LASH LIFT • Apr 13, 2021

De Snelle Lash Lift

Mrs.Highbrow Lash Lift elevation

Optisch langere wimpers zonder extensions. De Lash Lift is een blijvertje! En om het nog aantrekkelijker te maken om deze behandeling in je salon aan te bieden, heeft Mrs.Highbrow Lash Elevation een kortere inwerktijd. Fijn! Want: meer klanten = meer omzet! 

De lash lift is een populaire behandeling die erop is gericht om de natuurlijke wimpers te liften en te krullen, met als resultaat dat ze veel langer lijken. Een perfect alternatief voor wie liever geen wimperextensions wil, en voor mensen met rechte wimpers die vanaf de voorkant niet erg zichtbaar zijn. Een wimperlift zorgt ervoor dat ze van alle kanten meer opvallen. Hallo natuurlijke maar smashing look! 


Snel mooi

Het zal je niet verbazen dat er enorm veel vraag naar is, zeker in combinatie met een wenkbrauwbehandeling. Want het is makkelijk te combineren, voor jou én je klant. Twee treatments in één afspraak is tijdbesparend. En door de korte inwerktijd van Mrs.Highbrow Lash Elevation is deze behandeling extra winstgevend. De totale behandelduur: slechts 30 tot 45 minuten. Daarna kan jouw klant tot wel 6 weken van mooi gelifte wimpers genieten. 

Wimperlift lash lift lash elevation

Korte inwerktijd

Voordat je begint met de behandeling, is het belangrijk om de haarsterkte te beoordelen. Om schade aan de wimpers  te voorkomen.
De inwerktijd moet worden aangepast aan het soort wimpers dat een een klant heeft. Dit geldt overigens niet voor Stap 3. Dit is een verzorgende olie, dus hiervoor geldt eigenlijk: hoe langer, hoe beter. 
 
                                  Stap 1        Stap 2      Stap 3        
Fijne wimpers            5 min.          5 min.        1 min.       
Normale wimpers      6-7 min.      6-7 min.     1 min.       
Stevige wimpers        8 min.         8 min.        1 min.   

 

Wat kun je vragen?

Hoeveel je voor deze service in rekening kunt brengen, hangt af van de plaats waar je bent gevestigd en het prijsniveau van je andere behandelingen. Werk je vanuit huis? Dan zijn je behandelingen hoogst waarschijnlijk goedkoper dan die van een moderne salon in hartje randstad. In ieder geval variëren prijzen tussen de €40-€70 zonder verven, tot €50-€80 met verven. Ga hier zeker niet onder zitten. Denk aan de tijd en materialen die je hiervoor kwijt bent. 

Lash Elevation Starter Kit

De Lash Elevation starter kit bevat Adhesive, Step 1 Lifting Cream, Step 2 Setting Cream en Step 3 Condition Cream. Plus lifting rods and 3x lifting tools. Prijs: €89.

Online cursus

Speciaal voor wie wil overstappen op ons merk Lash Elevation hebben we een online cursus ontwikkeld. Zodat jij vol zelfvertrouwen aan de slag kunt gaan.
Deze online cursus kun je starten op elk moment dat het jou uitkomt, en kun je zo vaak terugkijken als je wilt. Prijs: €149, inclusief Lash Lift producten t.w.v. €119 en handgeschreven certificaat.