• Feb 23, 2021

Hybrid Dye. Ook bij Mrs.Highbrow Professional

Bronsun brow dye henna effect

Hybrid Dye is dé sensatie op Instagram en wordt wereldwijd geroemd door browstylisten. Mrs.Highbrow kon natuurlijk niet achterblijven, en daarom hebben wij onze eigen Hybrid Dye ontwikkeld. Voor een tattoo effect tot 7 dagen, en wékenlang mooi geverfde haartjes.  

 

Wat maakt Mrs.Highbrow Hybrid Dye zo bijzonder? Deze verf is ontwikkeld in Duitsland en is van hoge kwaliteit. Met de Mrs.Highbrow Hybrid Dye creëer je - net als met bijvoorbeeld Bronsun - het gewilde henna brow effect. Deze verf heeft een handige geltextuur, waardoor het mengen met de developer een piece of cake is. Bovendien is het aanbrengen van de verf ook super gemakkelijk. 


Mrs.Highbrow Hybrid Dye: De Voordelen

 • Super gepigmenteerd: Mrs.Highbrow Hybrid Dye zit boordevol intense pigmenten die niet alleen de wenkbrauwhaartjes prachtig kleuren, maar ook de huid. Bereik moeiteloos dat geliefde henna tattoo effect!

 • Langdurige resultaten: Geniet van prachtige wenkbrauwen die lang meegaan. Met Mrs.Highbrow Hybrid Dye kunnen jouw klanten maar liefst tot 7 dagen genieten van het henna effect op de huid, net als met Bronsun, terwijl de haartjes wel tot wel 7 weken mooi gekleurd blijven. Dat is blijvende kracht!

 • Handige tube verpakking: Zeg maar dag tegen knoeipartijen! Mrs.Highbrow Hybrid Dye zit in een handige tube, waardoor morsen en ongelukjes tot het verleden behoren. Met deze innovatieve verpakking heb je precisie en controle binnen handbereik.

 • Eindeloze kleurmogelijkheden: Mix en match de zes kleuren naar hartenlust! Met Mrs.Highbrow Hybrid Dye kun je kleuren mengen om de perfecte aangepaste tint voor elke klant te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en verbluf jouw klanten met werkelijk unieke wenkbrauwen.

 

Mrs.Highbrow Hybrid Dye Brows

Bekijk onze collectie Hybrid Dye hier.

 

Eerst: Patch Test

Veiligheid staat bij Mrs.Highbrow altijd voorop. Daarom adviseren we om een allergietest uit te voeren voordat je Mrs.Highbrow Hybrid Dye gebruikt. Dit geldt eigenlijk voor alle haarverf en brow henna. Door een patch test te doen, kun je de reactie op de verf testen en eventuele irritaties voorkomen. Gelukkig komt een allergische reactie bijna nooit voor, maar het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

 

Mrs.Highbrow Hybrid Dye Brows color chart

 

Hybrid Brows: Stappenplan


Nu je alles weet over Mrs.Highbrow Hybrid Dye, ben je vast benieuwd naar het stappenplan voor het creëren van prachtige Hybrid Brows. Volg deze eenvoudige stappen en je hebt binnen no-time de perfecte wenkbrauwen:

 1. Reinig de wenkbrauwen met een olijfvrije remover, zoals Skin Prep Lotion. Eventueel gevolgd door Treatment Enhancer, om echt alle vuil en cosmeticaresten te verwijderen. 

 2. Meng de verf en de Developer in een ratio van 1:1 tot een gelijkmatig mengsel. Voor een intenser effect: 2 delen Hybrid Dye, 1 deel Developer.

 3. Breng met een angled brush of het superhandige Hennakwastje een dunne laag van het mengsel aan op de wenkbrauwen.

 4. Werk uiterst precies en zorg ervoor dat je goed onder de haartjes komt. Alle huid moet bedekt zijn. Je kunt van tevoren strakke lijnen trekken met White Mapping Thread of Brow Contour Paste om zo precies mogelijk te werken.

 5. Maak de brows nog strakker door met een wattenstaafje met Tint Remover langs de contouren te gaan.

 6. Verwijder de aanzet na 5-7 minuten voor een prachtig ombre-effect.

 7. Laat de rest van de verf nog eens 10-15 minuten zitten. Hoe langer de wenkbrauwverf intrekt, hoe intenser het resultaat.

 8. Verwijder de verf met een vochtig wattenschijfje zodra de inwerktijd voorbij is.

 9. Eventuele missers of vlekjes op de huid kun je verwijderen met de Tint Remover.

 10. Geef goed nazorgadvies aan jouw klanten: de wenkbrauwen drooghouden gedurende 24 uur en scrubs, peelings en alcoholhoudende producten op de wenkbrauwen vermijden zolang de tint op de huid zit. Zo blijft een klant zo lang mogelijk genieten van prachtige Hybrid Brows.

 

Mrs.Highbrow Master Kit Hybrid Dye

Gratis Cursus Hybrid Brows

Wil je meer weten over Hybrid Dye? Als je de Starter Kit Hybrid Dye bestelt, krijg je de cursus t.v.w. €59 helemaal gratis!

 

Online cursus Hybrid Brows

Shop de Master Kit Hybrid Dye nu. Voor 20.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden.