LASH LIFT • May 30, 2022

De Kracht Van Keratin Complex

Mrs.Highbrow de kracht van Keratin Complex

Mrs.Highbrow Keratin Complex is een revolutionair product dat je aan een brow of lash lamination behandeling kunt toevoegen, voor sterkere wimpers en wenkbrauwen. Maar je kunt het ook doorverkopen aan jouw klanten voor thuisgebruik, zodat ze elke dag hun brows en lashes kunnen verzorgen en jij zonder moeite je omzet kunt verhogen. 

- Door Desi van Dijk 

Keratine is een lichaamseigen bouwstof; een proteïne. Het is het belangrijkste eiwit als bouwstof voor je huid, haar en nagels. Ons haar bestaat uit een haarwortel en de haarschacht. De haarschacht is het zichtbare deel van het haar en dit bestaat voor bijna 90% uit keratine. Dat is dus bijna de gehele haar. Dit geldt niet alleen voor je hoofdhaar, maar ook voor de wimperhaartjes en wenkbrauwen.

Aanvullen, Die Keratine!

Je lichaam maakt zelf keratine aan, maar als gevolg van chemische behandelingen, invloeden van buitenaf of make-up kan het percentage keratine lager worden. Als deze verhouding uit balans is, zullen de haartjes verzwakt raken of afbreken. Het is dus belangrijk dat we het lichaam helpen deze verloren keratine weer aan te vullen. En daarom bieden wij Mrs.Highbrow Keratin Complex aan.

Goede Basis Voor Wenkbrauwbehandelingen 

Verloren keratine kunnen we dus kunstmatig aanvullen. De haartjes zullen hierdoor sterker en gezonder worden. Maar daarnaast creëert het een goede basis voor lash of brow behandelingen. Wenkbrauwverf zal bijvoorbeeld beter hechten, waardoor de kleur stralender wordt. Daarnaast zal jouw klant ook langer plezier houden van een lash lift of brow lamination behandeling.

Extra Beschermlaag

Maar wat doet de keratine dan precies met de haartjes?

  • Mrs.Highbrow Keratin Complex dringt de haarschacht binnen en vult scheurtjes op. Zo herstel het product de haartjes. 

  • Het complex geeft een extra beschermlaagje, waardoor de haartjes minder vatbaar zullen zijn voor invloeden van buitenaf. 

Genoeg redenen om Mrs.Highbrow Keratin Complex aan jouw behandelingen toe te voegen!

Tip: voeg Keratin Complex standaard aan Brow Lamination & Lash Lift toe en bereken een meerprijs van € 5 tot € 10. Of laat jouw klanten het apart boeken. 

Mrs.Highbrow Keratin complex brow lamination Lash lift

Keratin Complex Voor Wimpers & Wenkbrauwen

Het Mrs.Highbrow Keratin Complex kun je zowel voor de lashes als voor de brows gebruiken. Super efficiënt en voordelig voor jou als ondernemer dus.

1. Je kunt het Keratin Complex standaard in jouw Brow & Lash behandeling, zoals Brow Lamination en Lash Lift, toevoegen en de prijs van de behandeling iets omhoog doen. Noem de behandeling dan een Keratine Lash Lift of Keratine Brow Lift en reken €5 tot € 10 meer.

2. Mocht je het Keratin Complex liever apart willen aanbieden als bijbehandeling, dan kan dit natuurlijk ook. Klanten kunnen dan zelf kiezen of ze deze extra treatment erbij willen. Net zoals je het verven van de lashes of brows kan aanbieden tijdens een Lash of Brow Lift. Rekenen ook voor deze bijbehandeling vanaf €5. 

Keratine Complex & Brow Lamination 

Keratin Complex kun je na stap 2 gebruiken tijdens een Brow Lamination behandeling. Aanbrengen met een spoolie. Mocht je de wimpers ook verven tijdens de Brow Lamination behandeling, gebruik het Keratin Complex dan na het verven. Daarna kun je nog Stap 3 Nourishing Gel aanbrengen.

Keratin Complex Mrs.Highbrow

Keratin Complex & Lash Elevation

Na stap 2 in de Lash Lift behandeling kun je Mrs.Highbrow Keratin Complex gebruiken. Ook voor tijdens de Lash Lift geldt: gebruik het Keratin Complex na het verven. Aanbrengen met een spoolie en laten inwerken. Daarna kun je nog Stap 3 Conditioning Oil aanbrengen. 

Verhoog Je Omzet, Verkoop Keratin Complex 

Naast dat je het Keratin Complex kunt gebruiken tijdens jouw behandelingen, kun je het doorverkopen aan jouw klanten. Zodat zij ook tussen de behandelingen door hun wimpers en/of wenkbrauwen kunnen verzorgen. 

Verkoop je Keratin Complex door? Dan adviseren wij om hier tussen de €32 en €36 incl. btw voor te vragen. Aangezien de inkoopprijs €15,57 excl. btw is, verdien je hier tussen de €11 en €14 per klant op. 

Reseller worden van Mrs.Highbrow Keratin Complex. Mail naar sales@mrshighbrow.com en vraag naar de voorwaarden.