CARE • Dec 17, 2023

Mooiere Brows & Lashes Met Keratin Complex

Mrs.Highbrow Keratin Complex is een super verzorgend serum dat je aan een Brow Lamination behandeling of Lash Lift kunt toevoegen, voor sterkere wenkbrauwen en wimpers. Maar je kunt het ook doorverkopen aan jouw klanten, zodat ze elke dag hun wenkbrauwen en wimpers kunnen verzorgen en jij zonder moeite je omzet kunt verhogen. 

Door o.a. chemische behandelingen, invloeden van buitenaf en make-up neemt het keratinegehalte in de wimpers en wenkbrauwen af, waardoor de kwaliteit van de haartjes minder wordt.

Mrs.Highbrow Keratin Complex is een luxe behandeling die ervoor zorgt dat wimpers en wenkbrauwen weer sterker worden.

Voeg Keratin Complex toe aan jouw salonbehandelingen, of verkoop het door. Dit lijdt tot tevredener klanten, én je boost hiermee jouw omzet.

Keratine is een natuurlijke bouwstof die een essentiële rol speelt in de gezondheid van onze wenkbrauwen en wimpers. Het is een proteïne die van nature in ons lichaam aanwezig is en fungeert als het belangrijkste structurele element van deze haartjes.


Wenkbrauwen en wimpers bestaan uit een haarwortel en een haarschacht, en keratine maakt bijna 90% van de haarschacht uit. Dit betekent dat keratine een cruciale rol speelt in het behouden van hun structuur, sterkte en glans.


Helaas kunnen factoren zoals chemische behandelingen, invloeden van buitenaf en het gebruik van make-up ervoor zorgen dat het keratinegehalte afneemt. Wanneer de balans verstoord raakt en er een tekort aan keratine optreedt, kunnen de wenkbrauwen en wimpers verzwakken, broos worden en zelfs uitvallen.

De Kracht Van Keratine Complex


Om het te kort aan keratine aan te vullen, bieden wij Mrs.Highbrow Keratin Complex aan. Met behulp van dit product, in de vorm van een luxe serum, kunnen we kunstmatig de verloren keratine aanvullen, zodat wenkbrauwhaartjes en wimpers sterker en gezonder worden, en dus ook gladder en glanzender. 


Mrs.Highbrow Keratin Complex versterkt niet alleen het haar, maar zorgt er ook voor dat behandelingen meer succes hebben. Want hoe gezonder de haartjes, hoe beter een Lash Lift, Brow Lamination behandeling of Henna Brows treatment pakt. Keratin Complex is het ultieme product om verloren keratine aan te vullen en een gezonde basis te leggen voor prachtige wimpers en wenkbrauwen

Met Keratin Complex draag je bij aan het verbeteren van de wenkbrauwen en wimpers van jouw klanten. Een waardevolle toevoeging aan de behandelingen!

Hoe Gebruik Je Keratin Complex Tijdens Behandelingen?


Keratin Complex is dus een waardevol product dat een belangrijke rol speelt bij zowel Brow Lamination als Lash Lift behandelingen.

Bij een Brow Lamination behandeling kun je Keratin Complex gebruiken na stap 2 van het proces. Breng het product eenvoudig aan met behulp van een spoolie. Als je ook de wimpers wilt verven tijdens de Brow Lamination, gebruik Keratin Complex dan na het verven. Laat het product zitten; het is niet nodig om het te verwijderen. Op deze manier draag je bij aan gezondere wenkbrauwen van jouw klanten.


Bij een Lash Lift geldt ook dat je Keratin Complex kunt gebruiken na stap 2. Dit betekent dat je het product toepast na het verven van de wimpers. Gebruik een spoolie om Keratin Complex aan te brengen en laat het inwerken. Het is niet nodig om het product te verwijderen. Hiermee bevorder je de gezondheid van de wimpers van jouw klanten.

Hoeveel Kun Je Extra Rekenen?


Uiteraard reken jij iets extra, als je Keratin Complex gaat gebruiken. Je moet het product immers inkopen. Je kunt kiezen voor de volgende opties.


  • Neem Keratin Complex standaard op in jouw Brow Lamination & Lash Lift behandelingen, en verhoog de prijs iets. Je kunt de behandeling dan bijvoorbeeld een Keratine Lash Lift of Keratine Brow Lift noemen en een extra bedrag van €5 tot €10 rekenen. Klanten hoeven hier dan niet voor te kiezen, maar krijgen automatisch Keratin Complex toegevoegd. Zo krijgen hun brows en lashes automatisch die extra verzorging!
     
  • Je biedt Keratin Complex aan als extra behandeling, en klanten beslissen zelf of ze dit erbij willen. Vergelijkbaar met hoe je het verven van de lashes of brows als optie aanbiedt tijdens een Lash of Brow Lift. Voor deze bijbehandeling kun je ook een bedrag vanaf €5 rekenen. Bedenk dat mensen hier minder snel voor zullen kiezen omdat het extra geld kost. Bied je het standaard aan, dan hebben ze geen keuze, maar zullen ze uiteindelijk wel heel tevreden klanten worden omdat hun brows en/of lashes er zo op vooruit gaan. 
     

Met 1 flacon Keratin Complex kun je bijna €200 winst maken!

Zoveel Extra Winst Maak Je


Laten we even uitrekenen wat het jou oplevert om de Keratine Behandelingen aan te gaan bieden.

Voor een flacon Keratin Complex betaal je €28,95 en hier gaan ca. 30 behandelingen uit. Stel dat je €5 extra vraagt, dan levert jou dit €150 op. Dat is dus een winst van €121,05 uit één flacon. Vraag je €7,50 extra? Dan maak je maar liefst €196,05 winst!

Mrs.Highbrow Keratin Complex wenkbrauwen wimpers lashes eyebrows
Boost je omzet door Mrs.Highbrow Keratin Complex in je salon te gaan verkopen.

Door Keratin Complex aan jouw klanten te verkopen, kun je je omzet met honderden euro's per maand verhogen.

Ook Mogelijk: Ga Keratin Complex Verkopen

Het is natuurlijk nog beter als klanten dagelijks hun lashes en/of brows een keratine boost geven. Keratin Complex is dan ook niet alleen geschikt voor gebruik tijdens jouw behandelingen, je kunt het ook doorverkopen aan jouw klanten, zodat zij hun wimpers en/of wenkbrauwen zelf kunnen verzorgen.
 

Ook voor jou heel aantrekkelijk: wanneer je 10 flacons Keratin Complex bestelt, ontvang je maar liefst 40% korting! In plaats van €28,95, betaal je slechts €17,35 per flacon. 


De  verkoopadviesprijs van Keratin Complex is tussen de €35 en €39, inclusief btw. Met een inkoopprijs van €17,35 exclusief btw, betekent dit dat je maar liefst tussen de €11,60 en €14,90 per klant kunt verdienen. Zelfs als je maar 5 flacons per week verkoopt, betekent dat al een extra winst van tussen de €232 en €300 per maand!
 

Bestel vandaag nog 10 flacons en geef jouw salon een boost in winst en tevreden klanten!