MAKE-UP • Oct 17, 2022

Model Brows Met Brow Fix

Mrs.Highbrow Brow Fix

Brushed-up en fluffy brows met Mrs.Highbrow Brow Fix. Het is een nieuwe versie van de bestaande brow soap. Brow Fix fixt elke brow in een wenkbrauw die de show zal stelen. Met een resultaat dat wel 24 uur blijft zitten. Brow Fix zit in een luxe doosje met spiegel en borsteltje. En omdat bij deze vernieuwde variant geen water meer nodig is, kunnen de meest gorgeous brows waar dan ook worden gecreëerd.


- Door Desi van Dijk  

Brushed-up Brows = Blijvende Trend

Dat de brushed-up brow een blijvende trend is snappen we bij Mrs.Highbrow helemaal. Het zorgt voor een open en speelse blik. Binnen no-time heb je een instant wow-effect. En deze look is ook erg populair onder celebrities. 

Mrs.Highbrow Brow Fix


Brow Fix is de vernieuwde variant van de bestaande Brow Soap. Want dit product kon natuurlijk niet achterblijven in ons rebranding proces. Ook de verpakking heeft een upgrade gekregen. De luxueuze zilveren verpakking van Brow Fix is namelijk direct ook een spiegeltje, zodat je onderweg je brows kunt fixen. Verder wordt er een mooie zilveren borstel bij geleverd. 


Het innovatieve aan Brow Fix is dat je geen water meer nodig hebt om het soapy te krijgen. We hebben de formule namelijk zo ontwikkeld dat het direct de juiste structuur geeft als je het borsteltje in de soap beweegt. Vind je het wel fijn om wat water te gebruiken en wil je de Brow Fix net iets meer soapy? Dan kan dat uiteraard ook! Zowel droog als nat te gebruiken. 

Model Look


Met Brow Fix creëer je in een handomdraai de meest fluffy brows. En omdat je bij dit product geen water meer nodig hebt, is het ook erg geliefd onder make-up artiesten. Op de set style je binnen no-time de brows in shape.


Ook voor jou in de salon is het super handig. Aan het stylen van de brows na bijvoorbeeld alleen een treading of wax behandeling ben je nauwelijks extra tijd kwijt. En wedden dat jouw klant op slag verliefd is op dit product - als je het na afloop van een behandeling aanbrengt - en het maar al te graag mee naar huis neemt? Ben jij daarom al reseller van onze make-up producten? Hoe je dat wordt, lees je onderaan deze blog post!

Mrs.Highbrow Brow Fix

Hoe Gebruik Je Brow Fix?


Om Brow Fix goed te kunnen gebruiken, moet de klant beschikken over wat langere haartjes. Een wenkbrauw waarbij bijna geen haartjes zijn te zien, is helaas niet geschikt. Er moet immers wel wat haar zijn om omhoog te borstelen. Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe Brow Fix te gebruiken.


Stap 1: Begin Met Make-up


Deze stap is optioneel. Je kunt natuurlijk ook gaan voor de all-naturel look en geen extra brow make-up aanbrengen op de wenkbrauw. Maar wil je dat wel, doe dit dan voordat je Brow Fix aanbrengt. Zijn de wenkbrauwen redelijk dun bezaaid? Kleur de brows dan een beetje in met een Pro Powder Brow Pencil of teken wat wenkbrauwhaartjes bij met een Micro Brow Liner. Als je tevreden bent, dan is het tijd voor stap 2.


Stap 2: Gebruik De Borstel 


Om Brow Fix aan te brengen, gebruik je de speciale meegeleverde borstel. Het is niet noodzakelijk om deze eerst nat te maken, maar het mag wel. 


Stap 3: Brush It Up!


Beweeg het borsteltje in ronddraaiende bewegingen door de soap. Breng het product nu aan op de wenkbrauwen. Pas wel op dat je Brow Fix alleen op de wenkbrauwhaartjes aanbrengt en niet op de huid, om te voorkomen dat de soap zich met eventuele gezichtsmake-up mengt. Je kunt de brows vervolgens zo vaak of strak omhoog borstelen zoals je zelf wenst. Tada! Met deze mooie brows voelt jouw klant zich zelfverzekerd genoeg om deze dag te rocken!

Brow Fix geeft een instant wow-effect voor wel 24 uur lang.

Mrs.Highbrow Brow Fix

Word Reseller!


Jouw klanten wil je natuurlijk dag in dag out dat zelfverzekerde gevoel geven met perfect gestylde brows. Daarom kun jij ook Brow Fix aan je klanten doorverkopen! De adviesprijs voor Brow Fix is €25,95. Stel, je verkoopt iedere dag twee doosjes Brow Fix en je bent 5 dagen in de week geopend. Dat zijn dan toch al 40 doosjes per maand, wat je een extra omzet van €1038 oplevert (en een winst van ruim €500). Dat is natuurlijk mooi meegenomen!


Word daarom reseller van Brow Fix, maar ook van de andere make-up producten van Mrs.Highbrow. Je kunt Brow Fix dan naast alle andere make-up producten met een aangepaste prijs inkopen en doorverkopen in jouw salon. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar sales@mrshighbrow.com en we sturen je graag meer informatie toe.