ACADEMY • Dec 20, 2022

New Year, New Challenges. Met Een Online Cursus Van Mrs.Highbrow

Het is 2023 en bij een nieuw jaar horen nieuwe uitdagingen. Zoals nieuwe skills leren en/of je aanbod aan behandelingen uitbreiden. Dit kan met onze online cursussen, om jouw goede voornemens meteen maar waar te maken!


Door Desi van Dijk


Of je nu beginnend stylist of al redelijk ervaren bent, wij hebben een online cursus die bij je past. We kunnen je vanaf de start begeleiden om een professional te worden. Maar Mrs.Highbrow biedt ook geavanceerde cursussen om je breder te ontwikkelen in verschillende technieken. Het is belangrijk dat je je als beautystylist blijft verbeteren en op de hoogte blijft van de nieuwste trends. Op deze manier kom je professioneel over en kun je je behandelingen gaan uitbreiden.

Na afronding van de cursus krijg je een handgeschreven certificaat thuisgestuurd, om aan de muur in je salon te hangen.

Mrs.Highbrow biedt 5 online cursussen aan, waarvan er 1 gratis is. Als je enige affiniteit hebt met beauty of erg leergierig bent, dan is een online cursus perfect voor jou! Het scheelt je veel tijd, geld en moeite omdat je het vanuit huis kunt doen. Oftewel, je hoeft je salon er geen dag voor te sluiten, dus je mist er ook geen omzet door.


Dit krijg je allemaal bij de Mrs.Highbrow online cursussen:


  1. Alle benodigde theorie wordt uitgebreid behandeld, ondersteund met een stappenplan.

  2. Starten wanneer het jou uitkomt.

  3. Diverse tutorials waarin de behandeling stap voor stap wordt uitgelegd.

  4. Kleine quizzen om zo je kennis te testen.

  5. Een Master Kit met producten om direct aan de slag te gaan.

  6. Een handgeschreven certificaat, dat je per post ontvangt.  

  7. Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. 

  8. Mail ons of chat om antwoord te krijgen op al je vragen. 
MrsHighbrow_OnlineCourse

"Zo'n fijne online cursus met nuttige informatie en een test na elk hoofdstuk. Absoluut een aanrader!" - Zoi Zacharia

1. Online Cursus Browstylist

Mrs.Highbrow Online Cursus Browstylist

De online cursus Browstylist leert jou de basis van het shapen en waxen van wenkbrauwen. Als je enige affiniteit met beauty hebt, maar je bent beginnend in dit vakgebied dan is deze online cursus perfect voor jou. Of als je nagelstylist of kapper bent, maar je wilt je ook gaan focussen op brows? Dan is deze cursus ook perfect geschikt voor jou! 


In deze online cursus leer je alles over hoe jij de wenkbrauw perfect kunt shapen. Daarnaast leer je ook veel over wax, wat het is en hoe het werkt. Maar je leert ook hoe je een intakegesprek voert. De cursus bevat een instructievideo en uiteraard een quiz om jouw kennis te toetsen. 


Prijs cursus Browstylist mét kit (t.w.v. €179): €209.
Prijs cursus Browstylist zonder kit: €69.

2. Online Cursus Henna Brows

Mrs.Highbrow Online Cursus Henna Brows

Na het volgen van de online cursus Henna Brows kun je met de juiste dosis zelfvertrouwen aan Henna Brows beginnen. Deze cursus is voor iedereen die ervaring met browstyling heeft, maar graag met Dyotics Brow Henna wil gaan werken. Het is wel belangrijk dat je al een wenkbrauw mooie kunt waxen of threaden. Waxen leer je bijvoorbeeld met de cursus Browstylist


In de online cursus Henna Brows nemen we je stap voor stap mee in het hele proces en daarnaast vertellen we belangrijke achtergrondinformatie. Door middel van twee tutorials zal alles nog duidelijker worden. 


Prijs cursus Henna Brows mét kit (t.w.v. €179): €209.
Prijs cursus Henna Brows zonder kit: €69.

"De cursus en de producten zijn echt super. Mijn klanten en ik zijn erg blij!" - Esmee Hair & Beauty

3. Online Cursus Lash Lift

Mrs.Highbrow Online Cursus Lash Lift

De online cursus Lash Lift leert je alle kneepjes uit het vak van de mooie wereld van natuurlijke lashes. Wil je meer behandelingen gaan aanbieden naast jouw reguliere behandeling? Dan is de Lash Lift uitermate geschikt! Je kunt deze behandeling bijvoorbeeld perfect combineren als je bezig bent met Henna Brows of een Brow Lamination. Zo combineer je mooi 2 behandelingen in de tijd van 1. 


Na het afronden van de online cursus Lash Lift beschik je over genoeg kennis. Ook kun je altijd nog terugvallen op de tutorials en het stappenplan, waartoe jij onbeperkt toegang hebt. Hierna ben je helemaal ready om de mooiste oogopslag te creëren! 


Prijs cursus Lash Lift mét kit (t.w.v. €109): €139.
Prijs cursus Lash Lift zonder kit: €69.

"Ik vond de cursus echt goed! Met alle info die je nodige hebt. Ik raad 'm echt aan!" - Frida Lyckman

4. Online Cursus Brow Lamination

Mrs.Highbrow Online Cursus Brow Lamination

In de online cursus Brow Lamination zullen we je alle ins-and-outs vertellen over deze razend populaire behandeling. Ook in deze online cursus nemen we je stap voor stap mee in de gehele behandeling. 


Na de cursus en veel oefening (bijvoorbeeld op je zus, vriendin of buurvrouw) kun je ons altijd je werk opsturen die wij vervolgens kunnen voorzien van feedback. Zo zorg je dat je straks met veel zelfvertrouwen de mooiste laminated brows in jouw salon zet!


Prijs cursus Brow Lamination mét kit (t.w.v. €89): €129.
Prijs cursus Brow Lamination zonder kit: €69.