Trends • Oct 07, 2019

Brow Lamination: De Launch

Mrs. Highbrow Brow Lamination eyebrows lashlift lash lift

Met trots presenteren wij: Mrs.Highbrow's Brow Lamination Kit. Maar niet zonder cursus. Zowel on áls offline.

Het gonsde al een tijdje: Brow Lamination is the next big thing. En bij Mrs.Highbrow waren we er als de kippen bij om deze trend te onderzoeken. Want niet alles wat nieuw is, is een aanwinst. Denk aan brow extensions, die een jaar of vijf geleden ineens opkwamen. Een behandeling naar niemand blij van werd. En dus deden we eerst goed ons huiswerk. Is de behandeling brow lamination een aanvulling in de salon? En staan we er zo achter dat we de techniek ook aan andere browfessors willen leren? Sterker nog, gaan we de investering aan om deze producten zelf te ontwikkelen en op de markt te brengen? Het antwoord was drie keer ja!

MrsHighbrow-brow-lamination-course

1. Brow Lamination @mrshighbrow

Bij Mrs.Highbrow doen we al bijna tien jaar niets anders dan wenkbrauwen verfraaien door middel van waxen, threaden en verven. Soms komt er een behandeling bij, zolang het maar met de wenkbrauwen of ogen te maken heeft. Niet veel dus, want hoeveel variatie kun je daar in hebben? En we doen het alleen als we er 100 procent achterstaan. Zo bieden we lash lifting aan, maar geen wimperextensions. Omdat we zelf veel meer geloven in wimperserums zoals Revitalash. Daarmee krijg je ook lange wimpers, zonder het "gedoe" van lash extensions. De reden dat er vanaf januari ook brow lamination op het menu van Mrs.Highbrow staat, is omdat er superveel vraag naar was van klanten. Maar ook omdat we hebben ervaren dat het echt een coole behandeling kan zijn. Door wenkbrauwhaartjes te liften, ontstaat er vaak ineens een veel vollere brow. Wel zullen we kritisch zijn bij wie we de behandeling toepassen. Want zoals we in onze vorige blog schreven, is het belangrijk om van tevoren goed te beoordelen of een klant hier de geschikte brows en features voor heeft.

 Brow Lamination lashlift starter kit mrs.highbrow wenkbrauwen

 

2. Brow Lamination Starter Kit

Al maanden lang kregen wij mailtjes en belletjes van andere wenkbrauwspecialisten: of wij met ons eigen product brow lamination zouden komen. Wij zijn dol op het ontwikkelen van goede wenkbrauwproducten. Dus toen we eenmaal de beslissing hadden genomen voor brow lamination te gaan, werd alles in het werk gesteld om een goed product te ontwikkelen. Met trots presenteren we dan ook onze starter kit. Met daarin alles wat je nodig hebt voor het creëren van een coole catwalk-brow. In handige en hygiënisch pompflacons en met alle benodigdheden zoals lifting tool, spoolies en applicators. Is een van de producen eerder op dan de rest? No worries. De producen zijn los bij te bestellen in de webshop.

3. Cursus Brow Lamination

Brow Lamination is echt een behandeling voor gevorderden. Want naast het "lamineren" is het belangrijk dat je de wenkbrauwen goed shaped en knipt. Wij vinden het dus belangrijk dat je precies weet hoe ons product werkt. En daarom bieden wij vanaf januari de advanced training Brow Lamination aan, in ons gloednieuwe pand in Duivendrecht. Kun je niet zo lang wachten? Er is ook een online cursus. Handig voor als je al redelijk bekend bent met brow lifting, maar graag me ons merk wil gaan werken. Of voor als je van buiten Nederland komt. De cursus is namelijk in het Nederlands óf Engels.