Nieuw! Digitale Wax Heater

digital wax heater mrs.highbrow

Een eyecatcher in jouw salon. Onze nieuwe waxheater, met een digitale display en siliconen bakje. Om het voor jou als beauty boss nog makkelijker te maken. Geschikt voor het verwarmen van hot film wax en wax in blik. Ontworpen door professionals vóór professionals. 

- Door Desi van Dijk 

Digitale Display

Als echte brow lovers begrijpen we het belang van de juiste temperatuur als het aankomt op waxbehandelingen, of je nu wenkbrauwen, de rest van het gezicht of een heel lichaam waxt. Als de wax te heet wordt, kun je zomaar jouw klant bezeren. Maar als de hars niet warm genoeg is, smeert deze niet lekker uit. De temperatuur is in de nieuwe wax heater gemakkelijk te controleren door de digitale display. Niet meer onnodig lang hoeven wachten, of de wax per ongeluk te snel te gebruiken. De temperatuur loopt rap op en jij hebt er geen omkijken meer naar. Doordat je de temperatuur op de graden nauwkeurig kunt instellen, zal de hars ook exact de juiste temperatuur bereiken. En daardoor ook de perfecte dikte. Geen gedoe meer met een knop die net iets te ver is gedraaid. Voor een laagje van ca. 2 centimeter waxkorrels raden we een temperatuur van 90 en 100°C aan. Maar hoe voller de pot, hoe hoger je de temperatuur moet zetten. 

Uit het siliconen emmertje kun je eenvoudig de uitgeharde wax halen, zonder dat er een spoortje wax achterblijft. 

Mrs.Highbrow digital wax heater

Siliconen Emmertje

Dit is misschien wel het meest innoverende aan de nieuwe digitale wax heater: het siliconen emmertje. Geen onnodig geworstel meer met het verwijderen van oude waxresten uit een aluminium pot. En dat scheelt veel tijd! De siliconen emmer is hittebestendig en zorgt ervoor dat het de wax aan alle kanten gelijkmatig verwarmt. Zodra je oude wax is afgekoeld, kun je de wax er zo uit duwen. Je houdt dus een plakkaat oude hars én een schoon emmertje over. De oude wax kun je de volgende keer weer opnieuw gebruiken. Omdat je de oude wax er zo uit kunt halen, zal je digitale wax heater er altijd als nieuw uitzien. 

Het design van de nieuwe wax heater is super strak en zal een eye catcher zijn in jouw salon.

Mrs.Higbrow digital wax heater

Brand New Design

Het design van de nieuwe wax heater van Mrs.Highbrow is super strak en zal een eye catcher zijn in jouw salon. De buitenkant is van plastic, waardoor je de waxpot makkelijk kunt afnemen. En verder is 'ie lekker compact, zodat 'ie makkelijk op je werktafel kan staan én je 'm handig kunt meenemen. Dus ook ideaal voor brow babes die on the road zijn. Toch kan je er maar liefst 450 ml wax in verwarmen. Daarnaast is de digitale Mrs.Highbrow wax heater zorgvuldig ontworpen en getest op veiligheid en gebruiksgemak door professionals. Bovendien is 'ie zuinig qua energieverbruik. Ook mooi meegenomen!

Combineer Met Mrs.Highbrow Wunderwax 

Vrijwel alle soorten wax kun je verwarmen in de Digitale Wax Heater. Uiteraard Wunderwax van Mrs.Highbrow, die je in de siliconen emmer strooit, maar ook waxblikken, zonder het emmertje.

Mrs.Highbrow Digital Wax Heater: €69, inclusief siliconen emmertje.  

De digitale wax heater is onderdeel van ons ruimte assortiment producten ontworpen voor en door professionals. Benieuwd naar nog meer wax producten van ons? Klik dan hier! Ook leren we je graag alle kneepjes van het vak in onze online cursus Browstylist. Je leert hier onder andere hoe je de brows in de perfecte vorm waxt.