MAKE-UP • Dec 06, 2022

Lust Voor Het Oog: Nieuwe Make-Up Display

Mrs. Highbrow Make-Up

Mrs.Highbrow heeft een nieuwe luxe counter make-up display ontwikkeld om al jouw make-up te organizen. Lekker overzichtelijk, maar ook een boost voor jouw sales is deze eyecatcher in jouw salon. 


- Door Desi van Dijk 

Bij een vernieuwde brand identity hoort ook een vernieuwde make-up display. Daarom hebben wij onze counter display een update gegeven, helemaal in lijn met de stijl van Mrs.Highbrow.  


De nieuwe counter make-up display heeft nog meer ruimte om al jouw make-up netjes neer te zetten. Zo past ook de nieuwe kleur Warm Brown van de Micro Liner in de display en is er ruimte voor drie tinten Highlighting Brow Pencil in plaats van twee. 

Zet de counter make-up display op je toonbank of vlak bij jouw behandelstoel(en). Zo kunnen klanten jouw mooie make-up collectie goed zien, en geef jij wenkbrauwen na de behandeling in een handomdraai een mooie finishing touch. 

Complete Make-Up Set

Ben je al reseller van Mrs.Highbrow make-up? Dan kun je de nieuwe make-up display los bestelen voor €99. 

 


Bestel je de nieuwe counter display inclusief make-up? Dan heb je meteen alle nieuwe make-up producten in huis, zoals Brow Fix, de nieuwe kleur Micro Liner Warm Brown en de nieuwe Highlighting Brow Pencil Caramel. 

"Met de nieuwe counter make-up display heb je niet alleen alles overzichtelijk bij elkaar, maar boost je ook je sales!"

Zó Verkoop Je Meer Make-up

Het hebben van je eigen onderneming is hard werken en hoe fijn is het als je de omzet dagelijks kunt verhogen met de bijverkoop van mooie beautyproducten? Zodat jouw klant - na de behandeling - elke dag haar brows kan perfectioneren met goede wenkbrauwmake-up.


Maar hoe verkoop je make-up nu eigenlijk het best? 


Make-up verkoopt niet vanzelf. Alleen een display neerzetten, is niet voldoende. Je zult de make-up ook actief aan de vrouw moeten brengen!


  • Vraag al tijdens de behandeling wat voor producten jouw klant zelf thuis gebruikt. En leg uit welke make-up jij aanraadt.

  • Maak de look van jouw klant na een behandeling af met het product waarover je tijdens de behandeling vertelde. Zo kan de klant overtuigd raken van de prachtige make-up die jij verkoopt.

  • Leg daarbij uit wat je precies doet en waarom.

  • Geef de klant eventueel een spiegeltje in de hand, zodat ze kan meekijken. Of zorg ervoor dat ze voor een spiegel zit.

Grote kans dat jouw klant na afloop zo verliefd is op haar brows, dat ze wil dat ze er elke dag uitziet alsof ze net uit een salon komt gelopen!

Nieuwe Luxe Make-Up

Dat alle make-up producten van Mrs.Highbrow zijn vernieuwd zal je vast al wel hebben gemerkt. Alle producten passen nu ook perfect in de vernieuwde counter make-up display. Via deze pagina kun je al onze make-up producten vinden. Wij zullen de bestsellers van Mrs.Highbrow make-up hieronder even extra belichten. 

Mrs.Highbrow Make-Up Brow Fix

Met Brow Fix creëer je in no-time een brushed-up en fluffy brow. Het is een nieuwe versie van de Brow Soap. In luxe doosje met spiegel, plus een mooie borstel om mee aan te brengen. Brow Fix kan nat en droog worden gebruikt. 

Adviesprijs consument: €25,95

Mrs.Highbrow Make-Up Pencils

Bij Mrs.Highbrow hebben we 3 soorten potloodjes om elke look af te maken. Van links naar rechts:


De Highlighting Duo Brow Pencil is een dubbelzijdig potlood om onder de wenkbrauwen aan te brengen en deze nóg mooier en strakker uit te laten komen. Met een matte en en glanzende kant. In een koele (nr. 1 Rose), warmere (nr. 2 Vanille) en nieuwe(!) donkere tint (Caramel).

Adviesprijs consument: €21.


De multifunctionele Micro Brow Liner. Met de ultra dunne tip vul je de wenkbrauwen heel natuurlijk op. Of vul ze meer in, voor een wat uitgesprokener look. In drie mooie tinten (Taupe, Warm Brown en Ash Brown) die iedereen staan. 

Adviesprijs consument: €19.


De Pro Powder Brow Pencil is een uniek, hoog kwalitatief potlood voor perfecte wenkbrauwen met een ombre effect. Het wenkbrauwpotlood is stevig, maar poederachtig. Dit potlood hebben we in de kleuren Blond, Soft Brown en Dark Brown. 

Adviesprijs consument: €18,95 

Mrs.Highbrow Make-Up Eyebrow Styling Gel

Eyebrow Styling Gel houdt de wenkbrauwen de hele dag in vorm. Met een fijn, klein borsteltje. En doordat de wenkbrauwgel transparant is, kan iedereen ‘m gebruiken. 

Adviesprijs consument: €17,95.

Mrs.Highbrow Make-up In Jouw Salon

Mrs.Highbrow Make-Up Display

Wil jij reseller worden van de wenkbrauwmake-up van Mrs.Highbrow? Bestel de display nu extra voordelig. Daarnaast krijg je een kortingcode om daarna jouw vooraad weer aan te vullen, met maar liefst 50% korting op de verkoopprijs.