Boost Je Sales Met Brow Make-up

 

2021 loopt bijna ten einde. En de drukste periode van het jaar staat voor jouw salondeur. Hoe geef je je sales een extra boost rond de feestdagen? Door niet alleen behandelingen maar ook bijpassende producten aan te bieden. 

We weten allemaal dat het hebben van een salon hard werken is. Tenzij je bijvoorbeeld permanente make-up aanbiedt of revolutionaire huid verbeterende behandelingen, zijn de marges vaak niet zo hoog. Hoe fijn is het dan als je je dagelijkse omzet kunt verhogen door bijverkoop. Zodat een klant niet alleen een behandeling bij je afneemt, maar ook nog een product. Uiteraard producten die aansluiten bij de behandelingen die je geeft. Zo zullen sieraden of andere accessoires het vaak niet zo goed doen in een beautysalon. Klanten komen voor een bepaalde behandeling, en over het algemeen zijn ze echt alleen geïnteresseerd in producten die het effect van de behandeling verlengen, of bijvoorbeeld beschermen (denk aan een SPF crème na een laserbehandeling). Zo verkoopt een schoonheidsspecialist huidverzorging voor thuisgebruik, een kapper shampoos en als je je richt op wenkbrauwen, spreekt het voor zich dat je wenkbrauwmake-up aanbiedt.

Elke Klant Een Touch-Up

Klanten kopen vooral een look. Jij kunt een prachtige display in je salon hebben staan, maar als jij niet laat zien wat een mooie looks je met de make-up kunt maken, dan zul je niet veel verkopen. Breng na de behandeling daarom een potloodje of pomade aan, of alleen wat wenkbrauwen als een klant van een naturelle look houdt, zodat ze overtuigd raken van de prachtige producten die je verkoopt. Als je daarbij ook nog eens uitlegt hoe je de producten aanbrengt, zullen ze nog eerder overtuigd zijn.

Geboren In De Salon

De wenkbrauw make-up van Mrs.Highbrow is echt in onze salon ontstaan. Waar was behoefte naar? Waar werkten onze stylisten het liefst mee? Daar hebben we naar geluisterd. Met als resultaat een paar topproducten en maximaal drie kleuren per product. Van Blond of Taupe tot Dark Brown; dat zijn de kleuren die bij iedereen passen. 

Retailer Worden?

In onze website bieden we onze make-up tegen consumentenprijzen aan. Wil je retailer worden van Mrs.Highbrow make-up en grotere bestellingen doen met aantrekkelijke korting? We bieden verschillende startpakketten aan. Interesse? Stuur een mail naar sales@mrshighbrow.com, vermeld je website en vraag naar de voorwaarden. 

Wil je nog meer advies over hoe je je omzet kunt verhogen? Lees onze best tips hier.