SPECIALIST IN THE SPOTLIGHT • May 03, 2022

In The Spotlight: Bohème Brow + Beauty Bar

DistributeurInTheSpotlight_BohemeBeauty

Paige Russell (33) die al sinds 2007 in de beauty branche actief is, is sinds een aantal maanden trotse distributeur van Mrs.Highbrow. Drie jaar geleden heeft ze haar eigen Bohème Brow + Beauty Bar opgezet. Laten we je snel even bijpraten over deze beauty boss uit Canada.

- Door Desi van Dijk

‘Created by brow lovers, for brow lovers’. Dat is het motto waarmee Paige Russel in 2019 haar eigen beauty bar heeft opgezet. Paige woont in Bridgewater, Nova Scotia in Canada. Inmiddels heeft Bohème een grote naam in Atlantic Canada. Mensen vanuit heel de provincie reizen uren om bij Paige hun brows of andere beauty treatments te laten doen. Hoe heeft Paige haar beauty imperium zo groot en succesvol weten te maken en wat zijn haar plannen voor de toekomst?

Gat in de Markt 

Paige ontdekte een gat in de markt in Atlantic Canada. Dit deel van Canada had namelijk maar één groothandel die voornamelijk gericht was op hairstylisten, maar niet op wenkbrauwen. Naast dat er veel vraag was naar goede browbars, werd de vraag naar een goede leverancier voor die producten ook steeds groter. Paige zag haar kans, contactte Mrs.Highbrow en voilà: met trots kunnen we vertellen dat Boheme sinds dit jaar distributeur is van de producten van Mrs.Highbrow. 

"Het is super indrukwekkend om terug te kijken naar oude foto’s van mijn werk waar ik in eerste instantie tevreden mee was, maar nu zie ik de groei in mijn eigen vaardigheden."

Artistiek en creatief

“Mijn doel is om mijn passie te delen op een markt waar dat het meest nodig is. Ik streef er dan ook naar om in de beauty branche invloedrijk te zijn en de hoogste norm aan te houden. Dit doe ik zowel voor de cursussen, de behandelingen, maar ook voor de producten die ik gebruik.” Dat Paige een echte brow boss is, is wel duidelijk. Ze omschrijft zichzelf als artistiek en creatief. Daarnaast is ze niet bang om haar behoeften, grenzen én verwachtingen als beauty specialist en business owner te communiceren. “Maar het heeft even geduurd voordat ik dat echt goed kon hoor, haha”.  

Distributor in the Spotlight Paige At Work

 

Als we Paige vragen naar haar favoriete behandeling is haar antwoord glashelder. “Niet om bevooroordeeld te klinken, maar for sure Henna Brows met Dyōtics van Mrs. Highbrow. Ik was altijd op zoek naar een brow tint die lang blijft zitten én die de huid kleurt. Met Brow Henna kan ik bijna alle wensen van de klant vervullen. Mijn klanten vinden het geweldig!”

“Met Dyōtics Brow Henna kan ik de mooiste resultaten bereiken voor bijna alle wenkbrauwtypes!” 

 

We zijn erg blij om te zien dat deze power lady zo’n plezier in haar werk heeft met Dyōtics. Wat maakt haar werk elke dag nog zo bijzonder en leuk? “Ik blijf graag op de hoogte van ontwikkelingen in de beauty branche. Daarom blijf ik mezelf ook voortdurend bijscholen en leren. Het is super indrukwekkend om terug te kijken naar oude foto’s van mijn werk waar ik in eerste instantie tevreden mee was, maar nu zie ik de groei in mijn eigen vaardigheden.” 

Favoriete Quote 

Paige geeft dan ook aan dat haar favoriete quote een beroemde quote van Alan Watts is die haar plezier in het werk goed reflecteert. “This is the real secret of life - to be completely engaged with what you are doing in the here and now. And instead of calling it work, realize it is play.” Als we Paige zo horen is ze helemaal happy in haar vakgebied. “Het is leuk en bevredigend werk. Ik kan mijn creativiteit goed gebruiken en ondertussen maak ik mensen blij en mooi. Dat is toch geweldig!” 

Professionele Wholesale Shop

De droom van Paige om een professionele wholesale shop te openen is onlangs in vervulling gegaan. “Ik ben erg enthousiast om nu al te zien waar deze nieuwe weg ons brengt”. En als we Paige vragen naar andere dromen, vertelt ze ons zeer enthousiast dat ze in de toekomst graag haar eigen Brow Academy opricht. “Ik zou het zo mooi vinden om andere te helpen hun vaardigheden te verbeteren. Ik heb achter de schermen rustig aan deze droom gewerkt, dus het is zeker iets wat ik in de toekomst zal zien gebeuren.”

Vanuit Canada bestel je gemakkelijk & snel bij Bohème via www.bohemebeauty.ca. Nieuwsgierig naar meer van Paige? Neem dan een kijkje op haar Instagram