HENNA BROWS • Nov 16, 2021

De Meest Populaire Brow Behandelingen

Henna brows populaire behandeling

De Henna Brow treatment is nog altijd de all-time favorite. Dat merkten we toen we 5 browspecialisten worldwide aan de tand voelden. Zowel onder de stylisten zelf als hun klanten. En wat staat er op nummer 2, 3 en 4? Je leest het hier. 

Door Desi van Dijk

Als brow specialist hebben we ons vaak breed gespecialiseerd in ons vakgebied. Van Henna Brows tot aan Lash Lifts en Brow Lamination, er zijn veel verschillende soorten behandelingen. Aan de community van Mrs.Highbrow hebben we gevraagd wat de meest geboekte behandeling is. Ruim 51% gaf aan dat de Henna Brow treatment het meest geboekt wordt, gevolgd door de Regular Dye behandeling met 22%. Daarnaast is ook de Lash Lift behandeling bij jullie populair met 15% en de Brow Lamination behandeling wordt daarnaast met 12% ook steeds vaker geboekt.

Toch hebben we als specialisten vaak een favoriete behandeling die we het liefst elke dag een paar keer uitvoeren. Wij spraken 5 brow bosses die veel met de producten van Mrs.Highbrow en Dyōtics werken. Wat is hun favoriete behandeling en welke behandeling wordt in hun salon het meest geboekt?

"70% gaat voor Henna Brows"

Jessica heeft een salon en academy in Cheltenham (UK). "De meest populaire behandeling in mijn salon zijn Henna Brows. Sinds ik deze behandeling aanbiedt na het behalen van mijn diploma in 2019 boekt ruim 70 procent van mijn klanten deze behandeling." Ook vertelt Jessica ons dat dit zelf haar favoriete behandeling is. Haar go-to tools voor de Henna Brow behandeling zijn Dyōtics Mapping Thread, White Marker Pen, Dyōtics Brow Contour Paste, verschillende soorten brushes en de Mrs. Highbrow Duo Highlighting Brow Pencil. "Het leukste deel aan de Henna Brow behandeling vind ik het mapping gedeelte. Elke brow is anders en het is een leuke uitdaging om samen met de klant het perfecte model wenkbrauw te bepalen."  

JessicaSaysell@jessicasaysellaesthetics

"Geweldig hoe klanten reageren"

Samantha werkt bij GLAM Beauty Bar in Dordrecht. Ook bij Samantha wordt de Henna Brow behandeling het meest geboekt.  Ze vertelt aan ons dat bijna al haar klanten Henna Brows hebben geprobeerd en ze allemaal positief verbaast zijn over de stained look die Dyōtics achterlaat. Ook vindt ze het fijn dat alle kleuren van Dyōtics te mixen zijn en je zo de perfecte kleur voor elke klant kan maken. Maar haar favoriete behandeling is overduidelijk Brow Lamination. "Ik vind het geweldig hoe mijn klanten reageren als ze zien wat voor een verschil zo'n Brow Lamination kan maken. Ik ben er soms ook nog zelf verrast over."

TheGlamBeautyBar@theglambeautystylist

"Ik hou van routine én uitdaging"

Ryan, saloneigenaar in Victorville in Californië (US): "Mijn favoriete treatment is by far Waxing & Henna Brows is." Ryan houdt van routine, maar zoekt tegelijkertijd wel uitdaging. Henna Brows zijn hier ideaal voor. Van het mixen tot de perfecte kleur, tot aan de juiste shape te bepalen met de klant; Dyōtics Henna is veelzijdig. De Henna Brow treatment is daarnaast ook de meest geboekte behandeling in zijn salon. "De veelzijdigheid van Henna Brows is echt geschikt voor elke klant. Klanten die fluffy brows of big & bold brows willen, iemand die lichte wenkbrauwen wil laten knallen of iemand met donkere wenkbrauwen die niet elke dag zijn wenkbrauwen wilt bijtekenen." 

RyanBrows
@ryanbrows

"Henna Brows misstaan niemand"

Yvette is trotse eigenaresse van My Brow Bar Rotterdam. "Het verschilt heel erg wat ik de leukste behandeling vind om te doen. Iedereen heeft andere brows en daardoor is het resultaat voor elke behandeling ook anders. Het grootste verschil zie je bij de Brow Lamination & Lash Lift. Het verschil is hier vaak enorm en zo mooi!" Daarnaast wordt ook de Henna Brow behandeling bij haar salon het meest geboekt. "Dit is absoluut een look die niemand misstaat."

MrsHighbrow_MyBrowBarRotterdam@mybrowbarrotterdam

"I love Brow Lamination" 

Becky is gevestigd met haar salon Luscious Looks in Shrewsbury (UK). "Ik vind de Brow Lamination echt fantastisch om te doen! Ik vind het geweldig hoe een van nature dunne brow kan veranderen in een grote fluffy brow. Het verschil is enorm en de behandeling is op dit moment zo hot!" Naast dat de Brow Lamination behandeling super hot is, wordt de Henna Brow behandeling ook bij Becky in de salon het meest geboekt. "Veel van mijn klanten houden van de strakke look die Henna Brows geeft. Omdat je na de behandeling vrij weinig aan je brows hoeft te doen en het lang blijft zitten, is hij veruit de favoriet in mijn salon!"
MrsHighbrow_blogpost_Becky
@luscious_looks__
@l@uscious_looks_.@lus
@jlf