TOOLS • Mar 21, 2023

Handige Tools Voor Jouw Behandelingen

Mrs.Highbrow_Tool_SpringScissor

Met de juiste tool wordt alles makkelijker. Daarom hebben we verschillende producten ontwikkeld die jou als beautyspecialist helpen om efficiënter te werken. Bovendien leveren ze de mooiste resultaten op. 


- Door Desi van Dijk 

Als brow en lash specialist weet je dat het gebruik van de juiste tools essentieel is voor een fantastisch resultaat. Dat is waarom wij trots zijn op onze onmisbare pincetten, schaartjes en innovatieve tools. Dit topkwaliteit gereedschap zorgt voor een professionele en gemakkelijke behandeling, resulterend in perfect gevormde wenkbrauwen en wimpers. Lees verder om te ontdekken waarom onze gereedschappen niet in jouw salon mogen ontbreken!

Revolutionaire Tool: Spring Scissors

Bij Mrs.Highbrow zijn we ingesprongen op een van de nieuwste trends wat betreft tools: de Spring Scissors. Het mechanisme in dit schaartje is de veerkracht, vandaar het woord spring, oftewel veer. Met dit schaartje gaat knippen vanzelf en hoef je de tool niet meer handmatig te openen en te sluiten en knipbewegingen te maken. 


Je hoeft dus alleen maar de scissor in te drukken om de knipbeweging te maken. Dit kleine verschil heeft als voordeel dat je een vastere hand hebt, het daardoor minder vermoeiend is en je een hogere precisie hebt bij het knippen. 


De Voordelen Van De Spring Scissors:

  • Ontworpen voor het precies knippen van de brows;

  • De tool heeft een speciaal veersysteem waardoor hij makkelijk in gebruik is;

  • De Spring Scissors is licht als een veertje en ligt daardoor makkelijk in de hand;

  • De tool is handig in gebruik wanneer je veel dezelfde bewegingen moet maken.

De Silicon Lamination Tool is beter voor het milieu én je portemonnee.

Silicon Lamination Tool

De Silicone Lamination Tool is een duurzame oplossing voor het aanbrengen van Brow Lamination producten en Lash Lift producten. De Silicone Lamination Tool kun je gewoon weer schoonmaken na elke behandeling, zodat je het keer op keer kunt gebruiken. En doordat het van siliconen is gemaakt (en dus niets absorbeert), blijft al het product achter op de lashes of brows. Zo ben jij duurzaam bezig en verspil je geen product. Kortom, het alternatief voor wegwerp-applicators, waardoor de tool niet alleen beter is voor het milieu maar ook voor je portemonnee. 

Lash Elevation Brush

Mrs.Highbrow_Tool_LashElevationBrush

Je zult vast wel eens merken dat het moeilijk is om de wimpers goed en strak tegen de lifting shield aan te krijgen. Een echt precisiewerkje. De Lash Elevation Brush is de nieuwe must-have tool die jou hierbij helpt. 

De brush heeft fijne, dichte borstelharen die helpen bij het effectief scheiden en hechten van elke wimper op de lifting shield. Tegelijkertijd zijn de haartjes zacht, zodat ze de wimpers niet beschadigen. Met deze tool werk je sneller en krijg je de mooiste resultaten!

Mrs.Highbrow_Tool_Wenkbrauwschaartje

Wenkbrauwschaartje

Om een super strakke brow te creëren heb je een wenkbrauwschaartje nodig die de brows van jouw klanten super sharp maakt. Het mooie blauwe schaartje van Mrs.Highbrow heeft niet alleen een stunning kleur, maar is ook gemaakt in een leuke vogelvorm. Dit is dé tool om wenkbrauwhaartjes in shape te knippen. 


De trend onder wenkbrauw is vandaag de dag nog steeds breed, zoals we eerder hebben gelezen. Maar binnen deze trend zijn er nog steeds twee trends: zo strak mogelijk, zowel aan de boven- als aan de onderkant. Of fluffy aan de bovenkant en strak aan de onderkant. Bespreek goed met jouw klant wat ze mooi vindt. En bepaal of je dit kunt bereiken. Als je knipt, doe je dit altijd voor het waxen, zodat je niet per ongeluk te veel haar meeneemt met het waxen.

Tip: met een gewone nagelvijl kun je je pincet weer superscherp krijgen.

Mrs.Highbrow_Tool_Pincet

Tweezer: Must Have Tool

Naast het wenkbrauwschaartje is de pincet een tool die niet kan ontbreken op jouw werkbank. Hoewel je met een waxing of threading behandeling zo goed als alle haartjes mee krijgt, zorg je met het de tool voor de finishing touch. 


We weten allemaal dat fijne gevoel dat je krijgt als je de perfecte pincet hebt gevonden. Want een goed pincet gaat lang mee. En de nieuwe pincetten van Mrs.Highbrow zijn zo scherp en precies als het maar kan. Hierdoor zorg jij in een handomdraai dat je alle overbodige wenkbrauwhaartjes de baas bent en de brows er super strak uitzien. Een echte must-have deze tool. Verkrijgbaar in een Slant Tweezer of een Point Tweezer.


Tip: met een gewone nagelvijl kun je je pincetten vijlen om het puntje van de pincet weer super scherp te krijgen. Klem het pincet om de vijl heen en ga heen en weer om het pincet scherp te vijlen.