BROW SOAP • Aug 05, 2022

Brow Soap: Een Blijvende Trend Waar Wij Dol Op Zijn!

Mrs Highbrow Brow Soap

Brow Soap is al jaren dé sensatie onder make-up artists en beauty lovers. De formule heeft een direct effect waarmee je binnen no-time een fluffy en brushed-up brow creëert. Hierdoor zijn de wenkbrauwen 24/7 gestyld. En daarmee is de Brow Soap het perfecte product dat jouw klant deze zomer kan gebruiken. 


- Door Desi van Dijk 

Brow Soap is en blijft een hardloper, want wie wil er nou niet binnen no-time een instant wow-effect dat een hele dag houdt. De naam zegt het al: dit product heeft Mrs.Highbrow ontwikkeld op basis van zeep - aangevuld met bestanddelen om ervoor te zorgen dat de brows en huid niet uitdrogen. 


Juist voor de zomer is Brow Soap ideaal. Met hete temperaturen heb je geen zin om veel make-up op te hebben, maar wil je wel die frisse en zomerse blik. Met een lipglosje, blush en de finishing-touch met Brow Soap voor de wenkbrauwen is de beach look binnen een mun van tijd gemaakt. En het fijne is dat de Brow Soap waterproof is. Een duik in het zwembad of in de zee zal de gestylde brows geen kwaad doen. 

Brow Soap: Populair Onder Celebrities


De Brow Soap trend is ook nog steeds bij celebrities erg populair. Want nu volle en fluffy wenkbrauwen de trend zijn, is Brow Soap de makkelijkste manier om deze trend te volgen. Kijk zelf maar naar de fulffy, brushed-up brows van Dua Lipa.

Hoe Te Gebruiken?


Om Brow Soap goed te kunnen gebruiken moet de klant beschikken over wat langere haartjes. Een wenkbrauw waarbij bijna geen haartjes zijn te zien, is helaas niet geschikt. Er moet immers wel wat haar zijn om omhoog te borstelen. Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe Brow Soap te gebruiken.

Stap 1: Begin Met Make-up


Deze stap is optioneel. Je kunt natuurlijk ook gaan voor de all-naturel look en geen extra brow make-up aanbrengen op de wenkbrauw. Maar wil je dat wel, doe dit dan voordat je Brow Soap aanbrengt. Zijn de wenkbrauwen redelijk dun bezaaid? Kleur de brows dan een beetje in met een Pro Powder Brow Pencil of teken wat wenkbrauwhaartjes bij met een Micro Brow Liner. Als je tevreden bent, dan is het tijd voor stap 2!

Stap 2: Gebruik De Borstel Of Spoolie


Om de Mrs.Highbrow Brow Soap aan te brengen, kun je zowel het borsteltje of de spoolie gebruiken. Beide producten vind je in het doosje. Kies voor de spoolie als de wenkbrauwhaartjes relatief wat korter zijn en ga voor het borsteltje als de klant vollere en borstelige brows heeft. Maak het borsteltje of de spoolie een beetje nat met water. Het hoeft niet doorweekt te zijn, maar zorg wel dat het nog licht vochtig is voordat je doorgaat naar stap 3. 

Stap 3: Get Soapy


Beweeg het vochtige borsteltje of de spoolie voorzichtig door de Brow Soap. Soap een paar keer heen en weer. Breng het product nu aan op de wenkbrauwen. Pas wel op dat je de Brow Soap alleen op de wenkbrauwhaartjes aanbrengt en niet op de huid om te voorkomen dat de Brow Soap zich met eventuele gezichtsmake-up vermengt. Wil je de brows nog strakker brushed-up omhoog? Gebruik dan het staafje van de spoolie en duw deze horizontaal tegen de wenkbrauwen omhoog. Hierdoor zet je de haartjes nog strakker omhoog. 

Stap 4: Brush It Up!


Gebruik het borsteltje of de spoolie nu om de brows te borstelen. Je kunt ze vervolgens ook weer naar beneden kammen om de wenkbrauwen lekker wild en fluffy te maken. Herhaal dit proces totdat jij of je klant tevreden is. 

Stap 5: Extra Glow


Om nóg meer nadruk te leggen op de flawless brows, kun je ze accenturen met een strakke lijn highlighter onder de wenkbrauwen. De Mrs. Highbrow Duo Highlighting Pencil zorgt ervoor dat de brows nog meer poppen en beter tot hun recht komen. Voor een zo strak mogelijke lijn: aanbrengen met de Highlighter Brush.

Mrs Highbrow Brow Soap

Verschil Brow Gel & Brow Soap


Een vraag die wij veel krijgen is: wat is het verschil tussen Brow Soap en Brow Gel? In principe is Brow Soap iets stugger en geeft het een mega brushed-up effect. De Mrs.Highbrow Brow Gel is iets lichter in gebruik. De gel in combinatie met het fijne borsteltje zorgt ervoor dat je elk haartje zorgvuldig in model kunt brengen. Beide producten zorgen voor een mooie finishing touch en zijn fijn in gebruik. Brow Soap niet beter dan de Brow Gel of andersom. Beide producten zijn met natuurlijke ingrediënten gemaakt en richten geen schade aan de brows aan. 


Maar wanneer moet je voor de Brow Soap gaan en wanneer voor de Brow Gel? Als je voor de éxtra look wilt gaan, dan raden we Brow Soap aan. De fluffy brushed-up brows die de Brow Soap veroorzaken, zullen alle aandacht trekken! Wil je voor een iets subtielere look gaan? Pak dan de Brow Gel erbij!


Nieuwsgierig naar de Brow Soap en de Brow Gel? Test ze snel uit! En laat ons jouw voorkeur weten!

Brow Soap & Brow Lamination


Zoals we in het begin al zeiden is Brow Soap dé finishing touch die jouw klant nodig heeft. Daarnaast is het 't perfect product voor klanten die een Brow Lamination behandeling hebben gehad die inmiddels wat zwakker is geworden. Met Brow Soap kunnen ze het effect van Brow Lamination verlengen, tot hun volgende behandeling. 

Brow Soap In Jouw Salon

Wil jij elke klant de mooiste finishing touch geven én jouw dagelijkse omzet een boost geven? Word dan official reseller van Mrs.Highbrow make-up. Jij koopt de make-up dan tegen inkoopprijs in en verkoopt deze tegen de consumentenadviesprijs. Mail snel naar sales@mrshighbrow.com en vraag naar de inkoopprijzen.

Mrs.Highbrow Brow Soap