INSPIRATION • Nov 30, 2022

Cadeautjes Voor Jouw Klanten Tijdens De Feestdagen

Cadeautjes voor jouw klanten tijdens de feestdagen

Zo rond de feestdagen is het altijd leuk om jouw klanten iets extra’s te geven, als blijk van waardering. Daarom: 9 tips voor kleine tot grotere cadeautjes! En omdat we je graag helpen, krijg je maar liefst 50% extra korting op geselecteerde items met code PRESENTTIME.


Door Desi van Dijk


#1 Brushes In Een Buisje

Brushes in a tube mrs.highbrow

Een leuk cadeautje voor jouw (vaste) klanten is een kwastje. Hiermee kan de klant haar wenkbrauwen en wimpers elke dag weer in shape brengen. Vooral na een Brow Lamination Treatment moeten de brows elke ochtend even omhoog geborsteld worden. En dat kan perfect met een Spoolie Brush.

Je kunt 1 of 2 kwastjes in een glazen buisje doen, met daaraan eventueel een kaartje waarop je jouw waardering voor deze klant uitspreekt.


Met code PRESENTTIME tijdens het afrekenen, krijg je maar liefst 50% korting op de Spoolie Brush Hout & Goud en de Angled Brush Hout & Goud. Je betaalt dan maar €2 en €2,50 voor de kwastjes. Dat is nog eens leuk weggeven! 


Zorg voor buisjes van 15 cm. Die koop je per 5 stuks voor €3,99 bij Xenos.
Of 40 stuks voor €25,95 via Bol.com

#2 Pomade In Een Zakje

Mrs.Highbrow Cadeautje Pomade

Voor de klant is het natuurlijk extra leuk als zij een cadeautje krijgt wat betrekking heeft op de behandelingen die jij aanbiedt. Je kunt bijvoorbeeld een pomade in een leuk zakje verpakken en aan jouw klant meegeven na de behandeling.


Bij Mrs.Highbrow hebben we 3 kleuren pomade in ons assortiment. Zo past er bij elke klant een geschikte kleur. En welke klant wordt er nu niet blij van een pomade. Helemaal als een cadeautje voor de feestdagen. 


De pomade is bij Mrs.Highbrow al in de sale, maar door de code PRESENTTIME te gebruiken bij de check-out, ontvang je nog eens 50% extra korting en betaal je maar €2,50. Zo houd je de kosten die je kwijt bent aan dit cadeautje ook laag.

zakjes action

Leuke zakjes koop je bijvoorbeeld bij de Action, 2 voor €0,89. 

#3 Puntenslijper In Fluwelen Zakje

Een leuk cadeautje wat altijd nuttig is, is een goede puntenslijper! Je kunt er ook voor kiezen om je klant een puntenslijper cadeau te geven bij aankoop van een wenkbrauwpotlood


Stop de puntenslijper in een fluwelen of satijnen zakje en het ziet er meteen uit als een leuk cadeautje. 


Door de code PRESENTTIME te gebruiken bij de check-out, ontvang je 50% feestkorting en betaal je maar €2,25 voor de puntenslijper.

#4 Kortingsbon Voor Het Nieuwe Jaar

Om ervoor te zorgen dat je klanten ook nog terugkomen in het nieuwe jaar kun je ze een bon voor korting op een behandeling cadeau geven. 


Maak leuke kaartjes die recht geven op €5 of €10 korting. Of druk het uit in percentages. Bijvoorbeeld 20% korting op de eerst volgende behandeling in het nieuwe jaar. 


Je kunt de bonnen zelf schrijven of laat ze drukken bij bijvoorbeeld Vistaprint. 

#5 Canvas Tasje Met Jouw Logo Of Tekst

Canvast tasje met logo

Een canvas tasje is altijd fijn en handig om als cadeautje te krijgen. En als je de tasjes laat bedrukken met het logo van jouw salon, dan wordt er ook nog gratis reclame voor jou gemaakt. Of kies voor een leuke quote die betrekken heeft op jouw branch of de behandelingen die jij aanbiedt.


Een canvas tasje is eenvoudig te bestellen met jouw logo via katoenentasbedrukken.nl.

#6 WonderBrow Als Cadeautje

Mrs.Highbrow wonderbrow

Wonderbrow is een product dat elke klant altijd wel kan gebruiken. En dus een ideaal cadeautje om te geven tijdens te feestdagen. 


Ook Wonderbrow Olie is te bestellen met kortingscode PRESENTTIME tijdens het afrekenen. Dan ontvang je 50% korting op dit product. Zo kun je voor een zeer schappelijke prijs (€2,50!) dit product inkopen en als cadeautje geven aan jouw klanten. 

#7 Chocolaatjes Of Koekjes Met Jouw Logo

Ook leuk als cadeautje rondom de feestdagen zijn chocolaatjes of koekjes met jouw logo erop. Deze lekkernijen kun je in jouw salon neerzetten of leuk verpakken in een zakje en meegeven na de behandeling aan jouw klant. 


Chocolaatjes of koekjes laten maken met jouw logo kan bijvoorbeeld via www.pinkcube.nl


Mocht dit je budget ver te boven gaan, dan kun je natuurlijk ook gewoon wat lekkernijen zoals kerstkransjes of chocolaatjes gin jouw salon neerzetten. 

#8 Tweezer Files Als Cadeautje

Mrs.Highbrow tweezer files

Een klein cadeautje dat je aan je klanten rondom de feestdagen kunt geven zijn de Tweezer Files. Kleine vijltjes waarmee je je pincet weer scherp krijgt. 


Met de code PRESENTTIME krijg je 50% korting op dit product. Je betaalt dan maar €0,50 voor de Tweezer Files. Een klein cadeautje dat niet te veel kost, maar wat wel een heel lief gebaar zal zijn. 

#9 Kaartje Of Mail Als Blijk Van Waardering

cadeautjes voor jouw klanten mrs.highbrow

Mocht je geen tijd, geld of energie hebben om deze cadeautjes te regelen, dan is een kleiner alternatief natuurlijk ook meer dan goed. Zo kun je mooie kerstkaartjes kopen en daar een (persoonlijke) boodschap opschrijven voor jouw klanten. 


Maar je kunt er ook voor kiezen om een mail op te stellen en deze voor de feestdagen naar jouw hele klantenbestand te sturen. Het gaat om het gebaar, en dat je even stil staat bij jouw klanten zegt al heel veel!