Bronsun Wenkbrauwverf. Nu bij Mrs.Highbrow Professional

Bronsun brow dye henna effect

Bronsun is een ware Instagram-sensatie. Browstylisten over de hele wereld zijn fan van dit Russische merk. Waarom? Omdat het de eerste wenkbrauwgel met henna effect is. Heel eenvoudig aan te brengen dus! En het kleurt niet alleen de haren maar ook de huid.

Bronsun werd in 2017 ontwikkeld in Rusland. En al snel waren de tubes wenkbrauw- en wimperverf niet aan te slepen. Niet alleen een hit onder Russische wenkbrauwspecialisten, maar ook onder schoonheidsspecialisten wereldwijd. In 2018 werd Bronsun verkozen tot "Beste merk van het jaar" en tegenwoordig worden de producten geleverd aan meer dan 40 landen.  

Henna Wow Effect 

Waarom is Bronsun dye zo populair? Het is de eerst wenkbrauwverf met geltextuur die een henna brow effect geeft. Geen poeder dus, maar een handig vloerbaar product dat je mengt met developer. Supersimpel om te mixen, meer dan eenvoudig om aan te brengen.  

Bronsun brow dye wenkbrauwverf henna effect

Handige Mini Kits

Mrs.Highbrow is nu reseller van deze geweldige verf. Als eerste lanceren wij de Bronsun Mini Kits, met daarin alles wat je nodig hebt voor het creëren van de mooist wenkbrauwen. In elke kit zit een tubetje verf, developer, roerstaafje en mengbakje. De kitjes zijn er in drie verschillende tinten, van lichtbruin tot donkerbruin. Handig om alle kleuren in huis te hebben, zodat je elke klant van longlasting brows kunt voorzien. Op de verpakking lees je dat een tube goed is voor 12 behandelingen, maar als je een beetje zuinig te werk gaat (0,5 cm verf per klant), kun je er zeker 20-25 behandelingen uithalen. 

 Bronsun brow dye wenkbrauwverf bestellen

 

De Voordelen Van Bronsun Wenkbrauwverf

 • Super gepigmenteerd.
 • Verft de haartjes én de huid.
 • Henna tattoo effect tot wel 7 dagen.
 • Kleurt de haartjes tot wel 7 weken.
 • In handige tube. Nooit meer knoeien.
 • Fijne geltextuur.
 • Bevat geen ammonia.
 • De kleuren kunnen worden gemengd. 

Allergietest. Altijd 

In heel zeldzame gevallen veroorzaak Bronsun brow dye een allergie. Dat geldt eigenlijk voor alle haarverf en brow henna. Daarom: altijd een patch test doen als je een klant voor het eerst met Bronsun gaat behandelen. Doe dit minstens 24-48 uur voor de behandeling. Je kunt er ook voor kiezen om de allergietest tijdens een andere behandeling uit te voeren. Zo weet je of je een volgende keer Bronsun kunt gebruiken. 

1. Mix een stipje verf met dezelfde hoeveelheid developer. 
2. Breng aan op de pols, de binnenkant van de elleboog of achter het oor. 
3. Laat het 20-30 minuten zitten en verwijder met een vochtig wattenschijfje. 

In geval van jeuk, irritatie, zwelling of roodheid tijdens de applicatietijd of binnen 24-48 uur, het product niet meer gebruiken. Houd er wel rekening mee dat de cliënt ook na het testen een allergische reactie kan krijgen. Geen reactie tijdens de allergietest garandeert niet dat er geen allergische reactie in de toekomst kunnen voorkomen. 

Stap voor stap Bronsun Brows

1. Reinig de wenkbrauwen met een olijvrije remover. Bijvoorbeeld Dyotics Skin Prep Lotion of Get Set Pre Epilation Gel.
2. Meng de verf en de developer ratio 1:1 tot een gelijkmatig mengsel. Een halve centimeter verf en eenzelfde hoeveelheid developer is voldoende. 
3. Breng met een angled brush of ons superhandige Hennakwastje snel en gelijkmatig een dunne laag van het bereide mengsel aan op de wenkbrauwen.
4. Werk uiterst precies en zorg ook dat je goed onder haren komt. Alle huid moet zijn bedenkt. Om zo precies mogelijk te werken, kun je van tevoren strakke lijnen trekken met White Mapping Thread of Dyotics Brow Paste
5. Maak de brows nog strakker door met een wattenstaafje met tint remover langs de contouren te gaan. 
6. Verwijder de aanzet na 5-7 minuten, voor een prachtig ombre-effect.
7. Laat de rest van de verf nog eens 10-15 minuten zitten. Hoe langer de wenkbrauwverf intrekt, hoe intenser het resultaat.
8. Als de inwerktijd voorbij is, verwijder je de verf met een vochtig wattenschijfje. 
9. Eventuele missers of vlekjes op de huid verwijder je met Dyotics Tint Remover

De Beste Nazorg

Net als bij henna brows geldt:

 • Tot 24 uur na de behandeling de wenkbrauwen drooghouden. Dus ook niet naar de sauna of hot yoga. 
 • Vermijd scrubs, peelings en alcoholhoudende producten op de wenkbrauwen zolang de tint op de huid zit. 
 • Om zo lang mogelijk van Bronsun brows te genieten: geen cremes of reinigingslotions in het wenkbrauwgebied gebruiken. 

Bronsun Eyebrow dye wenkbrauwen

De Bronsun Tint Kits zijn er in 3 kleuren: Lichtbruin, Bruin en Dark Brown.