MAKE-UP • Apr 03, 2022

Perfect De Deur Uit Met Mrs.Highbrow Make-up

Mrs.Highbrow Brow Makeup

 

Om de look van jouw klanten echt helemaal af te maken, heeft Mrs.Highbrow een collectie wenkbrauwmake-up laten ontwikkelen. Zodat een klant helemaal tiptop de deur uitgaat, liefst ook nog met een product voor thuis.

De brow make-up van Mrs.Highbrow is niet zomaar ontstaan. Maar is al ontwikkeld toen Mrs.Highbrow nog een wenkbrauwsalon in Amsterdam was, en onze specialisten precies konden zeggen waar zij én de klanten behoefte aan hadden. Deze make-up is absoluut een blijvertje gebleken en al jaren populair. Dit zijn onze en jullie favorieten. 

De Basis: Pro Powder Brow Pencil of Micro Liner

Pro Powder Brow Pencil

Deze bestseller heeft een poederachtige textuur, niet te droog en niet te vet. Daardoor kun je eenvoudig strakke lijnen tekenen en de wenkbrauwen mooi inkleuren. Of je nu een zachte schaduw wil bij de aanzet (ombre effect) of een meer aanwezige brow, de Pro Powder Brow Pencil is een absolute must-have.
Kleuren: Blonde, Soft Brown, Dark Brown
Voordeel: Poederachtig effect
Retail prijs: € 19 inclusief btw.

Mrs.Highbrow Pro Powder Brow Pencil

 

MicroLiner

Het ragfijne puntje van de Micro Liner maakt het heel eenvoudig om haartjes te tekenen en zo de brows subtiel op te vullen. Maar egaal invullen kan ook, en met het borsteltje vaag je de kleur weer iets uit. Verkrijgbaar in twee koele tinten die elke beauty sieren.
Kleuren: Taupe, Warm Brown, Ash Brown
Voordeel: Dunne punt
Retailprijs: €18 inclusief btw

 

Extra Accent Met Dual Highlighter Pencil

Laat een wenkbrauw nog meer spreken door 'm te accenturen met highlighter. De Dual Brow Highlighting Pencil bevat een matte en een glanzende kant. Met de matte kant maak je een strakke lijn onder de brow, de glanzende klant breng je accenten aan, bijvoorbeeld op het wenkbrauwbot. Tip: de Mrs.Highbrow Highlighter Brush is superhandig om de highlighter mee aan te brengen en te blenden.
Kleuren: Rose, Vanille, Caramel
Voordeel: Glanzende en matte kant
Retailprijs: €20 inclusief btw 

De Finishing Touch: Brow Soap of Gel

Mrs.Highbrow Brow Soap

Mrs.Highbrow Brow Soap is ontwikkeld voor fluffy, brushed-up brows. De formule heeft een direct verdikkend effect voor 24/7 gestylde wenkbrauwen. Maak de bijgeleverde borstel vochtig zodat de soap licht vloeibaar wordt. Of breng aan met de spoolie. Brow Soap is ook ideaal voor klanten die een brow lamination hebben gehad die al enigszins is uitgewerkt. Met Brow Soap kam je de haartjes weer mooi rechtop. 
Kleur: transparant
Voordeel: houdt 24/7
Retailprijs: €20 inclusief btw

 

 

 

Mrs.Highbrow Brow Styling Gel 

De favoriet van veel browstylisten! Mrs.Highbrow Eyebrow Styling Gel houdt de wenkbrauwen de hele dag in vorm. Met een fijn, klein borsteltje. En doordat de wenkbrauwgel transparant is, kun je ‘m bij iedereen gebruiken. Ook ideaal voor vrouwen die nog twijfelen over een Brow Lamination behandeling, want deze gel geeft hetzelfde (tijdelijke) effect.
Kleur: transparant
Voordeel: klein, fijn borsteltje 
Retailprijs: €18 inclusief btw

 

Extra Verzorging: WonderBrow 

Mrs.Highbrow Wonderbrow is de ultieme olie voor sterkere, vollere wenkbrauwen. Met voedende zoete amandelolie, castorolie en arganolie. De olie absorbeert snel en heeft een heerlijke geur. Een must-have voor iedereen die om haar wenkbrauwen geeft en haar brows zo vol en gezond mogelijk wil houden.
Kleur: transparant
Voordeel: groeibevorderend 
Retailprijs: €17 inclusief btw

 

Wonderbrow oil mrs.Highbrow

 

 

Waterproof: Brow Pomade 

Met Mrs.Highbrow Brow Pomade krijg je dat strakke powder brow effect, waarbij de voorkant mooi licht houdt (ombre effect) en de rest van de wenkbrauw superstrak maakt. Mrs.Highbrow Brow Pomade is verkrijgbaar in drie mooie tinten en zit in een luxe glazen potje met doosje. Aanbrengen met een angled brow brush.
Kleur: Blond, Chocolate, Dark Brown
Voordeel: long-lasting 
Retailprijs: €20 inclusief btw

Mrs.Highbrow Eyebrow Pomade

Mrs.Highbrow make-up display

 

Word Officieel Retailer & Boost Jouw Sales

Stel, jij hebt 12 klanten op een dag, en de helft van hen gaat de deur uit met een of meerdere mooie wenkbrauwproducten. Dat levert dan toch snel €100-€200 per dag extra omzet op. Wil jij elke klant de mooiste finish touch geven én jouw dagelijks omzet een boost geven? Word dan official reseller van Mrs.Highbrow make-up. Jij koopt de makeup dan tegen inkoopprijs in en verkoopt deze tegen de consumentenadviesprijs. Het enige wat wij verlangen is een startorder, waarover onze sales collega je alles kan vertellen! Interesse? Mail snel naar sales@mrshighbrow.com en vraag naar de voorwaarden.