MAKE-UP • Apr 27, 2024

Make-Up Om Het Effect Van De Behandeling Te Verlengen

Jouw klant wil zich natuurlijk elke dag voelen alsof zij net jouw salon uitloopt. Met die strakke henna brows, de perfect brushed-up wenkbrauwen of die eyecatching oogopslag. Met de juiste producten voor thuis kan zij zich elke dag zo fabulous voelen alsof de behandeling net is gedaan.


- Door Desi van Dijk

1. Make-up Voor Het Brow Lamination Effect

Het effect van een Brow Lamination behandeling houdt zo'n vijf weken aan. Maar gelukkig kan jouw klant nóg langer van die fluffy, brushed-up brows genieten. Mrs.Highbrow biedt namelijk twee make-up producten die het effect van een Brow Lamination behandeling kunnen verlengen. 


  • Brow Fix is een Brow Soap. Het innovatieve aan dit make-up product is dat je geen water nodig hebt om het soapy te krijgen. De formule is namelijk zo ontwikkeld dat je de juiste structuur krijgt als je het borsteltje door de soap beweegt.
    Brow Fix zit in een luxe doosje met spiegel. Zo kan jouw klant haar wenkbrauwen waar dan ook in shape brengen. En zo zien de brows er binnen no-time weer uit alsof ze net een behandeling hebben gehad.

  • Wenkbrauw Styling Gel. Brow Fix maakt de haartjes een beetje hard. Als een klant hier niet van houdt, kun je een styling gel aanraden. Deze gel houdt de brows de hele dag in vorm. Met een fijn, klein borsteltje zitten de brows zo weer in het juiste model. Doordat dit make-up product transparant is, is hij voor iedereen te gebruiken. Wel zo makkelijk.
make-up brow fix
Brow Fix is een brow soap voor dat mooie brushed-up effect, oftewel het effect van Brow Lamination. 

'Met de Powder Brow Pencil kun je de wenkbrauwen een heel mooie, natuurlijke lift geven. Hij is niet te hard en niet te zacht, zeer tevreden over!'

Mrs.Highbrow Powder Brow Pencil
Met het Powder Brow Pencil creëer je een zachte poederachtige finish, te vergelijken met Henna Brows.

2. Het Henna Brow Effect Met Make-up

Je zult vast merken dat klanten na een Henna Brow behandeling vooral de afdruk op de huid erg mooi vinden. Deze afdruk vervaagt een stuk sneller dan de kleur op de haartjes. Er zijn een aantal make-up producten waarmee jouw klant deze schaduw op de huid toch elke dag opnieuw creëert. Laat dan ook zien hoe je de wenkbrauw mooi bij kunt tekenen. Zo gaat je klant met een tevreden gevoel naar huis en boost jij ook nog eens jouw sales!


  • Met de Powder Brow Pencil tekent je klant gemakkelijk de perfecte wenkbrauw met een ombre effect bij. Het potlood is van hoge kwaliteit en is poederachtig en niet te vet. Het potlood is verkrijgbaar is de kleur Blond, Soft Brown en Dark Brown. Zo zorg je dat met een beetje extra make-up jouw klant lang kan genieten van strakke brows!
  • Met de ultra dunne tip van de Micro Liner vul je de wenkbrauwen heel natuurlijk op. Of vul ze wat meer in, voor een uitgesprokener look. De Micro Liner is er in 3 mooie tinten, waardoor hij voor elke klant geschikt is. Ga voor de kleur Taupe als de klant een lichte huid heeft met lichte brows. Of ga voor de kleur Ash Brown als je een koele, donkere toon wilt zetten. En kies Warm Brown voor mensen met een gele ondertoon en creëer een mooie warme tint.
Make-up microliner Mrs.Highbrow

3. Een Mooiere De Lash Lift Met Keratin Complex

Keratin Complex zal niet direct een effect geven na een Lash Lift behandeling, maar is zeker een goede investering voor op de lange termijn. Het is namelijk een verzorgend product dat de lashes (maar ook de brows) de verzorging geeft die ze nodig hebben. Het voedt en beschermt de haartjes en maakt ze glad en glanzend. Uiteindelijk wordt een brow lamination of lash lift behandeling daar veel mooier door. 


Je kunt je klant aanraden om Keratin Complex tussen de behandelingen door te gebruiken. Na enige tijd zul je merken dat de haartjes een stuk gezonder en steviger zijn. Raad je klant aan om Keratin Complex bijvoorbeeld in haar avondroutine mee te nemen. 


Wil je Keratin Complex doorverkopen aan jouw klanten? Als je 10 flacons bestelt, krijg je 40% korting en betaal je dus € 17,35 per flacon. De verkoopadviesprijs is €39 inclusief btw.

Mrs.Highbrow Make-Up Keratin Complex
Keratin Complex voedt en beschermt wimpers en wenkbrauwen. Voeg het toe aan een behandeling, voor een beter resultaat. 

"Ik gebruik Keratine-complex nu een maand en mijn wimpers en wenkbrauwen zijn echt gezonder en sterker geworden. Zeker een aanrader!" - Ensy

4. Make-Up Na Een Waxing Behandeling

Met alleen een wax of threading behandeling wil de klant vaak een natural look houden. Met een beetje make-up kun je deze look net die extra sparkle geven. 


  • De Highlighting Pencil is bijvoorbeeld een perfect make-up product om de wenkbrauw nóg mooier en strakker uit te laten komen. Deze Highlighting Pencil heeft een matte en een glanzende kant.
    De Highlighting Pencil is in 3 tinten verkrijgbaar. In een koele tint (nr. 1 Rose), een warmere tint (nr 2. Vanille) en een nieuwe wat donkerdere tint (nr 3. Caramel).

  • Wenkbrauw Styling Gel is ook een make-up product dat perfect past bij een wat natuurlijker brow. Je brengt de wenkbrauwen er mooi mee in shape, zonder dat het echt opvalt. Veel vrouwen die voor alleen shapen (waxen of threaden) gaan, gebruiken thuis graag een gel. 

Mrs.Highbrow Make-up In Jouw Salon

Wil jij alles in huis hebben waarmee jouw klant thuis aan de slag kan? Word dan officieel Mrs.Highbrow make-up reseller. Je koopt de brow make-up dan met een fijne korting in, zodat je een leuke marge overhoudt bij verkoop.


Mail naar sales@mrshighbrow.com en we vertellen je alles over de startorder en voorwaarden.