Browbar On The Road

SpecialistInTheSpotlight_JillChiaraSnoei

Jill-Chiara Snoei (30) rijdt met haar ‘brow bar on the road’ heel de omgeving Arnhem af om iedereen te voorzien van de mooiste wenkbrauwen. Haar favoriete treatment? Brow Lamination. "De transformatie is vaak waanzinnig."

- Door Desi van Dijk

Jill-Chiara, van origine Rotterdamse, is sinds een paar jaar gevestigd met haar eigen brow onderneming in Zevenaar in de buurt van Arnhem. Na het kappersvak en als schoonheidsspecialist en visagist gewerkt te hebben, heeft ze sinds 2014 haar liefde ontwikkeld voor wenkbrauwen. Toentertijd werkte ze bij een groot beautybedrijf, maar haar ondernemershart begon sneller te kloppen. “Ik ben met mijn eigen onderneming gestart door een wax heater en meer producten bij Mrs.Highbrow te kopen, en vervolgens ging ik naar mijn klanten toen. Dat ging als een lopend vuurtje: binnen no-time zat ik elke week volgeboekt. Vanaf die tijd heb ik mijn vaste baan afgebouwd en sinds 2018 ben ik mij volledig gaan richten op mijn eigen onderneming.”

"In het begin reed ik heel Nederland door. Totaal niet winstgevend, maar dit was wel goed om mijn netwerk op te bouwen."

Mrs.Highbrow Microliner

Wenkbrauwen verfraaid door Jill-Chiara, met een finishing met de Mrs.Highbrow Microliner Taupe. Dit is de bestseller in haar salon.

Jill-Chiara merkte dat veel vrouwen erg druk waren met werk, sport en kinderen, maar ook dat veel vrouwen niet met een net geharste rode huid over straat wilden. “Daarom was ik begonnen met Brows by Jill – On the Road. Ik zeg niet snel ‘nee’ tegen een klant en zo reed ik in eerste instantie heel Nederland door. Totaal niet winstgevend, maar dit was in het begin wel goed om mijn netwerk op te bouwen.” Jill-Chiara heeft daarom sinds afgelopen zomer ook haar eigen Brow Suite aan huis geopend. Inspiratie hiervoor heeft ze opgedaan bij de Boutique Office in Arnhem, waar je luxe kantoorsuites of flexplekken kunt huren. “In mijn Brow Suite wil ik echt een ultiem ontspannend gevoel aanbieden. Met lekkere muziek, kaarsjes en een drankje. Als klanten vriendinnen meenemen, trek ik gewoon een flesje bubbels open. Dat is niet alleen voor de klant een feestje, maar ik vind het ook zo gezellig.”

MrsHighbrow_SpecialistInTheSpotlight_JillChiaraSnoei_BrowSuite

Als we Jill-Chiara vragen naar haar favoriete behandeling, dan is dat by far Brow Lamination. “Het verschil bij een Brow Lamination is waanzinnig. Als een klant binnenkomt en zij denk dat er niets van haar wenkbrauwen te maken valt, dan wil ik haar eigenlijk al een spiegel in de hand drukken als ik de eerste lotion aanbreng. Terwijl je de lotion aanbrengt en de haartjes glad strijkt, zie je al direct zo veel verschil. Het eindresultaat is daarna echt fantastisch. Klanten zijn vaak zelf ook verbaasd hoe mooi hun brows kunnen worden.” Jill-Chiara gebruikt ook voor haar Brow Lamination behandelingen de producten van Mrs.Highbrow

MrsHighbrow_SpecialistInTheSpotlight_JillChiaraSnoei_BrowLamination

MrsHighbrow_SpecialistInTheSpotlight_JillChiaraSnoei_AtWork

Maar hoe houd Jill-Chiara alle ballen hoog? Met een eigen onderneming met een volle agenda met brow afspraken, trainingen, een webshop en ook nog een druk gezin? “Haha, het geeft soms hoofdpijn en het vergt veel plannen en soms gedoe. Maar we zijn een druk en ondernemend gezin. Zodra de kinderen op school zitten of bij mijn (schoon)ouders zijn, ga ik on the road. Mijn werkdag pauzeer ik om de kids uit school te halen. Maar wanneer mijn vriend thuis is of de kids op bed liggen, duik ik mijn brow suite in. Het is pittig, maar het geeft ook heel veel voldoening.”

Privétraining By Jill

Naast haar browbar heeft Jill-Chiara heeft ook haar eigen education ontwikkeld, met een online handboek dat Jill puur met haar eigen ervaring en kennis heeft gemaakt. Wil je na het volgen van de theorie training ook nog een praktijk training volgen? Jill-Chiara helpt je dan 1 op 1 een dagdeel om al je kennis in de praktijk te brengen. Check het aanbod op haar website browsbyjill.nl