How to • Jun 15, 2020

Welke cursus past perfect bij jou?

Mrshighbrow-academy-courses-eyebrows

Na afronding van al onze cursussen krijg je een starter kit, een mooi certificaat én nog zes maanden begeleiding. Maar er zijn ook verschillen tussen de online cursussen en trainingen op de academy. Wat precies? Je leest het hier. Zodat je zo goed mogelijk een keuze kunt maken.

Of je nou beginnend stylist of al redelijk ervaren bent, wij hebben een cursus die bij je past. We kunnen je vanaf de start begeleiden om een brow professional te worden. Maar we bieden ook geavanceerde cursussen om je breder te ontwikkelen in verschillende technieken.


Mrshighbrow-academy-courses

Ik ben beginnend stylist

Gefeliciteerd, je hebt de keuze gemaakt om onderdeel te worden van de branche waar ons hart sneller van gaat kloppen. En we nemen je graag mee om de beste brow specialist te worden die je maar kunt zijn! We raden je aan om te starten met de cursus Brow Stylist. De cursus Brow Stylist is een basiscursus voor iedereen die de ambitie heeft om heel erg goed te worden in wenkbrauw styling. Tijdens deze cursus leer je namelijk goed waxen, epileren, knippen, verven en perfectioneren met wenkbrauw make-up. Met andere woorden, alle basistechnieken komen aan bod. Oefening baart kunst en daarom begeleiden we je nog 6 maanden online.

 

Van beginnend tot ervaren stylist - wij bieden de cursus die jij nodig hebt

 

Ik heb al ervaring als brow stylist

Je hebt de basis al goed onder knie en bent klaar om je verder te ontwikkelen in de brow business. Goed bezig! We hebben een aantal cursussen ontwikkeld voor geavanceerde technieken. Twee behandelingen die bijna niet meer weg te denken zijn op het menu van je brow salon zijn Henna Brows en Brow Lamination.

 

Mrshighbrow-acedemy-henna-brows-courses

Henna Brows

Henna Brows is ontzettend populair, omdat hennaverf zowel de huid als haartjes kleurt. En het product blijft bij goede verzorging lang zitten. Wij zijn zo enthousiast over deze techniek dat wel zelfs onze eigen henna hebben ontwikkeld onder de naam Dyotics. We bieden de cursus Henna Brows ook in combinatie met threading, een geavanceerde shaping techniek. Leer je deze geavanceerde threading techniek liever apart? Dat kan ook!

 

Mrshighbrow-brow-lamination-courses-eyebrow-products


Brow Lamination

Brow Lamination is ontstaan in Rusland, maar heeft de hele brow wereld beïnvloed. Je zou deze techniek kunnen omschrijven als een permanent voor de wenkbrauwhaartjes. Door verschillende producten aan te brengen, lift je de haartjes voor een volle, natuurlijke look. Dit blijft tot wel 6 weken mooi zitten! Op de afbeelding zie je het Brow Lamination resultaat door House Of Beauty KH.

 

Mrshighbrow-academy-courses-eyebrows

Mrshighbrow-dyotics-eyebrow-products-henna


Online of op locatie

Het cursusmateriaal voor de online cursus is hetzelfde als het materiaal dat op onze Academy wordt gebruikt. Je leert dezelfde theorie, tot in detail. Bij beide cursussen ontvang je een starterspakket en een mooi certificaat voor aan de muur. Toch zit er een verschil tussen de twee type cursussen. Wanneer je een cursus op onze Academy volgt, leer je de theorie gelijk in de praktijk toepassen. Je gaat namelijk de behandeling op een model - waar je zelf voor dient te zorgen - uitvoeren terwijl onze ervaren trainers je begeleiden. Er is ruimte om vragen te stellen en direct feedback op je werk te krijgen. Als je een online cursus volgt, heb je ook de kans om feedback te krijgen op je werk. Maar dit zal alleen digitaal verlopen via WhatsApp, via de mail of video call. Dan rest alleen de vraag: waar gaat jouw voorkeur naar uit?

In Dutch or English

The main language of our courses is Dutch. Are you English speaking? Please send an email to hello@mrshighbrow.nl before you book. So together we can search for a date in which the course is held in English.

Wil je meer informatie over onze cursussen? Neem een kijkje op deze pagina of stuur een mail naar hello@mrshighbrow.com