ACADEMY • Aug 30, 2024

Leer. Creëer. Inspireer. Met een online brow cursus.

online cursus mrs.highbrow lash lift brow lamination henna brows hybrid brows airbrush browstylist

Nieuw in de wereld van wenkbrauwen? Of wil je jouw aanbod in je eigen brow bar uitbreiden? Mrs.Highbrow biedt verschillende online cursussen aan om je skills te verbeteren. Van Brow Henna tot Lash Lift, we hebben alles wat je nodig hebt!

Alle Mrs.Highbrow cursussen op een rijtje


Wil jij je brow game naar een hoger niveau tillen? Mrs.Highbrow is niet alleen pionier in de Nederlandse brow scene, we staan ook synoniem voor premium brow producten van topkwaliteit. 


Dankzij onze jarenlange ervaring in wenkbrauwstyling hebben wij alle geheimen en kennis in huis om jou verder te helpen in je brow carrière. Onze online cursussen zitten boordevol waardevolle tips & tricks die jou zelfvertrouwen geven om grote stappen vooruit te zetten. En als kers op de taart ontvang je na afronding een online certificaat als bewijs van je nieuwe skills! 

1. Online cursus Henna Brows


In deze training leer je alles over het zetten van Henna Brows. Ideaal voor de brow babe die al ervaring heeft met wenkbrauwstyling, maar graag met Mrs.Highbrow Brow Henna wilt gaan werken. Henna brow specialist, Elijah Cikot, neemt je mee langs alle stappen van henna brows.

2. Online cursus Hybrid Brows


Ook Hybrid Brows toevoegen aan de menukaart van je salon? Check dan onze online cursus Hybrid Brows. We vertellen je alles over hoe brow mapping werkt, het verschil tussen hybrid dye en henna en de werking van de Mrs.Highbrow Hybrid Dye.

online cursus mrs.highbrow lash lift brow lamination henna hybrid airbrush brows browstylist wenkbrauwspecialist

In de training Lash Lift, Brow Lamination en Browstylist delen Mrs.Highbrow's Ska en brow expert Francien hun tips & tricks.

3. Online cursus Browstylist


De cursus Browstylist laat je kennismaken met waxen en verven. Stap voor stap, door middel van 31 modules theorie en video's, leer je de basis. Ideaal voor de beginnende brow boss, maar het is wel belangrijk dat je al ervaring hebt in de beautybranche. Ben je nog onervaren met het geven van beautybehandelingen? Dan raden we een cursus op locatie aan. Check onze partner pagina.

4. Online cursus Brow Lamination


Brow lamination is de laatste jaren steeds meer booming geworden. Met de online cursus Brow Lamination kun je binnen de kortste keren deze populaire browtrend aanbieden in jouw salon. Je leert hoe je de wenkbrauwen goed moet shapen en knippen en welke brows wel of niet geschikt zijn. Geschikt voor gevorderde browstylisten.

Online cursus lash lift elevation shield rod Mrs.Highbrow

In diverse video's vertelt Francien Vermeer van First Expression je bijvoorbeeld alles over de verschillende lash lift shields.

5. Online cursus Lash Lift


Wil je uitbreiden naar wimpers? Dan is de online cursus Lash Lift misschien wel perfect voor jou! Tijdens deze training krijg je niet alleen toegang tot het lespakket, maar krijg je na afronding van de cursus ook nog 6 maanden online coaching. Expert Francien Vermeer neemt je mee langs alle stappen van een lash lift. Van de werking van lotions tot de Lash Check.

6. Online cursus Airbrush Brows


Tegenwoordig kan je ook niet meer om Airbrush Brows heen. Daarom neemt expert Nina Nurian van Nurian Brow Experts en Academy je tijdens de cursus Airbrush Brows mee langs alle technieken en stappen.

7. Online cursus Brow Make-Up


En onze gloednieuwe aanwinst! De online cursus Brow Make-Up. Hierin maak je op een laagdrempelige manier kennis met de make-up van Mrs.Highbrow. Je leert om te gaan met onze Micro Liner, Brow Gel, Pro Powder Brow Pencil, Highlighter Pencil en Brow Fix.

Ook bij de online training Brow Make-up krijg je een uitgebreid pakket, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Hoe werkt een Mrs.Highbrow training?

Overweeg je het om een online cursus aan te schaffen? Leuk! Dit is hoe het precies werkt:


  1. Bestel de training.
  2. Je krijgt gelijk toegang tot de online leeromgeving.
  3. Je hebt 2 jaar toegang.
  4. Het bijbehorende pakket wordt binnen 2 werkdagen verzonden.
  5. Na afronding krijg je een digitaal certificaat toe gemaild, om uit te printen en in je salon op te hangen!

Waarom online?

Wij willen met Mrs.Highbrow graag zoveel mogelijk browspecialisten voorzien van onze kennis en tips & tricks om het leven iets makkelijker te maken. Daarom zijn online cursussen ideaal. Ze zijn toegankelijker en vaak goedkoper dan cursussen op locatie. Daarnaast kun je de hele training volgen waar en wanneer je wilt. Een pauze inlassen? No problemo! Je hebt namelijk 2 jaar toegang tot de online leeromgeving.

certificaat online cursus henna brows mrs.highbrow

Na afronding van elke cursus kun je een certificaat downloaden. Print uit, lijst in en hang op!

All the pros

Waarom jij voor een online training van Mrs.Highbrow moet gaan? Check de voordelen eens! We leggen je ze hieronder haarfijn uit, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

  • Met digitaal certificaat.

  • Alle tips & tricks van Mrs.Highbrow.

  • Na afloop nog 6 maanden coaching.

  • Met ca. 30 modules theorie en diverse video's.

  • Een toets na elk hoofdstuk om jezelf te testen (no worries, deze telt niet mee voor je certificaat).

  • Starten wanneer het jou uitkomt.

  • Maar liefst 2 jaar lang toegang tot de online leeromgeving.

Dus..

Blijf altijd doorleren en breid je browmenu uit.

Mrs.Highbrow biedt 7 online cursussen aan die jouw kennis van de brow-industrie vergroten.

Check welke training het beste bij jou past.