SALON • Jan 25, 2023

Get Organized! Luxe Brow Lamination & Lash Elevation Display

Mrs.Highbrow Brow Lamination Display Lash Elevation Display

Een luxe display met daarin alles wat je nodig hebt voor een Lash Lift of Brow Lamination behandeling. Zo werk je niet alleen efficiënter, jouw klanten zien ook meteen dat je deze services aanbiedt. Ontworpen en handgemaakt in Nederland. 


Door Desi van Dijk

Het is belangrijk dat je salon er altijd schoon en representatief uitziet. Niet alleen voor een goede uitstraling, met een opgeruimde en overzichtelijke werkplek kun je ook veel efficiënter werken, zodat je meer behandelingen op een dag kunt uitvoeren. En dat komt jouw omzet ten goede. 


Daarom hebben wij voor de Brow Lamination en Lash Elevation producten nu ook een display laten ontwikkelen. Om georganiseerd en vol passie jouw behandelingen uit te voeren. Zo kun je je tools netjes opbergen en ben je weinig tot geen tijd kwijt om je voor te bereiden op de volgende behandeling. 

Brow Lamination Display

Mrs.Highbrow Brow Lamination Display Lash Elevation Display

Met de Brow Lamination Display heb je alle producten overzichtelijk bij elkaar. Bovendien is deze display een ware eyecatcher op jouw behandeltafel of voor het raam. Zo zien jouw klanten direct dat je de Brow Lamination behandeling aanbiedt. 


De Brow Lamination Display is speciaal ontworpen voor Mrs.Highbrow en handgemaakt in Nederland. Je kunt de display los bestellen, of inclusief alle producten die je op de foto ziet, met extra korting.


Prijs Brow Lamination Display: €69. 


Dit gaat er allemaal in de display, en kun je los te bestellen, met korting: 

In de display kun je je tools netjes opbergen en ben je weinig tot geen tijd kwijt om je voor te bereiden op de volgende behandeling.

Lash Elevation Display

Mrs.Highbrow Brow Lamination Display Lash Elevation Display

Naast de Brow Lamination Display hebben we ook een overzichtelijke Lash Elevation Display laten ontwikkelen. Een opgeruimde werkplek is het halve werk en met deze display zit je daarmee in elk geval goed! 


Naast dat het fijn werkt, ziet het er natuurlijk ook heel fraai uit. Ook deze display is speciaal voor Mrs.Highbrow ontworpen en handgemaakt in Nederland.


Prijs Lash Elevation Display: €69. 


Dit gaat er allemaal in de display, en kun je los te bestellen, met korting:

Online Cursussen

Als beautyspecialist én als ondernemer wil je natuurlijk het beste uit jouw onderneming halen. En dat begint uiteraard met het aanbieden van behandelingen waarbij je top kwaliteit kunt leveren. Met die instelling hebben we bij Mrs.Highbrow onze online cursussen ingericht. Voor professionals, door professionals. In de online cursus leer je alle theorie en de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast leiden we je door de cursus heen met verschillende tutorials en stappenplannen. En je kunt je kennis testen door verschillende testjes na elk hoofdstuk. 


Of je nu beginnend specialist bent of dat je je kennis wilt opfrissen over Brow Lamination of de Lash Lift, wij bieden beide cursussen aan! Als je aanvullende vragen hebt over de online cursussen, stuur ons via de chatfunctie dan gerust een berichtje.