SPECIALIST IN THE SPOTLIGHT • May 17, 2022

Mrs.Highbrow & Dyotics In Australië

MrsHighbrow_Distributor_Spotlight_LeMUA

Ze is pas begin dit jaar distributeur van de producten van Mrs. Highbrow en Dyōtics, maar deze power lady weet wat ze wil en waar ze voor staat. Dat ze in een klein stadje in Queensland in Australië woont, houdt Soria Gasio (30) niet tegen, deze dame denkt groot. 

- Door Desi van Dijk

In het midden van Queensland in Australië ligt Mount Isa. Een oud en klein meinwerkersstadje. Samen met haar schoonzus en drie medewerkers runt Soria daar haar booming business Le’MUA Beauty. Een echt familiebedrijf dat het niet enkel heeft laten zitten bij een salon, maar ook een groothandel is begonnen. 

Mrs.Highbrow & Dyōtics

“Veel mensen die ik volgde op Instagram zag ik de producten van Mrs.Highbrow en Dyōtics gebruiken," aldus Soria. "Toen ik de resultaten zag, wilde ik ze ook direct uitproberen. We waren meteen obsessed!” Sinds begin 2022 werkt Le’MUA Beauty niet alleen met de producten van Mrs.Highbrow in de salon, maar verkopen ze ze ook. Bijna alle producten van Mrs.Highbrow en Dyōtics bieden ze aan. Erg handig als je je beautysalon hebt in Australië. Geen lange levertijden meer en daarnaast bieden ze bij Le’MUA een snelle en fijne service. 

MrsHighbrow_Dyotics_HennaBrows_Specialist_wenkbrauwen

Passie voor Beauty

De passie voor de beauty industrie begon bij Soria sinds de tijd van tienermagazine Dolly. “Ik was zo geïnteresseerd in de beauty industrie dat ik vroeg van school ben gegaan en het kappersvak in ben gegaan. Ik ben daarna ook begonnen als kapster en daarnaast had ik customer service gerelateerde baantjes.” Van jongs af aan wist Soria al dat ze voor haarzelf wilde beginnen. Soria begon vanuit huis, maar in 2008 was het tijd om een echte salon te openen. Le’MUA was geboren en Soria kon hier compleet haar passie in kwijt. 

Goed Nieuws Voor Australische Specialisten

Na een aantal cursussen te hebben gevolgd in Nieuw Zeeland, Sydney en Brisbane en in andere delen van Oceanië voelde Soria zich goed genoeg om voor zichzelf te beginnen. Op dit moment biedt ze wimper-, wenkbrauw-, make-up en tattoo behandelingen aan. Als we vragen hoe deze boss babe haar bedrijf zou omschrijven vertelt ze: “Mijn salon heeft een erg gevarieerde klantenkring en past daarom bij iedereen. Dat geldt ook voor mijn webshop. In de beauty business zijn we namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van de beste beautyproducten, tools en alle andere benodigdheden. Of je nu een doorgewinterde pro bent of net begint, wij hebben de juiste tools.”

MrsHighbrow_Distributor_Spotlight_Soria_LeMUA

De retailwebshop voor professionals heeft Le'MUA in 2021 opgezet. "We begonnen met de verkoop van make-up, maar we merkte dat er veel vraag was naar professionele producten. Helemaal omdat Mount Isa zo'n afgelegen gebied is." Op dit moment biedt Le'MUA make-up, bruiningsproducten, wenkbrauwbenodigdheden en Dyōtics en Bronsun aan. 

Favoriete quote van Soria: ‘Take one day at a time. Life is so busy and we need to know how to slow down and embrace the journey!’

De Toekomst

Soria hoopt in de toekomst ook anderen op te leiden in de beauty branche. “Mensen aan moedigen in hun grootste dromen en ze vertellen dat ze alles kunnen doen waar ze hun zinnen op zetten lijkt me geweldig. Ik ben helemaal voor zelfontplooiing!” Wij zouden alleen maar ‘ja, heel graag en amen’ zeggen als Soria háár droom laat uitkomen. 

Nieuwsgierig naar meer van Le’MUA? Neem snel een kijkje op hun Instagram of bezoek de website!