Nieuw: Brow Soap


Volle weelderige wenkbrauwen. We zijn er dol op! En daarom lanceerde Mrs.Highbrow Brow Soap. Voor een instant wow effect dat een hele dag houdt.


Het is inmiddels geen geheim meer. Veel makeup artists gebruiken brow soap voor die o zo geliefde catwalk look. Denk aan de beroemde Amerikaanse Nikki Makeup. Bushy brows, gecombineerd met een glanzende huid, sproetjes en glossy lippen, zijn haar handelsmerk. Het recept voor deze brows? Brow Soap! En de naam zegt het al: dit wonderproduct is op basis van zeep, aangevuld met verzorgende bestanddelen om ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen en huid niet uitdrogen.

De formule van Mrs.Highbrow heeft een direct verdikkend effect voor 24/7 gestylde wenkbrauwen. Gebruik de spoolie bij kleinere brows, de borstel bij bushy brows. Mrs.Highbrow Brow Soap: €13,25 ex btw

Zo gebruik je Brow Soap

STAP # 1: EEN BEETJE MAKE-UP
Deze stap is optioneel, afhankelijk van het soort wenkbrauwen dat je hebt. Zijn ze redelijk dun bezaaid? Neem een wenkbrauwpotlood, zoals Mrs. Highbrow Pro Powder Pencil, en zet lichte streken op de plekken die moeten worden ingevuld. Als je tevreden bent met de volheid van je wenkbrauwen, ga dan verder met de volgende stap.

STAP # 2: NEEM DE BORSTEL OF SPOOLIE
Kies voor de spoolie als je dunnere, kortere wenkbrauwen hebt, pak het borsteltje bij volle, borstelige wenkbrauwen. Bevochtig het met een beetje water. Om de werking van de Brow Soap te versterken, kun je de spoolie of borstel ook bevochtigen met een make-up setting spray of Mrs. Highbrow Rosewater Mist. Spuit op de brush en ga verder met de volgende stap voordat deze droogt.

STAP # 3: GET SOAPY
Klaar voor Soap Brows? Beweeg de vochtige borstel voorzichtig over de Soap, een paar keer heen en weer. Houd in gedachten dat minder meer is om mee te beginnen. Meer aanbrengen kan altijd nog. Toch te veel gebruikt? Houd de staaf van de spoolie horizontaal onder de wenkbrauw en duw deze naar boven, strak over de brow en huid naar boven. Pas wel op dat je niet te veel product op de huid aanbrengt, maar alleen de haartjes van Brow Soap voorziet. Je wilt immers niet dat het product zich vermengt met jouw foundation, met een vlekkerige huid als gevolg.

STAP # 4: BRUSH IT UP
Gebruik je spoolie of borstel om je wenkbrauwen omhoog te kammen - en kam ze vervolgens weer naar beneden. Herhaal dit proces om je wenkbrauwen lekker wild en fluffy te maken, totdat je tevreden bent met het resultaat. That's it!

 

Brow Soap heeft een direct verdikkend effect voor 24/7 gestylde wenkbrauwen.

mrshighbrow-eyebrow-oilBrushed-up brows by @nikki_makeup. Bron: Instagram

 

Goed om te weten

Je hebt redelijk wat lange haartjes nodig voor een mooie Soap Brow. Kortere haren kun je namelijk niet rechtop kammen, dus dan heeft het gebruik van Brow Soap niet zoveel zin. Een goed product voor langere, volle wenkbrauwen is Mrs.Highbrow Wonderbrow. De ultieme olie voor sterkere, dikkere wenkbrauwen. Geformuleerd met een mix van biologische zoete amandel, castor, rozemarijn en arganolie. Allemaal gebruikt vanwege hun voedende, versterkende en stimulerende werking. Prijs: € 18.

Wonderbrow Oil Mrs Highbrow serum volle brows