BROW LAMINATION • Jun 22, 2021

Handle With Care

Brow Lamination Brow Lift Mrs.Highbrow

Dolblij lopen jouw klanten de deur uit met prachtig gelifte wenkbrauwen. Maar hoe zorg je ervoor dat ze zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw brow lamination behandeling? Door hun wenkbrauwen zo goed mogelijk te behandelen en te verzorgen. Onze tips. 

Door Anouk Bruel | Foto: @debrauwvrouw

Advies voor de eerste 24 uur

De eerste uren na een brow lamination behandeling zijn erg bepalend. Het is belangrijk om jouw klanten te laten weten dat ze hun gorgeous Brow Laminated wenkbrauwen de eerste 24 uur niet mogen aanraken en dat ze niet nat mogen worden. Dat betekent dus geen brow make-up, bruiningsproducten of een grondige wasbeurt voor het gezicht. Niet douchen, zwemmen, sporten of naar de sauna. Hiermee voorkomt je klant irritatie rondom haar wenkbrauwen en krijgen haar brows de tijd om uit te harden. Blijf duidelijk over het feit dat wenkbrauwen altijd vervormbaar blijven, ook na een Brow Lamination behandeling. Maar door deze inwerktijd aan te houden, gaan ze in ieder geval niet uit zichzelf in een compleet andere richting staan. 

Verzorging tussen de behandelingen door

Brow Lamination mag om de 6 tot 8 weken worden uitgevoerd. Tussen de behandelingen door is het dus aan de klant om haar volle, brushed-up wenkbrauwen zo goed mogelijk te verzorgen. Hoe? Dat doet ze zo.

Tip 1: Vochtinbrengende crème of olie aanbrengen

Na een behandeling sluit je af met stap 3 Nourishing Gel. Een unieke formule die voedt en hydrateert en de wenkbrauwharen versterkt en beschermt. Om de wenkbrauwen nog beter te verzorgen: adviseer jouw klanten om de wenkbrauwen dagelijks voor het slapengaan met een vochtinbrengende crème of olie te behandelen. De haartjes hebben wat te verduren gehad tijdens de behandeling en houden ervan om verzorgd te worden met ingrediënten zoals arganolie en castorolie om aan te sterken en te groeien. Een geweldig product hiervoor is Mrs.Highbrow Wonderbrow Oil. Met deze handige roller brengt jouw klant deze magische ingrediënten op haar brows aan, waarna ze het slechts met een borsteltje in de richting van de lift hoeft te kammen. De olie verzorgt, laat de haartjes glanzen en stimuleert ook nog eens de haargroei. 

Mrs.Highbrow Wonderbrow Oil

 

Tip 2: Blijven kammen

Naast het aanbrengen van de crème of olie, is het aan te raden om twee keer per dag met een spoolie brush de haartjes in de juiste richting te kammen. Dat het resultaat van een Brow Lamination behandeling 4 tot 6 weken blijft zitten, neemt namelijk niet weg dat jouw klant er na de behandeling zelf niets aan hoeft te doen. Je verlaat tenslotte ook niet de kapper of haarstylist met het idee dat je je haren de komende weken niet hoeft te borstelen, te wassen of te stylen. Wees ook al tijdens de behandeling duidelijk dat elke ochtend de haartjes in de juiste richting gekamd dienen te worden.

Brow lamination lift care verzorgen

Tip 3: Handle with care

Wanneer de eerste 24 uur na de behandeling zijn verstreken, mogen de wenkbrauwen best nat worden. Sterker nog, je wil niet dat jouw klant haar dagelijkse face wash of bezoek aan de sportschool moet overslaan vanwege haar wenkbrauwen. Wel kun je meegeven dat het goed is om er na het wassen niet hardhandig met een ruwe handdoek overheen te gaan. Het is altijd beter om de brows voorzichtig te blijven behandelen. Heeft jouw klant een vakantie naar de zon geboekt? Bij onderwater zwemmen zou een grote duikbril de wenkbrauwen kunnen beschermen. Wanneer je ervoor kiest je wenkbrauwen niet te beschermen tijdens het zwemmen, kan je ze het best aan de lucht laten drogen. Daarna kam je de haartjes weer in vorm met een wenkbrauwborsteltje

Tip 4: Wenkbrauwgel of Brow Soap gebruiken

Hoe meer tijd er voorbijgaat, hoe minder goed het resultaat blijft zitten, natuurlijk. Raad jouw klant aan om wenkbrauwgel of Brow Soap te gebruiken als ze merkt dat alleen kammen niet meer het gewenste resultaat oplevert. Terwijl het bijvoorbeeld nog te vroeg is om opnieuw een behandeling in te plannen. Met deze producten kun je tussen de behandelingen door nog langer genieten van het resultaat. Let’s rock these brushed-up brows!

Mrs.Highbrow Brow Soap

Verhoog je omzet

Wil jij jouw klanten ook laten genieten van zo mooi en gezond mogelijke brows? Word dan retailer van Mrs.Highbrow Wonderbrow Olie, om jouw klanten nog beter te bedienen én je omzet te verhogen? Als je 10 flesjes bestelt, betaal je maar €8,54 per stuk i.p.v. €14. De consumentenadviesprijs is €17.

Met korting kopen?

Zodra jij minstens 10 flesjes Mrs.Highbrow Wonderbrow Oil in jouw mandje hebt, gaat de korting er vanzelf vanaf. Je betaalt dan dus maar €8,40 per flesje, maar kunt de olie voor €17 verkopen. 

Mrs.Highbrow Brow Lamination

Ken jij de brow lift producten van Mrs.Highbrow al? Hier vind je onze range.