HENNA BROWS • Dec 05, 2021

Het Geheim Van Brow Henna

Henna brows mrshighbrow dyotics

In de wereld van wenkbrauwen volgen de trends elkaar snel op. Maar Henna Brows zijn een blijvertje. Wat is het geheim van het succes? En wat is het verhaal achter Dyotics Brow Henna?

- Door Desi van Dijk

In de begindagen van Mrs.Highbrow, zo'n acht jaar geleden, was ik op zoek naar een meer permanente verf die langer op de huid blijft zitten dan gewone wenkbrauwverf", vertelt Ska van Buren, eigenaar en oprichter van Mrs.Highbrow. "In onze salon hadden ontzettend veel klanten die dolblij waren met hun net geverfde wenkbrauwen, maar ook teleurgesteld omdat de kleur al na één douchebeurt van de huid was."
Want dat is het geval met "gewone" wenkbrauwverf. Daarmee worden alleen de haartjes geverfd. Alleen als het net is gedaan, heb je ook de mooie schaduw op de huid. En die wilden klanten veel langer behouden, aldus Ska. "En er waren klanten die het vervelend vonden om elke dag hun brows bij te moeten tekenen. Natuurlijk kun je dan ook voor permanente make-up kiezen, maar dat wil lang niet iedereen. Voor die vrouwen wilde ik iets ontwikkelen."

Ska Van Buren Mrs.Highbrow Amsterdam

Van Brazilië tot India

Ska: "Al snel dacht ik aan henna, wat ik kende van de mooie versieringen bij Oosterse vrouwen, en een lange, spannende reis begon! Zo bracht ik een bezoek aan een Amsterdamse shop gespecialiseerd in pure henna, voor het aanbrengen van huidversieringen. Daar leerde ik dat pure henna uren moet intrekken en een roodbruine afdruk achterlaat." Dat was ik het dus niet. En dus vervolgde Ska haar zoektocht en kwam uit bij Braziliaanse hennamerken. "Maar omdat ik geen Portugees spreek, was dit een lastig proces. Na lang speuren kwam ik uit bij een paar Indiase producenten. Veel samples later en eindeloos testen - mijn armen en zelfs benen zaten wekenlang onder de vlekken - was onze Dyotics Brow Henna eindelijk geboren."

Henna Tattoo mrs highbrow

Basis: Pure Henna

Brow Henna heeft als basis de pure Indiase Henna; het oorspronkelijke groene poeder. Maar om er Brow Henna van te maken, worden er kleurpigmenten aan toegevoegd. Deze pigmenten zorgen voor de bruine tinten en de houdbaarheid van de henna. Hiermee is het dé formule voor professionals. Brow Henna is anders dan gewone wenkbrauwverf omdat je niet alleen de haartjes maar ook de huid mee verft. Hierdoor lijken de brows voller, met het effect van een tattoo. Met Brow Henna kan je daarnaast super strakke brows maken. De henna blijft tot 14 dagen op de huid zitten en kleurt de haartjes tot wel 6 weken. 
Pure henna dyotics mrs highbrow Onbewerkte, pure henna.

Brow Henna vs. Regular Tint

1. Brow Henna kleurt niet alleen de haartjes, maar ook de huid. Dit geeft een soort tattoo effect, waardoor wenkbrauwen veel strakker en voller ogen.
2. Dyotics Brow Henna kleurt de haartjes én de huid intenser dan gewone verf. Hierdoor kun je langer genieten van donkerder wenkbrauwen. 

Daarom Dyotics 

  • De Brow Henna hoeft maar 15-20 minuten in te werken, waardoor je een prachtig resultaat in vrij korte tijd creëert.
  • Dyōtics heeft 6 verschillende kleuren; van blond tot bijna zwart. Er zijn vijf prachtige koele tinten en één warme tint (Hazelnut).
  • Doordat de kleuren onderling allemaal te mixen zijn, kun je voor elke klant de perfecte tint creëren. Je kunt de kleur hierdoor perfect aanpassen aan elk huid- en haartype. 
  • Dyotics is zeer scherp geprijsd. Voor een potje van 6 gram betaal je €25,95. Een Dyotics Brow Henna Starter Kit kost €179.

 

Mrs.Highbrow Dyotics Brow henna brows

 

Wat Onze Klanten Zeggen

De feedback van onze klanten is uiterst belangrijk. We hebben onze henna zo voordelig mogelijk ontwikkeld. Maar we zitten niet stil en we blijven naar onze ambassadeurs en klanten luisteren om onze formule elke keer weer te verbeteren. Wat zeggen onze customers over de Brow Henna van Dyōtics?
.
"Fast delivery and love your products! Best henna I’ve ever used my clients love it thank u!!" - Danielle Hislop
"Makkelijk te mengen, makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Kleur was zoals verwacht, niet te licht of te donker bij de Natural Brown." - Ineke van den Ham
"Wow, this is exactly what I was looking for." - Kristina

Ondersteuning & Online Trainingen

Mrs.Highbrow biedt meer dan alleen producten. We proberen de klant in elke stap van het proces te ondersteunen. We delen Tips & Tricks om de meest perfecte brow te creëren en hebben verschillende tutorials online staan om jou of je klanten te helpen om een ultimate brow boss te worden! Nieuwsgierig? Neem een kijkje op ons YouTube kanaal of bekijk bijvoorbeeld deze video hoe je een Ombre Effect creëert.