Ontdek de Kracht van PowerStain: Supersnelle Verf met Hybrid Effect

Ken jij PowerStain al? De liquid brow dye die ongekend snel is. PowerStain heeft slechts 5 tot 10 minuten inwerktijd, voor een zeer goede afdruk op de huid. Zo ben je sneller klaar en kun je dus meer klanten op een dag behandelen. Tel uit je winst! Daarnaast is PowerStain ook nog eens geschikt voor Airbrush Brows, dé trend van het moment. 


Door Desi van Dijk

PowerStain is een liquid, hybrid dye. In vier prachtige kleuren, van lichtbruin tot zwart.

PowerStain hoeft maar 5-10 minuten in te trekken, voor een supergoede afdruk op de huid. Je bent dus zó klaar, zodat je meer klanten kunt behandelen.

PowerStain is ook geschikt voor de nieuwste trend Airbrush Brows. 

PowerStain is een supersnelle wenkbrauwverf met een hybrid effect. Deze liquid dye is net anders dan onze Hybrid Dye en vooral geschikt voor beauties die échte power brows willen. PowerStain kleurt de haartjes tot wel 6 weken en de afdruk op de huid houdt tot 10 dagen. Zo kan jouw klant lekker lang genieten van haar power brows. En het grootste voordeel? De naam zegt het al: al na 5 tot 10 minuten laat de verf een krachtige afdruk achter op de huid. 

PowerStain: Easy & Fast

 • Het grootste voordeel van Mrs.Highbrow PowerStain is dat de dye een ongekend snel effect geeft. De liquid dye hoeft namelijk maar 5 tot 10 minuten in te trekken voor een supergoede stain. De verf werkt dus mega snel. 
   

 • Een flesje PowerStain (15ml) is goed voor maar liefst 50 tot 60 behandelingen. Deze liquid dye is dus niet alleen fijn voor jouw klant, maar ook voor jouw omzet.

   

 • Mrs.Highbrow PowerStain is makkelijk aan de brengen. Het is een liquid dye, dus corrigeren gaat makkelijk en snel. 
   

 • Nadat je PowerStain hebt aangebracht, is het mooi om de aanzet van de brows eerder (na ca. 3 minuten) te verwijderen voor een mooi ombre effect. Het middenstuk van de brows kun je ook nog een paar minuten eerder verwijderen dan het staartje, om zo nog een intenser effect te creëren. 

Mrs.Highbrow PowerStain

Een Ongekend Snel Effect: Deze Liquid Dye Hoeft Maar 5 tot 10 minuten In Te Trekken Voor Een Stevige Stain.

Mrs.Highbrow Airbrush Brows Nina Nurian

PowerStain: Ook Voor Airbrush Brows

Airbrushen gaat alleen met een zeer vloeibare substantie, zo vloeibaar als melk. Daarom is de liquid PowerStain van Mrs.Highbrow hier zo geschikt voor. Maar meng de verf wel met de speciale Airbrush Activator, en niet met de creamy variant. Deze is vanaf 12 februari beschikbaar.

Wil je echt nu al aan de slag? Gebruik dan een "gewone" liquid oxidant. Weet wel dat deze activator iets minder sterk zal zijn dan onze speciale Airbrush Activator. 

De 4 Kleuren PowerStain

Mrs.Highbrow PowerStain is er in vier kleuren  - van lichtbruin tot zwart - voor een echte power afdruk. 


Desert Sand. Deze lichtbruine kleur kun je vergelijken met Mrs.Highbrows Brow Henna Taupe. Voor vrouwen met blond tot bruin haar, en een lichte tot medium huidskleur.


Muddy Mocha. Deze medium bruine kleur is voor types met lichtbruin tot donkerbruin haar. Vergelijkbaar met Mrs.Highbrow's Brow Henna Natural Brown. 


Coffee Bean. Donkerbruine kleur voor echte power brows. De kleur is diepbruin en zeker niet assig. 


Velvet Noir. Dit is de donkerste kleur uit de range PowerStain. De kleur is (bijna) zwart en perfect geschikt voor beauties met een donkere huids- en haarkleur. 

Verschil PowerStain & Hybrid Dye

 • Mrs.Highbrow PowerStain lijkt enigszins op Mrs.Highbrow Hybrid Dye maar heeft toch een aantal onderscheidende kenmerken.  

