7x Mrs.Highbrow’s favoriete Brow Gifts

mrshighbrow-henna-brows


Het is weer tijd voor Michael Bublé, dennennaalden verspreid over de salonvloer, kerstverlichting en shopping bags vol cadeaus. Om jullie te inspireren hebben we een shoplist gemaakt van Mrs.Highbrow’s favoriete Brow Gifts, met onder andere onmisbare brow basics. Ontdek onze hartendieven en stel gauw nog even je eigen cadeaupakketten samen voor jouw klanten en/of vriendinnen.


Door: Anouk Bruel

mrshighbrow-wunderoil-eyebrows


1. Goede voornemens met Wonderbrow Olie

Sterkere en vollere wenkbrauwen voor het nieuwe jaar. Bij dat idee maakt het hart van elke vrouw een sprongetje van geluk, toch? De Organic Wonderbrow Olie is de ultieme olie om de haargroei te stimuleren met haar voedende ingrediënten als amandel-, castor- en arganolie.

mrshighbrow-tools-scissors

2. Twee cadeaus in één

Het gouden wenkbrauwschaartje is een aanvulling op je interieur en een aanwinst voor je brows. De ideale gift voor beauty’s waarvan de haartjes snel groeien, en dus geregeld een knipbeurt kunnen gebruiken. Knippen moet wel echt met beleid! Houd het schaartje op een rechte lijn en knip van buiten naar binnen. Niet schuin naar onder dus. Dan is de kans groot dat de aanzet te smal wordt.

3. Hoogtepunt met een strik eromheen

Highlighting Duo Pencil, een dubbelzijdig potlood met de benodigde sparkling voor de feestdagen. De matte kant is perfect voor overdag, waarna de glanzende kant er in de uren die daarop volgen voor zorgt dat je brows er op z’n mooist uitzien. Maar het is niet alleen een must have voor de feestdagen. Ook op elke andere dag verdienen de wenkbrauwen deze finishing touch.

4. De perfecte shape met Brow Gel

Een fijn, klein borsteltje met transparante gel om de wenkbrauwen de hele dag in shape te houden. Borstel de haartjes recht omhoog voor het brushed up effect, of breng de gel aan in de groeirichting van de brows voor een natuurlijke maar permanente look.

5. Een profi potlood

De Pro Powder Brow Pencil is een supermooi en kwalitatief potlood om de wenkbrauwen op een natuurlijke manier aan te zetten. Je kunt er gemakkelijk een strak resultaat mee creëren, doordat het een poederachtig, maar stevig product is. En als je ‘m omdraait, kun je het effect geleidelijk blenden met het borsteltje.

mrshighbrow-angled-brush

6. Designvolle angled brush

Een angled brush in een luxe jasje gestoken, om wenkbrauwmake-up mee aan te brengen. De gecoat houten greep en gouden details van de Angled Brush Hout en Goud maken het al een parel om naar te kijken. Maar geloof ons, het is nog veel mooier om ‘m te gebruiken. Dit kan elke make up bag gebruiken.

mrshighbrow-cadeaubon

7. Een cadeaubon van je salon

Niets is leuker dan een behandeling (of korting op een behandeling) cadeau krijgen. Zodat je als brow liefhebber niet zelf in de weer hoeft te gaan, maar vanuit een behandelstoel in de watten wordt gelegd. Als jouw klant keer op keer tevreden de deur uitgaat, dan zal ze haar moeder of vriendinnen dit vast ook willen geven. Maak het persoonlijk door er een naam op te schrijven en pak het in op een manier waarvan je denkt: “Dit pakketje wil ik onder mijn boom hebben liggen.”