LASH LIFT • Dec 14, 2021

Blik Op De Ogen: De Beste Behandelingen

long lashes lash lift lash elevation mrs highbrow

De ogen. Het is iets waar de meeste mensen als eerste op letten. En er zijn tal van manieren om onze oogopslag te verfraaien. 5 topbehandelingen voor een smashing oogopslag. Bied jij ze al aan? 

- Door Desi van Dijk

1. Natuurlijk Met Lash Elevation 

Een Lash Lift is het eerste waar we bij Mrs. Highbrow aan denken als de klant voor een mooiere oogopslag wil gaan. Als beauty boss zal je vast al bekend zijn met de Lash Lift. Maar welke voordelen kun je communiceren naar de klant? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers gelift en gekruld. Zo lijken wimpers langer en daarnaast zorgt de krul voor een meer open blik. Het resultaat is vrij natuurlijk en blijft tot wel 8 weken zichtbaar. Al die tijd hebben de wimpers bijna geen verzorging nodig. En daarom is de Lash Lift erg populair en een blijvertje! Om de behandeling op een aantrekkelijke manier in jouw salon aan te bieden, heeft Mrs.Highbrow Lash Elevation een kortere inwerktijd (5 tot 8 minuten per lotion), zodat een behandeling maximaal 45 minuten duurt. Fijn, want meer klanten is meer omzet! Voor een behandeling kun je overigens tussen de €50 en €75 vragen. Andere beauty bosses beoordelen Lash Elevation overigens met gemiddeld 5 sterren. Ook Lash Elevation uitproberen? Klik snel door naar de Kit!

De Lash Elevation Starter Kit bevat Adhesive, Lifting cream (step 1), Setting Cream (step 2) en Condition Cream (step 3). Plus 3 Lifting Tools en 5 verschillende maten Lifting Rods. Prijs: €89.

2. More met Lash Extensions

Een tegenhanger van de Lash Lift zijn Lash Extensions. Door klanten worden de behandelingen nog wel is met elkaar verward, maar zoals wij weten zijn lash extensions wel degelijk anders. Want door het plaatsen van nepwimpers, lijken de wimpers lijkt niet alleen langer maar ook veel voller. Dus wil iemand een meer uitgesproken effect? Dan zijn lash extensions wellicht iets voor deze klant. Met de behandeling ben je echter wel langer bezig, zo'n anderhalf tot twee uur, terwijl je tussen de €75 en €100 voor een nieuwe set kunt vragen. Per saldo houd je er dus minder aan over dan aan een lash lift behandeling. 

Long lashes

 

3. Infralash

Ben je een PMU-specialist? Dan zal je vast bekend zijn met de behandeling infralash. Hierbij wordt een lijntje permanente make-up tussen en boven de wimperrand gezet, dat het effect geeft van een vollere wimperlijn. Dit zorgt voor een sprekende oogopslag met meer expressie. Om deze behandeling aan te bieden is het wel belangrijk dat je een speciale opleiding als PMU-specialist hebt gevolgd. Een groot voordeel voor de klant: omdat het permanente make-up is, is het voor een aantal jaar zichtbaar. Een groot voordeel voor jou: je kan er ook een relatief hoge prijs voor vragen, tussen de €200 en €300.  

Bron: www.looksbyliz.nl

4. Foxy Eyes

Celebraties zijn er helemaal enthousiast over: de Cat Eye Lift. Met behulp van draad worden de zijkanten van de wenkbrauwen gelift, waardoor je een strakke blik creëert. Tijdens de behandeling worden kleine, oplosbare draadjes naast de wenkbrauwen ingebracht, waarmee de huid omhoog getrokken wordt. Om dit effect nog langer vast te houden, wordt de behandeling vaak gecombineerd met botox tegen kraaienpootjes. Bij deze behandeling zie je vaak een groot verschil. Beoordeel zelf maar bij Bella Hadid. Gelukkig hoeft het niet meteen zo rigoureus. Dit effect kun je als brow specialist ook creëren door de uiteinden van de wenkbrauwen hoger te laten eindigen. Met als resultaat een meer natuurlijke wenkbrauwlift. 

Bella hadid foxy eyes

 

5. Let It Grow

Hoe langer de natuurlijke wimpers, hoe meer effect alle behandelingen hebben. Een wimperserum is dan ook een ideaal product voor thuisgebruik. Er zijn veel goede wimperserums, maar een serum dat we bij Mrs. Highbrow erg fijn vinden is die van RevitaLash, omdat dit wimpers echt zichtbaar langer maakt. Een wimperserum is daarom ideaal om aan te bieden in jouw salon. Slim, want zo boost jij ook extra verkopen naast je behandelingen. 
Meer lezen over hoe je je sales kunt verhogen? Lees onze blog Boost je sales.

Revitalash mrs highbrow