 • Doordat PowerStain zo vloeibaar is, is het heel erg geschikt voor Airbrush Brows. Je mengt het dan met de speciale Airbrush Activator, zodat het goed vloeibaar blijft. Mrs.Highbrow Dye is dikker en meng je met een creamy Developer. Hoewel je het ook met Airbrush Activator kunt mengen, maar dan nog is deze verf te dik voor Airbrush Brows

 • PowerStain is een liquid dye en Hybrid Dye een verf met gelstructuur. Het aanbrengen van de dye zal dus automatisch anders zijn en veel specialisten geven de voorkeur aan één van de twee structuren. 


 • PowerStain bestaat uit vier relatief donkere kleuren. Dit zorgt voor een echte power afdruk. Hybrid Dye is er in zes kleuren, van licht tot donker, en van warm tot koel, voor elke type klant. Klanten met zeer blonde wenkbrauwen of klanten die van een warmbruine kleur (Auburn) houden, kunnen beter gaan voor onze Hybrid Dye voor het beste resultaat. PowerStain kan dan net iets té intens zijn.
   
 • PowerStain werkt nog sneller dan Hybrid Dye. Bij Hybrid Dye houd je een inwerktijd van 10 tot 15 minuten aan en bij PowerStain hou je een inwerktijd van 5 tot 10 minuten aan. Hoe minder Developer je gebruikt, hoe sneller het product werkt en hoe dieper de kleur. We raden aan om 2 druppels PowerStain te mengen met 1 druppel Developer.


 • Combineer je Brow Lamination en verven? De verf kan dan snel heel heftig worden. Met Mrs.Highbrow Hybrid Dye voorkom je dat de wenkbrauwen in no time té donker zijn. Met PowerStain kan het wellicht iets te donker worden.
Mrs.Highbrow PowerStain

Hoe Gebruik Je PowerStain?

Let op: vergeet niet om 48 uur voor de behandeling altijd een patchtest uit te voeren.


Stap 1


Maak de wenkbrauwen schoon en vetvrij met een watje met Treatment Enhancer, zodat de PowerStain beter in de huid trekt. Daarna laat je de huid goed drogen, anders pakt de verf niet goed. Draagt een klant erg veel make-up? Verwijder dit dan eerst met een make-up remover, gevolgd door Skin Prep Lotion.


Stap 2


Schud het flesje goed voordat je 'm gebruikt. Maak PowerStain aan met Mrs.Highbrow Developer. Gebruik de verhouding van 2 delen verf gemengd met 1 deel Developer. 


Stap 3


Als de verf en Developer goed zijn ontwikkeld, dan is het tijd om het aan te brengen. Wees secuur en voorzichtig met het aanbrengen, want omdat de PowerStain een super snel resultaat geeft is nauwkeurigheid belangrijk. Laat de dye 5 tot 10 minuten intrekken. Voor een ombré-effect kun je de aanzet na 3 minuten verwijderen. 


Stap 4


Als de tijd is verstreken, verwijder je de PowerStain met een droog tot vochtig wattenschijfje. Wrijf van binnen naar buiten toe. 

Brow Contour Paste

Perfecte Hybrid Brows Met Contour Paste

Brow Contour Paste is een handig hulpmiddel bij Hybrid Brows. De verf loopt niet uit door de paste en de lijnen blijven strak. Je kunt Brow Contour Paste met de losse hand aanbrengen of eerst lijnen zetten met Mapping Thread


 1. Breng de Brow Contour Paste aan met een fijne kwast, zoals de Mrs.Highbrow Highlighter / Contour Brush. Door de rechte en stevige haren die deze brush heeft, maak je superstrakke lijnen.
   
 2. Brow Contour Paste heeft een droge structuur en daarom is het van belang dat je eerst je kwast licht vochtig maakt. Zo kun je de witte pasta soepel aanbrengen.
   
 3. Na het aanbrengen van de Brow Contour Paste kun je aan de slag met PowerStain. 
   
 4. Nadat de inwerktijd van de verf is verstreken, verwijder je de PowerStain met een vochtig wattenschijfje. De Brow Contour Paste verwijder je tegelijkertijd mee.