How to • Sep 12, 2019

Brow Business for the Holidays

mrshighbrow-blogpost

 

December, voor elke specialist een van de drukste maanden van het jaar. De ene na de andere klant boekt nog net even een brow behandeling voor de feestdagen. Natuurlijk kun je je magic uitvoeren, maar wat kun je jouw klanten nog meer meegeven om er tijdens de feestdagen op en top uit te zien?

Door: Anouk Bruel


Je bent er niet alleen om brow-tastic resultaten te creëren, maar ook om je klanten de juiste adviezen mee te geven. En aangezien jouw klantenbestand tijdens kerstmis ongetwijfeld over een paar Highbrows wil beschikken, is het tijd voor wat ultieme tips.

 

mrshighbrow-shapen-eyebrows

1. In shape brengen

Vertel je klant om ’s morgens niet alleen haar haren te borstelen, maar ook om meteen de wenkbrauwhaartjes mee te nemen. Aangezien het vaak voorkomt dat niet elk haartje meteen in de goede richting staat als je wakker wordt, zorgt het kammen van de brows ervoor dat ze in hun ideale vorm terechtkomen.

 

2. Klein geheim

Neem samen met je klant plaats voor de spiegel, en laat haar zien hoe ze haar wenkbrauwen het best kan bijwerken met make-up. Sommige vrouwen hebben last van wat donkere kringen rond de ogen of zichtbare bloedvaatjes. De meest voor de hand liggende optie: concealer. Bedek de oneffenheden, schaduwen en lijnen en egaliseer de huid, zodat de aandacht vol naar de wenkbrauwen gaat.

 

mrshighbrow-highlighter-eyebrow-make-up

4. Extra sparkling

Als er iets niet mag ontbreken bij deze gelegenheid, dan is het wat extra sparkling. Een highlighter is dan ook van essentieel belang. Hierdoor lijken de wenkbrauwen niet alleen strakker, maar krijgen ze ook een optische lift. Breng het net onder de brow aan op het wenkbrauwbot, en eventueel aan de bovenkant, net boven de boog.

5. In shape houden

Vergeet vooral niet om een brow gel te adviseren om de harige vriendinnen in die geborstelde shape te houden. Zeker tijdens de feestdagen - waar de meeste wenkbrauwen gegarandeerd boven een warme gourmetschotel of een kopje glühwein hangen – komt een product om in model te blijven goed van pas. Belangrijk is om duidelijk te maken dat brow gel wel degelijk iets anders is dan normale haargel.

Happy Holidays,
Mrs.Highbrow

PS. Kun je ook nog wat cadeau inspiratie gebruiken? Lees dan ‘7x Mrs.Highbrow’s favoriete Brow Gifts'.