Lash lift • Nov 10, 2022

De 4 Nieuwste Trendy Producten Voor De Lash Lift

De Lash Lift is een blijvende trend en dat snappen wij bij Mrs.Highbrow maar al te goed. Want binnen no-time voorzie jij elke klant van een oogverblindende look. Goed nieuws! Met de nieuwste revolutionaire producten die we onlangs ontwikkelden, voer jij elke Lash Lift behandeling nog makkelijker en efficiënter uit!


- Door Desi van Dijk 

De Lash Lift is een behandeling die vast niet meer weg te denken is van jouw salonmenu. En die service voer je steeds beter en mooier uit, dankzij de nieuwste ontwikkelingen. Mede door jullie feedback als beautylovers en -specialisten hebben wij weer een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, de laatste trends op lash lift gebied. 


Deze producten helpen jou om makkelijker, sneller en preciezer een Lash Lift behandeling uit te voeren. Zo hebben we een speciale Lash Elevation Brush, Glue Balm en revolutionaire Lash Lift Shields ontwikkeld die je niet wil missen. 

1. Lash Elevation Brush

Lash Elevation Brush

De Lash Elevation Brush wordt jouw nieuwe favoriete tool tijdens elke Lash Lift behandeling. De brush is namelijk gemaakt van zachte haartjes die heel dicht op elkaar zitten. Op deze manier is het fijn en snel werken, maar zacht voor de wimpers. Deze brush is zo effectief omdat het elke wimper van elkaar kan scheiden en gemakkelijk aan de shield vast kan plakken. Dit is een zachter alternatief voor bijvoorbeeld een plastic tool.


Een behandeling met de Lash Elevation Brush gaat niet anders dan met de klassieke Lash Lift tool.


  1. Leg de shield op het ooglid strak tegen de wimperlijn aan.
  2. Breng Adhesive of Lifting Balm op de shield aan.
  3. Met de Lash Elevation Brush bevestig je vervolgens alle wimpers op de shield. 

Door de samenstelling van de haartjes op de brush heb je binnen no-time de wimpers één voor één bevestigd. Met deze brush werk je dus super snel. 


Na elke behandeling kun je de brush schoonmaken met water of met een speciale reiniger voor je kwasten. Met de Lash Elevation Brush kun je honderden behandelingen uitvoeren, dus per behandeling kost het bijna niets. 


Lash Elevation Brush €15,95.

2. Lifting Balm Voor De Wimpers

Lifting Balm

Mrs.Highbrow Lifting Balm is de nieuwste ontwikkeling op Lash Lift gebied. Deze balm heeft een unieke formule die niet volledig droogt. Hierdoor kun je nog eenvoudig aanpassingen doen. 


Het is een perfect alternatief voor een glue en vooral ideaal bij wat fijnere wimpers. En het pluspunt aan het product is, is dat de balm verrijkt is met vitamines en oliën. 


Lifting Balm, ook wel Glue Balm genoemd, is super fijn smeerbaar en daardoor erg makkelijk in gebruik. De balm breng je op dezelfde manier aan op de shield zoals je gewend bent met de glue. Nadat je de wimpers één voor één tegen de shield hebt aangebracht, kun je de lotions stap voor stap aanbrengen. Na het verwijderen van stap 1 hoef je niet opnieuw de balm aan te brengen. De wimperhaartjes blijven namelijk gewoon goed tegen de shield plakken. Je kunt na het verwijderen van stap 1 dus direct stap 2 aanbrengen. Het Lash Lift proces is verder hetzelfde als dat je het met de glue zou doen. 


Tip: voor extra lange en stugge wimpers kun je beter de Adhesive gebruiken. De glue is namelijk net iets sterker dan de Lifting Balm. 


Mrs.Highbrow Lifting Balm €22.50.

3. Deluxe Lash Lift Shields

Lifting Balm

De Lash Lift Shields Soft & Easy zijn revolutionair in meerdere opzichten. Het siliconen materiaal, de pasvorm en de flexibiliteit dragen allemaal bij aan een optimaal product dat jouw Lash Lift behandeling nog makkelijker maakt. De Lash Lift Shields hebben we al een tijdje in het assortiment bij Mrs.Highbrow, maar is zeker nogmaals benoemenswaardig want het is een regelrechte bestseller!

"De shields zijn gemaakt van super flexibel materiaal, waardoor je geen lijm nodig hebt om ze te bevestigen. Ze geven een súper mooie lift.”

- Francien Vermeer, First Expression

Door de hoge kwaliteit van siliconen zijn de shields super soft en flexibel. De wimpers vormen zich als het ware naar de shields. Hierdoor krijg je een super gelijkmatige krul over de gehele wimperlijn. En doordat de shield zo flexibel is, is het voor elke klant geschikt. Door de mintgroene kleur zijn de wimpers super goed zichtbaar op de shield waardoor jij heel secuur te werk kunt gaan. 


Nieuwsgierig naar nog meer voordelen en de mening van andere beautyspecialisten? Lees dan deze blog post


Lash Lift Shields Soft & Easy, 4 paar, €16,95. 

Mrs.Highbrow Treatment Enhancer is een must-have als het aankomt op Henna Brows! Maar het versterkt óók het effect van een Lash Lift.

4. Treatment Enhancer

Mrs.Highbrow Treatment Enhancer is een must-have als het aankomt op Henna Brows! Maar het versterkt óók het effect van een Lash Lift én Brow Lamination behandeling.

Gebruik je Treatment Enhancer voor een lash lift, dan zul je zien dat de krul nóg langer wordt behouden. Als je daarnaast de wimpers verft, zal het product ervoor zorgen dat de kleur ook nog intenser wordt en een nog mooier resultaat geeft.

Zo gebruik je Treatment Enhancer:

  1. Reining de wimpers eerst eventueel met een oogmake-up remover - als er nog make-up op de ogen zit.

  2. Doe daarna wat druppels Treatment Enhancer op een watje en ga hiermee over de wimpers.

Treatment Enhancer € 9,95.

Online Cursus Lash Lift

Zijn sommige termen als het gaat over de Lash Lift nog steeds onbekend voor je, of wil je je nóg zelfverzekerder voelen tijdens het uitvoeren van een Lash Lift behandeling? Dan is de online cursus Lash Lift van Mrs.Highbrow zeker iets voor jou! In de cursus leer je niet alleen stap voor stap hoe je te werk moet gaan, maar leer je ook alle ins & outs van de Lash Elevation producten

Meer Info?

Wil je nog meer informatie over onze lash lift producten of online cursussen?
Stuur dan een mailtje naar hello@mrshighbrow.com met jouw vragen. Of stuur een berichtje via de chatfunctie rechtsonder.