• Nov 17, 2020

Get Organized met Dyotics Work Station

Henna Brows, we zijn er allemaal dol op. Maar je weet ook: het is een tijdrovende behandeling. Om hier meer uit te halen, is een goed georganiseerde werkplek cruciaal.

Het hebben van een salon is druk. Naast jouw klanten van de mooiste brows of lashes voorzien, komen er tal van andere werkzaamheden bij, van social media tot administratie. En niet in de laatste plaats: je salon schoon en representatief houden. Niet alleen fijn voor jouw klanten (first impression!), maar ook voor de ease of your mind is een mooi georganiseerde werkplek super belangrijk. Zeker als je een volle agenda hebt met veel klanten en weinig tijd tussen de afspraken in. Het kan behoorlijk stressvol worden om op te ruimen, je tools georganiseerd houden en je voor te bereiden op de volgende behandeling. En dan zijn henna brows ook nog eens zo tijdrovend. Daarom hebben wij voor jou een speciale Dyotics Henna Work Station ontwikkeld. Al je henna producten netjes en overzichtelijk bij elkaar.

Brow Paste en Hazelnut Henna

Maar het Work Station is niet alles. We hebben ook Brow Paste en nieuwe hennakleur - Hazelnut - ontwikkeld! Met Brow Paste maak je een strakke lijn om de brow in de shape die jij voor je klant voor ogen hebt. Je vult gemakkelijk de henna in en zorgt voor een vlijmscherpe henna brow!
Hazelnut Henna is de perfecte aanvulling op de Dyotics range en past tussen Taupe en Natural Brown in. Dyotics heeft voornamelijk assige kleuren en de Hazelnut is welkome warme aanvulling. Je kunt Hazelnut ook mengen met de andere kleuren voor iets warmer effect.

Meer Overzicht

Met onze gloednieuwe Dyotics work station heb je al je henna producten overzichtelijk bij elkaar. Zodat jij je kunt richten op wat je het liefst doet: mooie brows creëren, zonder een volgende klant die al staat te trappelen.

Bestel de Work Station nu - samen met een Dyotics Starter Kit - voor een introductieprijs van €186!