BROW LAMINATION • Jun 15, 2022

Nieuw! Brow Lamination in Luxe Pennen

Brow Lamination mrs.Highbrow pens wenkbrauwen

Hetzelfde fijne product, maar een nieuwe verpakking. Mrs.Highbrow Brow Lamination heeft een update gekregen, met luxe pennen die een superhandige applicator hebben. Hierdoor is het product makkelijk te doseren en heel economisch in gebruik.  

- Door Desi van Dijk 

In 3 stappen catwalk brows met Mrs.Highbrow Brow Lamination. De verpakking van Mrs.Highbrow Brow Lamination heeft een luxueuze update gekregen. Zilver, glimmend en vooral een strak design. Met deze luxe uitstraling zullen de pennen de eye-catcher op jouw werktafel zijn.

De Brow Lamination pennen zijn opvallend genummerd met de stappen. Zo pak je in een handomdraai het juiste product en werk je super snel en efficiënt. De formule van het product is hetzelfde gebleven. Daarom zul je jouw werkmethode niet hoeven veranderen. Het zal alleen maar gemakkelijker en leuker worden. 

Inwerktijd Mrs.Highbrow Lamination

Hoe zat het ook alweer? Even een opfrisser! 

Brow Lamination Lifting Cream Stap 1

Fijne haartjes: 4 minuten

Normale haren: 6 minuten

Stugge haren: 8 minuten

Zeer stugge haren: 10 minuten 

Brow Lamination Setting Cream Stap 2

Fijne haartjes: 6 minuten

Normale haren: 8 minuten

Stugge haren: 10 minuten

Zeer stugge haren: 12 minuten 

Brow Lamination Nourishing Gel Stap 3

1 minuut, of laten zitten

Brow Lamination mrs.highbrow

Brow Lamination Met Handige Applicator

De nieuwe Mrs.Highbrow Brow Lamination pennen zijn uitgerust met een doorzichtige en flexibele applicator. De voordelen hiervan?

  • Door de doorzichtige applicator zie je precies hoeveel product er uit de pen komt.

  • De Brow Lamination applicator heeft een ovale vorm die zorgt dat jij het product nauwkeurig op de wenkbrauwen kunt aanbrengen. Maar je kunt het ook eerst op een disposable applicator aanbrengen. 

  • De Brow Lamination applicator is flexibel, wat ervoor zorgt dat je gemakkelijk de vorm van de wenkbrauw kunt aanhouden. 

  • Het materiaal van de applicator is soft, waardoor je er gemakkelijk een tissue of watje langs kunt halen om deze te reinigen. 

Makkelijk Te Doseren

Aan de onderkant van elke Brow Lamination pen zit een draaisysteem waardoor het product heel gemakkelijk te doseren is. Door het draaisysteem aan de onderkant van de pen draai je exact de juiste hoeveelheid crème uit de pen. Mocht jouw klant iets dikkere brows hebben dan gemiddeld, dan draai je een keertje meer. Maar mocht de klant wat kleinere brows hebben, dan pak je ook geen overbodig product. Mrs.Highbrow Brow Lamination is dus super efficiënt. 

Mrs.Highbrow Keratin Complex

Combineren met Keratin Complex

Mrs.Highbrow Keratin Complex kun je na stap 2 gebruiken tijdens een Brow Lamination behandeling. Keratin Complex zorgt voor extra sterke en gezonde wenkbrauwen. Breng het aan met een spoolie. Mocht je de wenkbrauwen ook verven tijdens de Brow Lamination behandeling, gebruik Keratin Complex dan hierna. Daarna kun je Brow Lamination stap 3 aanbrengen.

Bestel de Luxe Brow Lamination Pennen

De 4 belangrijke stappen voor een professionele brow lamination behandeling. Bestel ze allemaal. 

Brow Lamination Lifting Cream Stap 1 € 23,95
Brow Lamination Setting Cream Stap 2 € 23,95
Brow Lamination Conditioning Gel Stap 3 € 25,95
Mrs.Highbrow Keratin Complex € 31,95