatie met andere tinten worden gebruikt voor het donkerdere maken van lichte kleuren of om een lichte kleur iets intenser te maken.  

  

Bronsun brows eyebrows wenkbrauwen henna brows

Een mix van Bronsun #5 Light Brown, #Brown en #Graphit

 

Dark Brown & Black 

Nog zo’n prachtig voorbeeld. Hoewel we zwart voornamelijk gebruiken om wimpers te verven, is het ook ideaal om andere Bronsun tinten nét wat donkerder te maken of een koelere ondertoon te creëren. Net als de @prettybrowclub bij deze beauty heeft gedaan door Bronsun Dark Brown te combineren met Bronsun Black, op 1:1 verhouding met de tintontwikkelaar. 

Bronsun brows wenkbrauwen henna brows

Bronsun #6 Dark Browns + #1 Black 

 

Bronsun Chestnut & Light Brown

Bronsun Chestnut is een tint die intens lijkt op de verpakking, maar nooit te intens zal uitpakken. Naast het feit dat deze tint ideaal is voor vrouwen met warme, lichtbruine en mediumblonde haren, is het ook perfect om andere Bronsun tinten iets warmer te maken. Dat probeerde @studioelevenbbs bij deze Australische beauty uit in combinatie met Bronsun Light Brown. 

 Bronsun light brow chestnut wenkbrauwen brows

Een mooie mix van Bronsun #4 Chestnut and #5 Light Brown.

 

  

 

Mrs.Highbrow Hybrid Dye.

Als trendsetter in de wenkbrauwwereld, staan we altijd klaar om onze professionals te voorzien van de nieuwste innovaties. Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt, werd het steeds moeilijker om Bronsun te verkrijgen. Daarom is Mrs.Highbrow haar eigen weg ingeslagen en heeft een nieuwe en verbeterde oplossing ontwikkeld in plaats van Bronsun: Mrs.Highbrow Hybrid Dye.

Ontwikkeld in Duitsland.

Mrs.Highbrow Hybrid Dye komt niet - zoals Bronsun - uit Rusland, maar is exclusief ontwikkeld in Duitsland. Deze baanbrekende Hybrid Dye is speciaal ontworpen om jullie te voorzien van een hoogwaardig product dat vanaf nu je absolute favoriet zal worden. Maar wat maakt onze Hybrid Dye zo speciaal? 

  

1. Langdurig Resultaat Met Hybrid Dye

Met Mrs.Highbrow Hybrid Dye blijven wenkbrauwen tot wel 7 dagen op hun best! Maar hier is de sleutel tot succes: zorg ervoor dat je het goed aanbrengt en dat je klant haar brows goed verzorgt. Kortom, onze Hybrid Dye is ontworpen om te blijven zitten, maar het vereist de juiste techniek en nazorg om het maximale resultaat te behalen. Bestel de Master Kit Hybrid Dye en je krijg de online cursus Hybrid Brows helemaal gratis. Hierin leer je alles over de beste technieken voor een langdurig resultaat. 

Mrs.Highbrow Hybrid Dye brows online cursus mrs.highbrow

 

2. Veelzijdige Kleurenopties

Bij Mrs.Highbrow begrijpen we dat geen twee sets wenkbrauwen hetzelfde zijn. Daarom hebben we een breed scala aan kleurenopties ontwikkeld, zodat je altijd de perfecte tint kunt vinden voor elke klant. Of je nu werkt met blondines, brunettes, roodharigen of alles daartussenin, onze Hybrid Dye heeft de kleuren die je nodig hebt om hun wenkbrauwen te laten stralen. Bovendien kun je de kleuren onderling mengen om aangepaste tinten te creëren en je creativiteit de vrije loop te laten.

 

Mrs.Highbrow Hybrid Dye brows

 

3. Gemakkelijk te Mengen en Aan te Brengen.

Als professionele wenkbrauwexpert begrijpen we dat je geen tijd te verliezen hebt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze Hybrid Dye uiterst gemakkelijk te mengen en aan te brengen is. Met een soepele textuur glijdt de verf moeiteloos over de wenkbrauwen, waardoor je volledige controle hebt over de vorm en de intensiteit van de kleur. Of je nu een fijn penseel gebruikt voor precisiewerk, of een borstel voor een vollere look, onze Hybrid Dye zorgt voor een perfect resultaat.

 

4. Veilige en Huidvriendelijke Formule.

Bij Mrs. Highbrow staat de gezondheid van jouw klanten voorop. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze Hybrid Dye een veilige en huidvriendelijke formule heeft. Onze verf is vrij van schadelijke chemicaliën en is getest op allergieën, zodat je met een gerust hart kunt werken. Bovendien bevat onze formule voedende ingrediënten, waardoor de wenkbrauwen gezond en gevoed blijven, zelfs na het kleurproces.

5. Hybrid Dye Ontwikkeld in Duitsland. 

Bij Mrs.Highbrow weten we dat Duitsland bekend staat om haar ongeëvenaarde vakmanschap en oog voor perfectie. Het was dus vanzelfsprekend dat we onze Hybrid Dye daar zouden ontwikkelen, in een van de beste laboratoria die het land te bieden heeft. Door te streven naar niets minder dan perfectie en waarde te hechten aan kwaliteit, hebben we een product gecreëerd dat onze professionals de tools biedt om hun creatieve visie tot leven te brengen. 

Mrs.Highbrow hybrid dye brows luxe master Kit

 

Losse Tubes Of Luxe Master Kit

Mrs.Highbrow Hybrid Dye is verkrijgbaar in losse tubes. Koop je alle kleuren, dan krijg je 1 tube gratis. Of ga voor de luxe Master Kit Hybrid Dye, met daarin alles wat je nodig hebt voor het creëeren van de mooiste Hybrid Brows.