MAKE-UP • Apr 21, 2020

Volle, sterke brows met limited Wonderbrow Oil

Astrid-Danielle-Mrshighbrow


Van Milaan tot Londen en Los Angeles - Astrid Vos staat wereldwijd bekend om haar prachtige op beauty geïnspireerde illustraties. We konden niet wachten om met haar samen te werken aan een Mrs. Highbrow serie. De illustraties zijn zo mooi geworden dat we er zelfs een Limited Edition Wonderbrow Oil verpakking van hebben gemaakt.

 

Mrs. Highbrow x Astrid Vos

Beauty- en modeliefhebber Astrid Vos heeft een passie voor tekenen. Altijd al gehad ook. Na jaren in de mode-industrie te hebben gewerkt, kon ze niet anders dan haar penselen tevoorschijn halen en terugkeren in de kunst. Daar zijn wij meer dan blij mee. Net zo blij als Astrid toen zij aan de slag ging om de Mrs. Highbrow serie te tekenen. “Ik heb de focus natuurlijk op de wenkbrauw gelegd, maar eigenlijk werk ik altijd met karakteristieken. Dat is fashion. Dingen uitvergroten!” En zoals ieder werk van Astrid uniek is, is iedere Mrs. Highbrow wenkbrauw dat ook. Vanuit onze gedeelde passie en liefde creëren we nu speciaal voor jou een Limited Edition Wonderbrow Oil in een speciaal Astrid Vos jasje.

 

Mrshighbrow-wunderbrow-oil-eyebrows

Wat is Wonderbrow Oil?

Met castor- en arganolie als hoofdingrediënten, stimuleert Wonderbrow Oil de conditie en haargroei van de wenkbrauwhaartjes. De Wonderbrow Oil zit al een tijd in ons assortiment, maar we brengen nu een Limited Edition uit met een Wonderoil Brush. Breng met de roller de olie aan op je wenkbrauwen. Gebruik de borstel, in circulerende beweging, om de olie goed in de huid en de haartjes te laten trekken.

Effecten van Wonderbrow Oil:                                                                      Bevordert de conditie van de huid
Voedt de haartjes en maakt ze sterker

 

Wat Astrid zelf van de samenwerking vindt en wat ze doet naast het tekenen? Ja, daar zijn wij ook benieuwd naar. En zij was zo aardig om al onze vragen te beantwoorden.

 

Mrshighbrow-Astrid-Vos-blogpost

 

Wat vind je zelf van de serie illustraties voor Mrs. Highbrow?

“Ik houd ervan om iets neer te zetten in spontane lijnen, met losse kwasten. Het moet met een bepaalde snelheid worden neergezet, in expressievorm. Dat heb ik ook voor deze serie gedaan.”

 

“Ik heb geen favoriete tekening - ik houd van alle Mrs. Highbrow tekeningen in gelijke mate” - Astrid Vos

 

Mrshighbrow-Astrid-Vos-Blogpost

Je werkte als modeontwerpster. Wanneer dacht je: ik mis het tekenen?

“Dat is een goede vraag. Ik had vijftien jaar niet getekend en wilde echt weer iets neerzetten. Instagram was toen al een veelgebruikt kanaal, waar ik iets later in ben gestapt. Het fijne aan dit platform vind ik dat je zonder art director of agency in contact kan zijn met de wereld. En het heeft goed uitgepakt.”

“Sinds ik mijn werk op Instagram deel, ben ik ingevlogen vanuit Chicago om influencers te tekenen, op tournee geweest in Italië, en nu ga ik weer naar Mexico waar een tassenlijn wordt gelanceerd met mijn tekeningen erop. Geweldig!” - Astrid Vos

Wat doe je graag als je niet aan het tekenen bent?

“Ik ben een echte natuur en cultuur freak. Ik kijk graag nieuwe films en mijn Spotify playlist staat vrijwel altijd aan. Ik vind het heerlijk om een nieuwe song te ontdekken. Eigenlijk ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen, dat zit in mijn bloed. En dat is verslavend, helemaal in de mode. Soms denk ik: ‘Ik koop niets meer’, maar dan is er een nieuwe trend en dan moet ik het ook hebben. Verschrikkelijk, haha.”

 

Mrshighbrow-Astrid-Vos-Blogpost

Hoe gebruik je de Limited Edition Wonderbrow Oil?

's Nachts, voor het slapen gaan, is een goed moment om onze Wonderbrow Oil aan te brengen zodat de olie op de wenkbrauwen kan blijven zitten terwijl je slaapt.

- Zorg ervoor dat je wenkbrauwen schoon en vrij van make-up zijn.
- Breng de olie aan met de Wonderbrow Oil roller.
- Masseer de olie met een borstel in een cirkelvormige beweging in de wenkbrauwen. Pas goed op dat Wonderbrow Oil niet in contact komt met de ogen. Als dit het geval is, spoel het dan onmiddellijk uit.
- Was de conditioner 's ochtends af met water of een mild reinigingsmiddel.
- Gebruik Wonderbrow Oil op dagelijkse basis voor minimaal 3 maanden voor het beste resultaat.

 

Bestel onze limited Wonderbrow Oil x Astrid Vos.