Nieuw! De Kracht Van Keratin Complex

Mrs.Highbrow Keratin Complex lash lift Brow lamination

Nieuw! Mrs.Highbrow Keratin Complex. Een revolutionair product dat je aan een brow of lash lamination behandeling kunt toevoegen, voor sterkere wimpers en wenkbrauwen. Wat is het, hoe werkt het en wanneer te gebruiken? Wij leggen het je uit.

- Door Desi van Dijk 

Keratine is een lichaamseigen bouwstof; een proteïne. Het is het belangrijkste eiwit als bouwstof voor je huid, haar en nagels. Ons haar bestaat uit een haarwortel en de haarschacht. De haarschacht is het zichtbare deel van het haar en dit bestaat voor bijna 90% uit keratine. Dat is dus bijna de gehele haar. Dit geldt niet alleen voor je hoofdhaar, maar ook voor de haartjes van je wimpers en je wenkbrauwen.

Aanvullen, Die Keratine!

Je lichaam maakt zelf keratine aan, maar als gevolg van chemische behandelingen, invloeden van buitenaf of make-up kan het percentage keratine lager worden. Als deze verhouding uit balans is, zullen de haartjes verzwakt raken of afbreken. Het is dus belangrijk dat we het lichaam helpen deze verloren keratine weer aan te vullen. En daarom introduceren wij: Mrs.Highbrow Keratin Complex

Goede Basis Voor Wenkbrauwbehandelingen 

Verloren keratine kunnen we dus kunstmatig aanvullen. De haartjes zullen hierdoor sterker en gezonder worden. Maar daarnaast creëert het een goede basis voor lash of brow behandelingen. Wenkbrauwverf zal bijvoorbeeld beter hechten, waardoor de kleur stralender wordt. Daarnaast zal jouw klant ook langer plezier houden van een lash lift of brow lamination behandeling.

Extra Beschermlaag

Maar wat doet de keratine dan precies met de haartjes?

  • Mrs.Highbrow Keratin Complex dringt de haarschacht binnen en vult scheurtjes op. Zo herstel het product de haartjes. 

  • Het complex geeft een extra beschermlaagje aan de haartjes. De haartjes zullen dus minder vatbaar zijn voor invloeden van buitenaf. 

Genoeg redenen om Mrs.Highbrow Keratin Complex aan jouw behandelingen toe te voegen!

Tip: voeg Keratin Complex standaard aan Brow Lamination & Lash Lift toe en bereken een meerprijs van € 5 tot € 10. Of laat jouw klanten het apart boeken. 

Mrs.Highbrow Keratin complex brow lamination Lash lift

Keratin Complex Voor Wimpers & Wenkbrauwen

Het Mrs.Highbrow Keratin Complex kun je zowel voor de lashes als voor de brows gebruiken. Super efficiënt en voordelig voor jou als ondernemer dus.

1. Je kunt het Keratin Complex standaard in jouw Brow & Lash behandeling, zoals Brow Lamination en Lash Lift, toevoegen en de prijs van de behandeling iets omhoog doen. Noem de behandeling dan een Keratine Lash Lift of Keratine Brow Lift en reken €5 tot € 10 meer.

2. Mocht je het Keratin Complex liever apart willen aanbieden als bijbehandeling, dan kan dit natuurlijk ook. Klanten kunnen dan zelf kiezen of ze deze extra treatment erbij willen. Net zoals je het verven van de lashes of brows kan aanbieden tijdens een Lash of Brow Lift. Rekenen ook voor deze bijbehandeling vanaf €5. 

Keratine Complex & Brow Lamination 

Keratin Complex kun je na stap 2 gebruiken tijdens een Brow Lamination behandeling. Aanbrengen met een spoolie. Mocht je de wimpers ook verven tijdens de Brow Lamination behandeling, gebruik het Keratin Complex dan na het verven. Daarna kun je nog Stap 3 Nourishing Gel aanbrengen.

Keratin Complex Mrs.Highbrow

Keratin Complex & Lash Elevation

Na stap 2 in de Lash Lift behandeling kun je Mrs.Highbrow Keratin Complex gebruiken. Ook voor tijdens de Lash Lift geldt: gebruik het Keratin Complex na het verven. Aanbrengen met een spoolie en laten inwerken. Daarna kun je nog Stap 3 Conditioning Oil aanbrengen. 

Bied Het Keratin Complex Aan!

Naast dat je het Keratin Complex kunt gebruiken in jouw behandelingen kun je het ook verkopen aan jouw klanten. Het is een ideaal verzorgend product die de brows en lashes de verzorging geven die ze nodig hebben. Na het Keratin Complex tijdens de behandeling te hebben gebruikt, kun je het product na de behandeling als bijproduct verkopen voor € 38,95 inclusief btw. Zodat jouw klant ook tussen de behandelingen door haar wimpers en/of wenkbrauwen kan verzorgen. 

Mrs.Highbrow Keratin Complex is nu te koop voor € 32,- ex btw. Goed voor ca. 30 behandelingen, waardoor je tot wel € 300,- meer omzet kunt halen. 

Wil je Keratin Complex doorverkopen aan jouw klanten? Als je 10 flacons bestelt, krijg je 40% korting en betaal je dus € 19,20 per flacon. De verkoopadviesprijs is €38,95 inclusief btw.