How to • Oct 06, 2020

Onderrug Oefeningen voor Brow Specialisten

Rug Klachten, Mrs.Highbrow
Brow Stylist is een mooie baan. De beste baan als je het ons vraagt. Je zorgt ervoor dat mensen er goed uitzien en zich goed voelen. Je mag echter je eigen welzijn en gezondheid niet vergeten. Terwijl je aan de wenkbrauwen werkt, leun je constant naar voren, wat spanning kan veroorzaken in je nek.Maar er is een oplossing! Vind onze makkelijke, alledaagse oefeningen hieronder!

Hoe druk je schema ook is, je moet de tijd nemen gedurende dag om oefeningen te doen. Zelfs 5-10 minuten oefeningen doen per dag kunnen op de lange termijn een enorm verschil maken. Om die reden hebben we een paar oefeningen verzameld en getest die je gemakkelijk tussen je behandelingen in de salon kunt doen.

Click hier voor de video met eenvoudige oefeningen gericht op het verlichten van onderrugpijn.

Voor het beste resultaat doe je deze oefeningen een paar keer per week of zelfs elke dag. Ben je een salon eigenaar of manager, moedig je collega's dan aan om hetzelfde te doen, zodat het hele team voor een lange tijd klanten blij kan maken zonder rugklachten. Zou je nog andere trainingstips willen weten of heb je zelf tips die je graag met andere specialisten wilt delen? Laat het ons weten in de Mrs.Highbrow Stylist Community op Facebook. IK MIS HIER DE LINK