Retourneren

Mocht je na ontvangst van een product van je aankoop af willen zien, dan kun je deze, mits ongebruikt, op eigen kosten naar ons retourneren. Alleen ongeopende producten in originele staat en in de originele verpakking komen voor vergoeding in aanmerking. Wanneer de verpakking is geopend en blijkt dat het product niet aan je verwachting voldoet, zoals bijvoorbeeld de kleur, dan kan het product niet worden geretourneerd. Wees dus zorgvuldig bij het plaatsen van bestellingen.

Voorwaarde van retourneren is dat je hier binnen 30 dagen na ontvangst melding van maakt via hello@mrshighbrow.com. Geef aan wat je ordernummer is, wat je gaat retourneren en wat de reden is.

Retourneer het product binnen 30 dagen na ontvangst naar het volgende adres, met track & trace:

Efulfilment Europe
t.a.v. Mrs.Highbrow
Wittevrouwen 21
1358 CD Almere

Let op: bewaar je verzendbewijs totdat wij het pakket hebben ontvangen.


Het is belangrijk om de volgende gegevens te vermelden bij de retourzending:
- Naam
- Adres
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Ordernummer
- Reden retour

Als klant ben je verantwoordelijk voor de verzend- en verpakkingskosten van de geretourneerde producten. Mrs.Highbrow is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar Mrs.Highbrow zoekraken of beschadigen. Vragen over je bestelling? Mail naar hello@mrshighbrow.com.

VERKEERDE LEVERING

Heb je (een) product(en) ontvangen dat (die) je niet had besteld, laat de verpakking dan intact. Een ongewenst product dat toch wordt gebruikt of waarvan de deksel of dop is opengemaakt, wordt beschouwd als een product dat door de klant is geaccepteerd. Het aangebroken product kan niet meer worden teruggezonden of geruild.

RUILEN

Het is niet mogelijk om producten om te ruilen. Wil je liever een ander product dan dat je hebt besteld? Retourneer dan het product, volgens voorgaande voorwaarden. Wij storten je aankoopbedrag terug, waarna je zelf het juiste artikel kunt bestellen.

CREDITEREN

Zodra het pakket in goede orde retour is ontvangen, wordt het aankoopbedrag - minus de verzendkosten - gecrediteerd. Ook de kosten die je zelf hebt gemaakt om het product naar ons te retourneren, worden niet vergoed. De creditering zal plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Bewaar het verzendbewijs – mét track and trace – totdat het aankoopbedrag gecrediteerd is.