Handige Tools Voor Jouw Behandelingen

Mrs.Highbrow_Tool_SpringScissor

Met de juiste tool wordt alles makkelijker. Daarom hebben we verschillende producten ontwikkeld die jou als beautyspecialist helpen om efficiënter te werken. Bovendien leveren ze de mooiste resultaten op. 


- Door Desi van Dijk 

De Nieuwste Tool: Spring Scissors

Mrs.Highbrow_Tool_SpringScissor

Bij Mrs.Highbrow zijn we ingesprongen op een van de nieuwste trend wat betreft tools: de Spring Scissors. Het mechanisme in dit schaartje is de veerkracht, vandaar het woord spring, oftewel veer. Met dit schaartje gaat knippen vanzelf en hoef je de schaar niet meer handmatig te openen en te sluiten en knipbewegingen te maken. 


Je hoeft dus alleen maar de scissor in te drukken om de knipbeweging te maken. Dit kleine verschil heeft als voordeel dat je een vastere hand hebt, het daardoor minder vermoeiend is en je een hogere precisie hebt bij het knippen. 


De Voordelen Van De Spring Scissors:

  • Ontworpen voor het precies knippen van de brows;

  • De tool heeft een speciaal veersysteem waardoor hij makkelijk in gebruik is;

  • De Spring Scissors is licht als een veertje en ligt daardoor makkelijk in de hand;

  • De tool is handig in gebruik wanneer je veel dezelfde bewegingen moet maken.

De Silicone Lamination Tool is beter voor het milieu én je portemonnee.

Silicone Lamination Tool

Mrs.Highbrow_Tool_SiliconLamination

De Silicone Lamination Tool is een duurzame oplossing voor het aanbrengen van Brow Lamination producten en Lash Lift producten.  De Silicone Lamination Tool kun je gewoon weer schoonmaken na elke behandeling, zodat je het keer op keer kunt gebruiken. En doordat het van siliconen is gemaakt (en dus niets absorbeert), blijft al het product achter op de lashes of brows. Zo ben jij duurzaam bezig en verspil je geen product. Kortom, het alternatief voor wegwerp-applicators, waardoor de tool niet alleen beter is voor het milieu maar ook voor je portemonnee. 

Lash Elevation Brush

Mrs.Highbrow_Tool_LashElevationBrush

Je zult vast wel eens merken dat het moeilijk is om de wimpers goed en strak tegen de lifting shield aan te krijgen. Een echt precisiewerkje. De Lash Elevation Brush is de nieuwe must-have tool die jou hierbij helpt. 

De brush heeft fijne, dichte borstelharen die helpen bij het effectief scheiden en hechten van elke wimper op de lifting shield. Tegelijkertijd zijn de haartjes zacht, zodat ze de wimpers niet beschadigen. Met deze tool werk je sneller en krijg je de mooiste resultaten!

Lash Tape

Mrs.Highbrow_Tool_LashTape

Laten de lashes wel is los van de shield als je bezig bent met een Lash Lift behandeling? Dan is Lash Tape perfect voor jou! De Lash Tape is hypo-allergeen en door deze speciale structuur ontstaat er geen irritatie. De tape hecht super goed op de wimpers en de shield, maar is ook pijnloos te verwijderen. Onmisbaar voor elke wimperspecialist! En de tape is wel 10 meter lang, waardoor jij de tape bij minstens 50 behandelingen kunt gebruiken. 


Hoe Gebruik Je Lash Tape?


  1. Breng de lash lift shield aan op de juiste manier zoals je gewend bent. Dus zo dicht mogelijk tegen de wimperlijn. Nieuwsgierig naar onze nieuwe Lash Lift Shields? Lees dan dit artikel!

  2. Breng Lash Elevation Lifting Cream 1 op de wimpers aan, gevolgd door een reepje tape horizontaal aan de onderkant van de wimpers. Nadat de inwerktijd is verstreken, haal je de tape eraf en verwijder je de cream.

  3. Na het aanbrengen van Lash Lift Setting Cream 2 voer je precies dezelfde handelingen uit.

  4. Na stap 2 heb je de mogelijkheid om de wimpers te verven. Na het verven gebruik je uiteraard geen tape meer. In het verfproces is het namelijk niet noodzakelijk dat de wimpers tegen de lash lift shield bevestigd zitten.  

Wenkbrauwschaartje

Mrs.Highbrow_Tool_Wenkbrauwschaartje

Om een super strakke brow te creëren heb je een wenkbrauwschaartje nodig die de brows van jouw klanten super sharp maakt. Het mooie blauwe schaartje van Mrs.Highbrow heeft niet alleen een stunning kleur, maar is ook gemaakt in een leuke vogelvorm. Dit is dé tool om wenkbrauwhaartjes in shape te knippen. 


De trend onder wenkbrauw is vandaag de dag nog steeds breed, zoals we eerder hebben gelezen. Maar binnen deze trend zijn er nog steeds twee trends: zo strak mogelijk, zowel aan de boven- als aan de onderkant. Of fluffy aan de bovenkant en strak aan de onderkant. Bespreek goed met jouw klant wat ze mooi vindt. En bepaal of je dit kunt bereiken. Als je knipt, doe je dit altijd voor het waxen, zodat je niet per ongeluk te veel haar meeneemt met het waxen.

Tweezer: Must Have Tool

Mrs.Highbrow_Tool_Pincet

Naast het wenkbrauwschaartje is de pincet een tool die niet kan ontbreken op jouw werkbank. Hoewel je met een waxing of threading behandeling zo goed als alle haartjes mee krijgt, zorg je met het de tool voor de finishing touch. 


We weten allemaal dat fijne gevoel dat je krijgt als je de perfecte pincet hebt gevonden. Want een goed pincet gaat lang mee. En de nieuwe pincetten van Mrs.Highbrow zijn zo scherp en precies als het maar kan. Hierdoor zorg jij in een handomdraai dat je alle overbodige wenkbrauwhaartjes de baas bent en de brows er super strak uitzien. Een echte must-have deze tool. Verkrijgbaar in een Slant Tweezer of een Point Tweezer.


Tip: met de Tweezer Files van Mrs.Highbrow kun je je pincetten vijlen om het puntje van de pincet weer super scherp te krijgen. 


Nieuwsgierig naar alle tools van Mrs.Highbrow? Kijk dan snel verder naar alle andere tools in ons assortiment!