• Apr 05, 2022

Kies De Juiste Kwasten

MrsHighbrow_browhenna_wenkbrauwen_eyebrow_brushes

Als professionele beauty-specialist werk je dagelijks met kwasten voor de wenkbrauwen. Van spoolie tot angled brush en van highlighter brush tot verfkwastje, goed gereedschap is het halve werk. 

- Door Desi van Dijk

Bij Mrs.Highbrow snappen we dat belang van écht goede kwasten. En daarom hebben wij een ruime collectie van zelf ontworpen kwasten. Hier een overview van al onze kwasten en waarvoor te gebruiken. 

Dyōtics Henna Brush

Bij een henna brow denken we meteen aan strakke lijnen. En daarom is dit dubbelzijdig henna kwastje ideaal voor het aanbrengen van Dyōtics Brow Henna. Deze twee kwastjes zorgen ervoor dat je erg nauwkeurig te werk kunt gaan. De ene kant is recht en de andere kant heeft een klein hoekje zodat je fijn boven de brow kunt werken zonder dat je hand in de weg zit. Perfecte nauwkeurigheid om een perfecte henna brow te creëren. De Henna Brush zit standaard in het Henna Starter Kit inbegrepen, maar is uiteraard ook los te bestellen voor maar €11.

MrsHighbrow_Brushes_HennaBrow_wenkbrauwen_DyoticsHennaBrush 

Angled Brow Brush

De naam zegt het al, de Mrs. Highbrow Angled Brow Brush is een schuin kwastje speciaal gemaakt voor de wenkbrauwen. De schuine kant zorgt ervoor dat je wenkbrauw make-up, zoals pomade of poeder, perfect kunt aanbrengen op de brows. Maar ook om de wenkbrauwen te verven is de Angled Brow Brush erg handig.

Vind je de Dyōtics Henna Brush te dun of ben je al meer ervaren? Dan is deze kwast ook zeker handig om de henna aan te brengen. Uiteraard kan je met de Mrs. Highbrow Angled Brow Brush ook gemakkelijk een regular dye aanbrengen. De Angled Brow Brush hebben we bij Mrs. Highbrow in drie varianten:

Een regular Angled Brow Brush, €12. MrsHighbrow_Brushes_HennaBrow_wenkbrauwen_AngledBrush

De Angled Brow Brush in hout & goud, €9. MrsHighbrow_Brushes_HennaBrow_wenkbrauwen_AngledBrushWoodGold

De Angled Brow Brush in combinatie met een spoolie, €9,90. MrsHighbrow_Brushes_HennaBrow_wenkbrauwen_AngledBrushSpoolie

Spoolie Brush 

Een Spoolie Brush is een kwast die elke beauty babe op zijn of haar werktafel heeft staan. Met deze brush kam je niet alleen de wenkbrauwen en/of wimpers in de juiste richting, maar kun je ook alleen de haartjes in de brows verven zonder de huid mee te kleuren.

De spoolie brush is een must en geeft de finishing touch na bijna elke behandeling. Ook als je de wenkbrauwen met Mrs. Highbrow Brow Soap in model brengt is de spoolie brush ideaal. De Spoolie Brush is er in twee varianten.

Een regular Spoolie Brush voor maar €4,95. MrsHighbrow_Brushes_wenkbrauwen_browhenna_spooliebrush

De Spoolie Brush in hout & goud, €7. MrsHighbrow_Brushes_HennaBrow_wenkbrauwen_SpoolieBrushWoodGold

Highlighter Brush 

De naam van de Mrs. Highbrow Highlighter Brush zegt het al; ideaal om highlighter onder de brows aan te brengen. Met de Highlighting Duo Brow Pencil breng je gemakkelijk op de juiste plekken de highlighter aan en met de Highlighter Brush blend je het mooi in de huid. Veel henna professionals gebruiken deze brush ook om Brow Henna aan te brengen! Klik snel door naar de Highlighter Brush en bestel hem voor maar €12,39. 

MrsHighbrow_Brushes_HennaBrow_wenkbrauwen_HighlighterBrush

Brush It Up & Sell It Up!

De brushes zijn niet alleen fijn voor eigen gebruik in jouw salon, maar ook ideaal om te verkopen aan jouw klanten. Zo boost je je sales. 

Wil je retailer worden van Mrs. Highbrow make-up en brushes? Stuur dan een mailtje naar sales@mrshighbrow.com. Je kunt dan een startorder plaatsen waarbij je een Counter Display ontvangt inclusief make-up voor de retail. De Counter Display zal een eye-catcher zijn in jouw salon!