SPECIALIST IN THE SPOTLIGHT • May 23, 2022

Het Wonder Van Griekenland

MrsHighbrow_Distributor_Spotlight_MicroWonders

De Griekse Konstantina Michali (42) is wenkbrauwspecialist én al vier jaar distributeur van de producten van Mrs.Highbrow, waaronder Dyotics Brow Henna en Wunderwax. "Ik ben erg trots op de samenwerking."

- Door Desi van Dijk 

MicroWonders biedt vrijwel alle producten van Mrs.Highbrow en Dyōtics aan. “Alle producten zijn fijn om mee te werken, maar de Brow Henna en Wunderwax zijn echt mijn favorieten.” Omdat MicroWonders hoge standaarden heeft was Konstantina op zoek naar een merk dat hier aan kon voldoen. “Ik begon te zoeken naar de beste producten voor mijn klanten en studenten bij de academy. Na veel mislukte pogingen bij bekende bedrijven, kwam ik uit bij Mrs.Highbrow. Ik was verkocht en ben erg trots op de samenwerking.”

"Vanaf het moment dat ik schoonheidsspecialiste was, wist ik het: ik wilde met mijn handen werken om iemands natuurlijke schoonheid te verbeteren"

Konstantina woont in Artemida in Griekenland en haar business is gevestigd in Agia Paraskevi (in Athene). Na een aantal jaar te hebben gewerkt bij grote bedrijven realiseerde ze dat ze niet happy was. “Daarom heb ik veertien jaar geleden mijn baan opgezegd en ben ik verschillende studies gaan volgen in het beautyvakgebied. Vanaf het moment dat ik schoonheidsspecialiste was, wist ik het: ik wilde met mijn handen werken om iemands natuurlijke schoonheid te verbeteren”. Konstantina vertelt ons dat dit gevoel al in haar zit sinds ze een kleuter was. Haar speelgoed vroeger bestond voornamelijk uit borstels, make-up en nagellak. “Eigenlijk wilde ik toen al elke vrouw nog mooier maken, maar vooral zelfverzekerd en beter laten voelen.”

MrsHighbrow_DistributorInTheSpotLight_MicroWonders

Na een aantal jaar in de beautyindustrie te hebben gewerkt en ze ook trainer werd voelde het helemaal compleet. “Hierdoor werd ik geforceerd nog beter en beter te worden.” Vier jaar geleden was het Konstantina’s tijd. Als een wenkbrauw-, wimper- en permanent make-up expert en trainer zette ze MicroWonders de Salon en MicroWonders de Academy op. De business babe was in haar geboren!

“Mijn zoon geeft mij kracht en energie om creatief te zijn in mijn werk en in het leven algemeen"

MicroWonders is nu te vergelijken met een klein familiebedrijf. Eén collega van Konstantina is verantwoordelijk voor het beheer van de agenda, het organiseren van de trainingen en het klaarmaken van de bestellingen vanuit de webshop. De andere collega is een specialist en werkt in de salon. “We willen het beste voor alle andere beautylovers en werken daarom met veel passie aan MicroWonders. Daarom geven we het beste van onszelf voor onze klanten. Ook blijven we voor onze studenten klaarstaan om ze te helpen groeien en hun business op te zetten.”

 

Zoals wij Konstantina kennen is ze slim, kalm en heeft ze gevoel voor humor. Zelf zou ze zich omschrijven als een perfectionist die flexibel is, maar af en toe wel koppig kan zijn. "Maar daarnaast hou ik vooral van mijn job, ik weet wat ik wil en ik ontwikkel mezelf graag verder.” Net als bij veel andere beauty babes is de communicatie en het contact met mensen ook bij Konstantina wat haar werk elke dag zo leuk maakt. Maar als we vragen naar haar grootste inspiratiebron is dat vol overtuiging haar zoon. “Hij geeft mij kracht en energie om creatief te zijn in mijn werk en in het leven algemeen. Hij maakt dat ik een beter mens wil zijn.”

Distributeur In Griekenland

Mrs.Highbrow is trots dat MicroWonders inmiddels al een aantal jaar distributeur is van onder andere de brow henna en wax. Nieuwsgierig naar meer? Klik dan snel verder naar haar Instagram of neem een kijkje op haar website.