Spot on Dyotics' distributeur Lena

Blue Rose Brow Artistry Canada distributor
Mrs. Highbrow werkt wereldwijd samen met ondernemers die dezelfde passie hebben: wenkbrauwen! Zoals onze Amerikaanse distributeur Lena Gabrahana (39), CEO van BRB Brow Industry in Little Rock, Arkansas. Tijd om deze power lady voor te stellen.

Lena's passie voor de schoonheidsindustrie begon al op de middelbare school. "Voordat we naar feestjes gingen deed ik de make-up van al mijn vriendinnen. Ze stonden opgesteld in onze woonkamer. Maar toen ik afstudeerde, volgde ik een andere carrière in het bedrijfsleven. Jarenlang heb ik als manager gewerkt bij grote corporates. Maar het maakte me niet gelukkig. Ik was niet happy met de persoon die ik was geworden; elke dag was een kwelling. Wel heb ik door die tijd veel waardevolle management- en marketingvaardigheden geleerd. "

"Ik werk graag hard en ik kijk altijd uit naar een volgende stap in mijn carrière."

Gefascineerd door wenkbrauwen

In 2009 verloor Lena haar baan en maakte ze de keuze om haar dromen te volgen en nooit op te geven. Ze koos voor haar eerdere passie en ging aan de slag als visagist, voor New York Fashion Week, lokale modeshows, speciale evenementen en bruiloften. Lena: "Ik leerde ook wimperextensions en deed dit ongeveer twee jaar. Hoewel ik erg goed was in extensions, was het nooit mijn passie. Ik was altijd al gefascineerd door het feit dat je met een paar goede wenkbrauwen een hele look kon veranderden. Wenkbrauwen zijn alles voor het gezicht en ze brengen de gezichtsstructuur in evenwicht. Ik besloot me hier verder in te ontwikkelen. In mijn regio waren er in 2013 niet veel brow specialisten, dus ik moest reizen om van experts te leren. Het duiken in mijn wenkbrauwcarrière leidde me naar permanente make-up, wat nu mijn belangrijkste carrière is. "

"Ik inspireer graag anderen, om ze te zien groeien tot geweldige artiesten."

 
In 2018 was het tijd voor een nieuwe stap en Lena richtte BRB Brow Artistry op, een bedrijf dat wenkbrauwspecialisten ondersteunt op het gebied van educatie en distributie. "Ik heb een sterke passie voor lesgeven en anderen inspireren om hun carrière te beginnen in de geweldige PMU- en wenkbrauwindustrie. Ik ben de afgelopen vier jaar docent geweest. Vorig jaar hebben we de Beauty Ink Academy gelanceerd, een door de staat geaccrediteerde PMU Academy. Je begrijpt dat ik het behoorlijk druk heb. Maar ik werk graag hard en ik streef altijd naar de volgende stap in mijn carrière. Het is zeker geen vlotte of gemakkelijke weg geweest als ondernemer, maar het is er een die ik niet zou doen veranderen voor wat dan ook. Het meeste is vinden waar je hoort te zijn."
Op dit moment heeft Lena zes medewerkers in dienst en volgende week neemt ze een zevende aan. "Mijn verdere plannen en doelen dit jaar zijn om me te concentreren op onze academy en om ons distributiemerk uit te bouwen. Ik hou ervan om anderen te inspireren en ze te zien groeien en zich te ontwikkelen tot geweldige artiesten." Hoewel ik veel onderdelen van mijn bedrijf bezit en exploiteer, voer ik nog steeds drie dagen per week behandelingen uit. Want ik hou van creëeren en vind het geweldig om mensen te helpen zich mooier te voelen."

"Dyotics overtrof mijn verwachtingen."

We zijn erg blij dat Lena heeft gekozen voor Mrs. Highbrow en Dyotics. Waarom deze merken? Lena: "Vanaf de eerste keer dat ik Dyotics 'Instagram zag, trok het mijn aandacht. Ik hield van de strakke look en feel. Ik testte de producten en ze overtroffen mijn verwachtingen. Op dat moment was ik mijn distributiebedrijf aan het optuigen en op zoek naar een goede henna. Ik ben er trots op de Amerikaanse distributeur voor Dyotics te zijn."